Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Městská knihovna Čelákovice
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Stromy jako domy Život na stromě, ve stromě a pod stromem
Přínosy dobrovolnictví v ochraně životního prostředí RNDr
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
HLEDÁNÍ KOŘENŮ S ROŽNOVSKOU KNIHOVNOU Čtenáři a uživatelé - rok 2005 čtenářů 2 976, dětí 763, návštěvníci , akce 474, z toho 201 pro děti a mládež.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Vzdělávání v Troji.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Autor: Mgr. Zdeňka Krmášková
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
Spolek pro Trvalý Rozvoj a Okrašlování Městské části Praha 21, neboli.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Zemědělská krajina a ptáci Mgr. Petr Šaj, Správa CHKO Jeseníky
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
PODPORA VÝCHOVY ŽÁKŮ K OCHRANĚ PŘED RIZIKY A K BEZPEČNÉMU CHOVÁNÍ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jarmila Mravcová Cesta časem k Úřadu 21. století Národní konference kvality ve veřejné správě Brno 19. – 21. únor 2013.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Irena Opršalová Projektová manažerka.  Základní info o Sluňákovu  Zkušenosti s Národními programy SFŽP  Proč je pro neziskové organizace našeho typu.
EVVO aktuální informace z MŽP Opava, Krajská konference k EVVO 22. dubna 2010 Mgr. Miroslav Novák, MŽP.
KREATIVNÍ ODVĚTVÍ A EVROPSKÉ FONDY NOVÁ SCÉNA ND MARTA SMOLÍKOVÁ Proč podporovat kulturní a kreativní průmysly.
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Regionální rozvoj Blatná a okolí
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Místní Agenda 21 podpora místní udržitelnosti Ing. arch. Marie Petrová Praha, 23. března 2012.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7.14 Anotace: Prezentace popisuje význam lesa, faunu a floru lesa. Vzdělávací oblast: Význam lesů Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk:
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Spolupráce, která přináší plody
Ochrana přírody ČR.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Anotace: Česká republika: vodstvo a ochrana životního prostředí Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup:
Chráněná území ČR a regionu. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
RODINNÁ POLITIKA Rodinná politika na úrovni krajů a obcí, Metodické „doporučení“ MPSV ČR, 2008) souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny podpora.
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
REGIONÁLNÍ ŠKOLA ROZVOJE VENKOVA zájmové sdružení právnických osob Partner Středočeského kraje v opatření 3.3. SROP.
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Krajská konference EVVO 2016 Děti v přírodě – jde to i v Praze! 4. října 2016 SEV HMP Toulcův dvůr.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Společenská odpovědnost v Rodinném pivovaru BERNARD
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Moje práce na Broumovsku
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Rybářský klub České republiky, z.s.
Transkript prezentace:

Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu  ZUŠ Blatná  SOŠ Blatná, SOU Blatná  Různé místní neziskové organizace (ČSOP – 2x ZO Blatná, o.s. MC Kapřík, o.s. Duhové ještěrky)  ČSOP Makov, CEV CICONIA Roudnice nad Labem,  Domov pro seniory Blatná  Lesní správa Vodňany, Lesy ČR s.p.  Akademie pro přírodu a průmyslové kulturu Východní Bavorsko - Čechy  obchodní společnosti a podnikatelé podporují zejména sponzorsky

2004 – všeobecná 2005 – Tentokrát o stromech 2006 – O rybách, rybnících a rybníkářství 2007 – Lesy a myslivost 2008 – Žijeme v praku, parky žijí s námi 2009 – Voňavá krása za humny 2010 – Všechno lítá, co peří má! – 7. ročník cyklu 2011 – Když neživé ožívá Na rok 2012 připravujeme: Co je malé, to je hezké aneb ze života hmyzu Příroda Blatenska

výtvarná soutěž soutěž mladých fotografů vyhodnocení a společenské odpoledne v ambitu domova pro seniory pracovní seminář pro děti na Šumavu vernisáž a výstava se soutěžemi a hernou v Blatné vernisáž a výstava ve Tvrzi Lnáře sběr žaludů a kaštanů besedy a přednášky (př. Dr. Větvička, dr. Pecl) besedy ve školách vzdělávací akce pro představitele malých obcí, úředníky a zaměstnance s názvem „Právo životního prostředí pro obce I. stupně“ Příroda Blatenska 2010 Všechno lítá, co peří má

Ťuhýk obecný - dospělý Strnad luční Vrabec obecný krmený ornitologem Čáp bílý, , krmený kapry od Blatenské ryby

Příroda Blatenska 2011 Když neživé ožívá výtvarná soutěž soutěž mladých fotografů vyhodnocení pracovní seminář pro děti – Hornické muzeum Příbram vernisáž a výstava se soutěžemi a hernou sběr žaludů a kaštanů besedy a přednášky

Děkuji za pozornost Foto: Radka Vokrojová Lukáš Vokroj Václav Špatný Petr Pavlík Hana Vydrová