PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třebechovická slévárna a strojírna
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
Investiční pobídky Pierburg s.r.o.. © Pierburg GmbH 2011– Respect protective note ISO Pierburg s.r.o. – Investiční pobídky 2 Představení.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Modernizace a ekologizace provozu VE Lipno I. Milníky akce - generální oprava soustrojí TG2 Zahájení: 5. listopadu 2012 Dokončení: polovina prosince 2013.
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Implementace SAP Business One
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Václav Metlička Cyklokros
VODA OKOLO NÁS “VODA INSPIRUJE”.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Činnost SC C6 – Distribuční systémy a rozptýlená výroba Ing. František Vybíralík, CSc.
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
První zkušenosti ze vstupu ČR do EÚ Dopady na energetiku a průmysl Pohled ERÚ konference AEM 14. a 15. září 2005 Praha Josef Fiřt - ERÚ.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
KOMBI Obsah shrnutí: Důvod vzniku a cíle evropské integrace
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Miluše Horská KOALICE NEVLÁDEK PARDUBICKA, o.s. Historie.
LCS International, a.s..
PDS - způsob předávání dat Operátorovi trhu Jednání s provozovateli LDS Miroslav Řehoř.
Privatizace a liberalizace v energetickém průmyslu, ztráty a příležitosti v důlním průmyslu Balatongyörök, 29. duben 2006 Vilmos Holló ředitel majetkové.
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
Evropské fondy v kontextu rozvoje města Brna Marie ZEZŮLKOVÁ Kancelář strategie města.
Výzkum, vývoj a výroba palivových článků
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Abteilung/NameTitelDateiname Geändert: Entwurf Vertraulich KONFERENCE IQ INDUSTRY LIBEREC 1.
Statistika inovací v Českém statistickém úřadě Odpovědné a kontaktní osoby: Ředitelka odboru statistik rozvoje společnosti: Ing.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Kontaminace (znečištění) vody
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_114.
Konsolidace hutnictví ve světě - cesta ke stabilizaci ?
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Elektrárna Počerady Leží v severozápadní části České republiky, přibližně uprostřed trojúhelníku měst Louny, Žatec a Most. Vlastní výstavba probíhala.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
 Větrná energie jakou součást obnovitelných zdrojů energie nabízí jedno z možných východisek při řešení globálních klimatických změn a mizejících ložisek.
Vysoké učení technické v Brně
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
NOKIA POHLEDY DVOU STOLETÍ. Společenský řád ve společnosti n Míra rozvoje a společenský řád –racionalita –iracionální základ n Soutěživost –individuální.
Agenturní zaměstnávání v číslech ve světě a v České republice
ANECT a.s. – představení společnosti
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
Odvětví průmyslu Česka
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Transkript prezentace:

PO BOX 8 (Českobrodská 108n), 130 04 Praha 3, Česká republika ANDRITZ HYDRO s.r.o. PO BOX 8 (Českobrodská 108n), 130 04 Praha 3, Česká republika

Skupina Andritz - přehled Společnost Andritz AG Graz, Rakousko (sídlo vedení společnosti) Více než 150 výrobních a servisních středisek po celém světě Výsledky 2007 Vstup zakázek: 3.750 Mio. EUR Obrat: 3.283 Mio. EUR Výsledek koncernu: 136 Mio. EUR Míra vlastního kapitálu: 19,2% Počet pracovníků cca 12.000 celosvětově Produkty Technicky vyspělé systémy, stroje a servis pro výrobu papíru, celulózy, oceli, krmiv a zpracování dřeva Zařízení pro separaci pevných a tekutých kalů Dodávky elektromechanického vybavení vodních elektráren na klíč Čerpadla www.andritzhydro.cz

Vedoucí pozice na trhu v řadě průmyslových oborů Dodávky systémů a servisu pro: PAPÍR a CELULÓZA 45% z celkového obratu Systémy pro výrobu všech druhů celulózy a jemného papíru VODNÍ ENERGIE 28% z celkového obratu Elektromechanické vybavení vodních elektráren; Čerpadla VÁLCOVNY a ZPRACOVÁNÍ OCELI 12% z celkového obratu Systémy pro výrobu a zušlechťování oceli ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ 11% z celkového obratu Systémy pro separaci pevných a tekutých kalů KRMIVA a BIOMASA 4% z celkového obratu Systémy pro výrobu krmiv, zpracování dřeva a biomasy ANDRITZ HYDRO www.andritzhydro.cz

Organizace ANDRITZ HYDRO Centrální funkce Velké VE Malé VE Servis pro VE Čerpadla Generátory Turbíny www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO ve světě www.andritzhydro.cz Střediska HYDRO Střediska Andritz www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO – historický vývoj 2009 Změna názvu VA TECH HYDRO a jeho poboček na ANDRITZ HYDRO Aktivity SAT v oblasti vodních elektráren byly integrovány do VA TECH HYDRO (člen skupiny Andritz Group) 2006 2002 Založení pobočky VA TECH HYDRO v Číně (Peking) Zřízení „Centre of Competence“ (CoC) pro VA TECH HYDRO Integrace aktivit v oblasti ochran a buzení (původně ELIN) 2000 Založení odboru ACP v rámci VA TECH T&D (Automation, Control and Protection) 2000 2000 Založení společnosti VA TECH HYDRO (ELIN, MCE ESCHER WYSS) 1992 Založení pobočky SAT ve Švýcarsku 1991 Založení pobočky SAT v České republice 1988 Počátek internacionalizace SAT Elin Union AG přebírá tyto aktivity a zavádí nový název „SAT Systeme für Automatisierungstechnik GmbH“ 1985 Schrack Elektro AG zakládá jako pobočku společnost „Schrack Automatisierungstechnik GesmbH“ 1973 www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO s.r.o., Česká republika – základní informace Insert Picture 01 ANDRITZ HYDRO s.r.o. PO BOX 8 (Českobrodská 108n), 130 04 Praha 3, Česká republika www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO s.r.o., Česká republika – základní informace www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO s.r.o., Česká republika – základní informace Historie, zaměření a činnost (ve zkratce) - 1 1989 – zahájení obchodní činnosti na trhu v ČR (obchodní zastoupení SAT Wien) 1991 – zřízena pobočka SAT v ČR, včetně technické skupiny zahájení realizační činnosti, se zaměřením zejména na řídící systémy pro oblast přenosu a distribuce el.energie (STE, SČE – dnes ČEZdistribuce, PRE – dnes PREdistribuce) 1994 – realizace první zakázky v oblasti automatizace vodních elektráren (VE Vrané) 1994 až 2004 – postupné nasazení automatizačních systémů SAT na všech vodních elektrárnách Vltavské kaskády. Použité řešení má tyto významné vlastnosti: Jedná se o integrovaný systém řízení VE včetně digitálního regulátoru turbíny a synchronizace Systém je možné pružně konfigurovat od levného systému pro řízení MVE až po komplexní řízení velkých elektráren včetně vodního díla, se zálohováním kritických částí 1996 – realizace Dispečinku Vltavské kaskády, včetně úlohy rozdělování činných výkonů jednotlivých VE (modernizován v roce 2004) www.andritzhydro.cz

ANDRITZ HYDRO s.r.o., Česká republika – základní informace Historie, zaměření a činnost (ve zkratce) - 2 1997 – realizace ŘS pro VE Nechranice (Povodí Ohře) 1998 - realizace ŘS pro MVE Kadaň (Povodí Ohře) 2003 až 2005 - realizace ŘS pro VE Střekov (Labe) Od roku 2003 – rozšíření činnosti v oblasti ŘS pro VE i do zahraničí (Bulharsko, Island, Něměcko, Řecko) 2006 – integrace společnosti do VA TECH HYDRO, resp. Andritz 2007 – zahájení prací na modernizaci ŘS VE Dlouhé Stráně 2007 – změna názvu společnosti na VA TECH HYDRO Automation Praha s.r.o. 2008 – Modernizaci ŘS na VE Hněvkovice a dokončení modernizaci ŘS VE Dlouhé Stráně 2008 – Integrace konstrukční kanceláře (strojní části VE) v Českých Budějovicích 2009 – Změna názvu společnosti na ANDRITZ HYDRO s.r.o. www.andritzhydro.cz