Vítejte Prosinec 2011. ... Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Od celosvětově největší sítě odborníků na online marketing Web. Vyhledávače. Sociální média. Mobil. Jednoduše. 600 dní, které změnily svět internetu Milan.
Reformy v sociální oblasti Změny ve financování sociálních služeb Ing. Ondřej Mátl.
Finanční produkty určené k ukládání peněz
Slovní úlohy – směsi 4..
Legislativní změny v oblasti zaměstnávání OZP
Bytové družstvo U Arény
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Solární systémy pro aktivní topení
2. cvičení úrokování. spoření.
Prémiová automatická objednávka
Měření úrovně finanční gramotnosti dospělých
Bankovky Bankovka, neboli cenný papír s určitou peněžní částkou je bezúročný platební prostředek, vydávaný centrální bankou.
Mikroekonomie I Měnový kurz Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 11.srpna 2012 Název: VY_62_INOVACE_1.2.9.
Produkt Alan Greespan od 11. srpna 1987 do 31. ledna 2006 President americké centrální banky (Federal Reserve System) »Kdo má zlato,má vždy peníze!«
ZÁKLADY BYDLENÍ.
Nástroje finančního trhu
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
Kdo chce být milionářem ?
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám Školní rok: 2012/2013 Ročník: Předmět: Téma: Anotace: Autor : Vzdělávací materiál je určen pro bezplatné.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Mapa zájmu - plány.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Mikroekonomie I Chování spotřebitele, poptávka na trhu produktů
Hmotnostní zlomek převáděný na %
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_61.
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
VY_62_INOVACE_1_2_14 „Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Přebytkový rozpočet spoření.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
1 Finanční trhy Ostatní informace Petr Krajcigr
Ing. Lucie Kratochvílová
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 26.srpna 2012 Název: VY_62_INOVACE_
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
INFLACE Aby peníze nezahálely FINANČNÍ GRAMOTNOST.
Příklady výměn Valuty Devizy Devizové účty blíže
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_10 NázevInvestice do drahých kovů Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekInvestování.
Moderní žena myslí na budoucnost II. Jan Diviš. Bude v ČR důchodová reforma? Demografické okénko Rok 2003 Poválečné ročníky na prahu důchod Dobrá zpráva,
INFLACE – 4. ukazatel úrovně ekonomiky Autor: Autor: Ing. Vladimír Havlík Autor je výhradním tvůrcem materiálu. Datum vytvoření: Datum vytvoření:
O pravých kořenech… Tomáš Julínek ministr zdravotnictví.
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Co můžeme ještě dnes očekávat? Firma: Informace & fakta »« Film » Cesta do budoucnosti « – Produkt Prosím, napište své otázky.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Správná volba pro vaše investice
Vaše budoucnost s FM GROUP
Volba mezi současnou a budoucí spotřebou
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Petr Machala. Kde můžete mít uložené peníze? Kdo vám může poskytnout úvěr? 1.Bankovní účty 2.Podílové fondy 3.ETF (fondy obchodované na burzách) 4.Investiční.
Finanční gramotnost Hospodaření domácnosti Pořízení automobilu.
Ekonomie 1 Bakaláři Devátá přednáška Trh statků a jeho fungování.
Měnový kurz.
Ekonomie 1 Magistři Třetí přednáška Produkce v čase
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_03_Majetek a závazky domácnosti TEMA:Finanční.
Trh a jeho zákony. Zboží je služba nebo statek určený pro směnu na trhu. SMĚNA  směna naturální neboli bartr  směna realizovaná prostřednictvím peněz.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_62_INOVACE_6006 NázevPeníze Téma hodinyPeníze PředmětZáklady finanční gramotnosti.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Transkript prezentace:

Vítejte Prosinec 2011

... Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat ? Hodně expertů doporučuje se pojistit ! Ale jak ?? Opravdu je dostačující mít penzijní připojištění ? MY MÁME ŘEŠENÍ – doporučované finančními experty Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat ? Hodně expertů doporučuje se pojistit ! Ale jak ?? Opravdu je dostačující mít penzijní připojištění ? MY MÁME ŘEŠENÍ – doporučované finančními experty

... experti doporučují : Investování může být nákladné, riskantní a nejisté Investování může být nákladné, riskantní a nejisté Odborníci doporučují směnu do ZLATA Odborníci doporučují směnu do ZLATA ZLATO v malých jednotkách ZLATO v malých jednotkách Malé slitky – kvůli schopnosti směnit v hotovost – rychle a jen tolik, kolik potřebuji Malé slitky – kvůli schopnosti směnit v hotovost – rychle a jen tolik, kolik potřebuji Hodně lidí si chce směnit do ZLATA - ale nemohou Hodně lidí si chce směnit do ZLATA - ale nemohou Často si to nemohou dovolit, protože jsou jim nabízeny velké slitky Často si to nemohou dovolit, protože jsou jim nabízeny velké slitky V některých zemích není ani možné ZLATO koupit V některých zemích není ani možné ZLATO koupit

... směna pro každého Koncepce začala v Německu už v r Koncepce začala v Německu už v r Směna hotovosti za ZLATO Směna hotovosti za ZLATO Karatbars GmbH expanduje CELOSVĚTOVĚ Karatbars GmbH expanduje CELOSVĚTOVĚ Karatbars GmbH dělá směnu ZLATA dostupnou pro KAŽDÉHO Karatbars GmbH dělá směnu ZLATA dostupnou pro KAŽDÉHO Soukromé vlastnictví, centrála Stuttgart Německo Soukromé vlastnictví, centrála Stuttgart Německo Regulováno striktními Německými zákony Regulováno striktními Německými zákony

... produkt 1 gramové ZLATÉ SLITKY 1 gramové ZLATÉ SLITKY 24 kt., 999.9% - LMBA certifikace 24 kt., 999.9% - LMBA certifikace Slitek je zataven do plastové karty Slitek je zataven do plastové karty Plastová karta funguje jako ochrana Plastová karta funguje jako ochrana Hologram dodává další jistotu Hologram dodává další jistotu Každý slitek má tak přidanou hodnotu – ne ale extra náklady Každý slitek má tak přidanou hodnotu – ne ale extra náklady Navzdory přidané hodnotě – kurz směny je běžná cena na trhu Navzdory přidané hodnotě – kurz směny je běžná cena na trhu

... doporučeno od BDS Karatbars GmbH je doporučeno u BDS - Bund der Sparer Karatbars GmbH je doporučeno u BDS - Bund der Sparer Velké nezávislé sdružení střadatelů Velké nezávislé sdružení střadatelů Proč ? Proč ? Karatbars GmbH je jisté místo pro směnu a ZLATO JE JISTOTA Karatbars GmbH je jisté místo pro směnu a ZLATO JE JISTOTA

…. PROČ ZLATO ! Robert Kiyosaki VŠECHNO JE STÁLE DRAŽŠÍ... VŠECHNO JE STÁLE DRAŽŠÍ... Zamyslete se – to stejné platí pro ZLATO Zamyslete se – to stejné platí pro ZLATO ZLATO podražilo 10 x ZLATO podražilo 10 x ZLATO podražilo 100 x ZLATO podražilo 100 x ZLATO podražilo 5 x ZLATO podražilo 5 x Odborníci potvrzují – to bude pokračovat Odborníci potvrzují – to bude pokračovat Mike Maloney

HOTOVOST ztrácí hodnotu - díky inflaci ZLATO zachovává hodnotu... HOTOVOST ztrácí hodnotu

dolar : jediná papírová měna, která vydržela déle jak 80 let, ovšem ztratila za dobu existence více jak 98% kupní síly

1908 Ford Thin Lizzy cca 1,3 kg zlata/ 850 USD 2012 Ford Mondeo / výbava cca 1,3 kg zlata/ ??? USD

…. HOTOVOST ! $ $ Uspořených $300 v hotovosti měsíčně po 20 let = $ Díky inflaci vaše úspory ztratily kupní sílu na $ HODNOTA … NASPOŘENO...

... proč Karatbars ! KAŽDÝ by měl být schopen směnit do ZLATA... Proč potom zvolit Karatbars GmbH ? Dosud destitisíce klientů ve více jak 60 zemích Dosud destitisíce klientů ve více jak 60 zemích Prověřený koncept – od 2008 Prověřený koncept – od 2008 Regulováno striktními Německými zákony Regulováno striktními Německými zákony Unikátní produkt v malých slitcích Unikátní produkt v malých slitcích Doporučeno u BDS – vaše jistota Doporučeno u BDS – vaše jistota

... MY DOPORUČUJEME : PAMATUJTE – vždy vaše ZLATO VLASTNÍTE a můžete ho směnit na hotovost pokud budete potřebovat ! 1.ZAREGISTRUJTE SE ( ZDARMA, ONLINE, JEDNODUŠE ) 2.NASTARTUJTE VÁŠ MĚSÍČNÍ PLÁN – celkem 100 x 1 gram 3. Směňte si pro začátek € Potom si směňujte €50 nebo €100 měsíčně

... Kam tedy budete ukládat vaše peníze? Ještě si pamatujete ta čísla ? Těch stejných $300 měsíčně... HOTOVOST = $ KAM BUDETE UKLÁDAT VAŠE PENÍZE ??? KAM MYSLÍTE ŽE JE BUDOU UKLÁDAT OSTATNÍ ?? Buďte VOLNÍ, SVOBODNÍ a ukažte tuto prezentaci dalším... Vítejte u Karatbars GmbH