4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Václav Metlička Cyklokros
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Ján Chládek Vít Nakládal
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku z á ř í Nepomuk.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Vzdělávání. Zkoušky základního výcviku jezdce x ZZVJ Zučastnilo se 98 uchazečů Úspěšně ukončilo 90 uchazečů 5 uchazečů v opravné zkoušce.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení. JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení RADKOVA LHOTA.
MIKROREGION MOŠTĚNKA OTEVÍRÁ SE NOVÁ VERZE?
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
ZPŮSOBY VYUŽITÍ KONĚ VE SPORTU A V OSTATNÍCH OBLASTECH Ing
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Podmínky účasti v soutěžích Hipologický klub VFU Terka Šteflíčková.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
CO VÍŠ O ČR Práce ve skupinách. 1. Otázky a úkoly 1. Napiš hlavní město ČR. 2. Vypiš všechny kraje ČR. 3. Kolik obyvatel má ČR? 4. Jak se nazývá nejrozsáhlejší.
Poaukční katalog O.s. Green Doors. David Cajthaml: Houba, ze s é rie Zimn í linoryty 48 x 40 cm, 2011 cena: Kč běžn á prodejn í cena: Kč.
RADKOLHOTSKÝ MOŠTĚNSKÝ POHÁR
Teorie jezdectví pro začátečníky Tereza Šteflíčková
Kompendium fyziky pro 8. a 9. ročník Výpočet práce, účinnost (8.06)
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Vánoční nabídka PAVEL ŠMÍD, Boty v zelené, olej na plátně 100x145.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
RYCHLOBRUSLENÍ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
XXVII. Silvestrovské derby
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Česká sekyra 2010 seriál amatérských dřevorubeckých soutěží.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_278_ČR 2 AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM: 9.,
CHOV KONÍ Význam a využití koní – společenský význam – armádní , správní ; - antika - středověk (rytířský kůň) - novověk – výcvik a rychlost - tažné.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Jezdecký sport – koně Koně jsou velmi ušlechtilá zvířata. Většina lidí je používá do parkurového a drezurního sportu a ti jiní,kteří mají koně pro radost.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
VorHorses Adresa : Paranormal City 262 (na Příkopech) Tel.číslo : Mobil : Provozní.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
StaroboleslavskoStaroboleslavsko. - území staroboleslavska se nachází v středočekém kraji, v okolí Staré Boleslavi.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Otakar Mestek, Michal Blažej
Tel:
BSE České Budějovice o. s.
Sportovní činnost 2016.
Plavecký klub Děčín.
Sportovní činnost 2017.
STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Práce s textem
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem

Jezdecká klub Sobotka ¨ Jezdecký klub Sobotka byl založen v r. 1974 pod patronací a v majetku tehdejšího JZD. V 80 letech čítalo stádo koní okolo 20-30 kusů. Po revoluci v r. 1989 bylo celé stádo nabídnuto k odprodeji a valná částkoní se tak stala soukromým majetkem  členů JK.

Jezdecký areál písková jízdárna 80x40 m travnatá jízdárna 110x70m skokový materiál kruhovka

Kde nás najdete Sobotka leží v Královéhradeckém kraji 80km severovýchodně od Prahy v ose Mladá Boleslav a Jičín. Město je nazýváno Jižní branou Českého ráje a v blízkém okolí se nachází obce Osek,Kdanice, Stéblovice, Čálovice, Trní, Spyšová a Stańkova Lhota.

Pořádané závody v Sobotce pod Humprechtem v roce 2013 13.4. - parkury stupeň ZM – L  14.4. - hobby závody parkur 60cm – 100cm   8.6. -  hobby závody parkur 60cm – 100cm  20.7. - parkury stupeň ZM – S Memoriál Vladimíra Havránka+Mistrovství blondýn 21.7. - hobby závody parkur 60cm – 100cm  21.9 .- 4. ročník závodů spřežení 28.9 .- Svatováclavské klání koní a jezdců

Jezdecký Klub Sobotka reprezentuje nejvíce jezdců spřežení v ČR ve všech vozatajských kategoriích na hobby, národní i mezinárodní úrovni.

Alena Brixová: Držitelka zlatého výkonostního odznaku ČJF Reprezentantka MS jednospřeží v Portugalsku 2012 Výtězka poháru spřežení 2011

Michal Kořínek: Držitel bronzového výkonostního odznaku ČJF Mistr východočeské oblasti 2012 3.místo na finále Zlaté podkovy v Humpolci 2012

Pavel Matouš: 2.místo na MČR Kladruby nad Labem 2009 4.místo Halové závody spřežení Hraďišťko 2012

Václav Brixi: Historicky první Mistr ČR v kategorii jednospřeží

Ing. Milan Kořínek: 2.místo závody spřežení Semice 2013 2. místo závody spřežení Heřmanův Městec 2013 2. místo závody spřežení Police nad Metují 2013

Lada Ondráčková: 3. místo závody spřežení Heřmanův Městec 2012 1. místo závody spřežení Sobotka 2012

Ing. Robin Olbrich: 9.místo Halové závody spřežení Hraďišťko 2012 5. místo závody spřežení Heřmanův Městec 2012

Pavel Hybler: reprezentant v kategorii dvojspřeží a v královské kategorii čtyřspřeží 2.místo závody spřežení Bolehošť-Lipiny 2012 4.místo závody spřežení Heřmanův Městec 2012

Co unás uvidíte

Co unás uvidíte

Dvospřeží pony

Jednospřeží

Dvojspřeží

Čtyřspřeží

Dámy na kozlíku

Návštěvnost našich sportovních akcí je 800-1000 diváků, kteří si knám najdou cestu z celé České republiky

o.s. ,,Kůň pro naději‘‘ Hipoterapie Pedagogicko-psychologická jízda na koni Výcvik jízdy na koni, projížďky kočárem Zájmová činnost pro rodiny, děti, seniory

Zajímavé odkazy http://equitv.cz/2013/8/8/videa/staronovi-mistri-cr-ve-sprezeni-2013-z-police-nad-metuji/ http://www.jk-sobotka.estranky.cz/ http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/237057-generalka-na-ms-dvojsprezi-prinesla-dve-kolize/ http://rnvoz.rajce.idnes.cz/Hradistko_2013_-_Halove_zavody_sprezeni/#MVI_0362.jpg