Elixír zdraví, mládí a krásy - živý kolagen

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

(dodáváno s praktickou taškou)
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 2. POLOLETÍ - OTÁZKY
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 4 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_028.
Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
Název šablony: Inovace v přírodopisu 52/P22/ , Vrtišková Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Biologie člověka Autor:
Nauka o podniku Seminář 6..
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
VY_32_INOVACE_TMM20160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
KOŽNÍ SYSTÉM.
Povrch těla člověka.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
Kdo chce být milionářem ?
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Fetální období.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY

Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Kůže MUDr. Vladimír Compeľ.
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
K Ů Ž E (výklad učiva) Počet hodin: 1 5. ročník
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Tužka na vyhlazení vrásek
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Tělní pokryv Jana Machová.
VY_52_INOVACE_PŘ Lidské tělo,test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Biologie člověka.
Kůže.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Kožní soustava.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
spracoval: Nguyen Thanh Binh
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Hana Turoňová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_SOUSTAVA.
1 Elixír zdraví, mládí a krásy - ž ivý kolagen PŘÍRODNÍ KOLAGEN Inventia.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Kůže Vypracovala: Nováková Kristýna 8.B. Zdroje:
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
Kožní soustava.
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Transkript prezentace:

Elixír zdraví, mládí a krásy - živý kolagen PŘÍRODNÍ KOLAGEN Inventia

Co je to KOLAGEN ? Strukturální bílkovina, která je základní konstrukční jednotkou pro všechny tkáně . Udržuje pokožku svěží a pružnou (účinně ji hydratuje), ale také pevnou a vláčnou, díky stavbě z kolagenových vláken. Během celého života se kolagen v našem těle stále obnovuje díky přirozené produkci kolagenu v našem těle. V důsledku stárnutí našeho organismu jsou však destrukční procesy rychlejší než obnova kolagenu (po třicátém roku života).

Pradávná snaha být věčně mladý Dlouhá staletí bylo jedním z nejčastějších přání lidstva objevit lék proti stárnutí, případně alespoň na jeho nejviditelnější příznak - vrásky. Snahy však zřídka bývaly úspěšné – např. v roce 1795 byl uvězněn slavný alchymista - hrabě Alessandro Cagliostro - za to, že jeho elixír mládí, který sám objevil, nefungoval!

Pradávná snaha být krásný Odedávna se snažíme vylepšovat svůj vzhled. Díky tomu se dnes rozvinul nový vědecký obor kosmetologie Uplatňuje se všeobecně i v dalších odvětvích: Plastická chirurgie Vitaminová mezoterapie (aplikace vitaminů na pokožku) Dobytčí kolagen (vstřiky) Botox

Co můžeme očekávat Jsou to úkony: Invazívní – mohou s sebou nést vedlejší účinky (jizvy, alergie) Bolestivé Efekt se udrží poměrně krátce (často jen 4 - 6 měsíců) Procedury je třeba opakovat

Z nedávné historie lidstva 20. století nám přineslo mnoho novodobých elixírů mládí. Kosmetické koncerny hlásaly ve svých burcujících reklamách, že byl právě jimi objeven prostředek proti stárnutí pokožky. Měly jím být Např: eucerit, glycerín, lanolin. ovšem tyto pokusy se nevydařily !

Příběh objevu Teprve v 90. letech minulého století získal kolektiv vědců Institutu chemie při Gdaňské univerzitě z extraktu rybích kůží kolagen nového druhu. Stavba jeho řetězce aminokyselin byla velmi podobná lidskému kolagenu.

Přírodní kolagen Unikátní stabilita 5-28 ° C - Nemá vedlejší účinky - Podobá se lidskému kolagenu - Aplikuje se neinvazivně - Není návykový či alergický - Povzbuzuje v pokožce činnost fibroblastů a keratinocytů (továren na kolagen) v produkci a obnově kolagenu

Přírodní kolagen Unikátní stabilta 5-28° C Kolagen firmy Inventia je zcela výjimečný - působí přímo proti procesu stárnutí pokožky a jeho následky také odstraňuje . Proniká do hlubších vrstev pokožky, kde se nacházejí fibroblasty a keratinocyty, zodpovědné za syntézu kolagenu. Dodává jim potřebné kolagenové aminokyseliny čímž je dokáže povzbudit k produkční činnosti = výroby vlastního kolagenu. Obnovuje tak i správnou funkci buněk.

Stavba kůže člověka Svrchní ochranná vrstva pokožky (epidermis) je tvořena z plochých zrohovatělých buněk, které odumírají a po určité době se slupují. Skládá se celkem z 5 vrstev buněčné výstelky. Vlastní kůže - nejsilnější vrstva (1-3 mm) je složena z pojivové tkáně, bohatě protkané nervy a jemnými cévkami. Podkožní vrstva – reprodukční, v níž se nachází např. melanin určující barvu vlasů a kůže.

Stavba kůže . Tloušťka kůže: 0,5 mm – 4 mm, ovlivněno místem na těle, /kůže na zádech je 4 x silnější než na břiše, nejhrubší je na dlaních a chodidlech/ Nejtenčí asi 0,5 mm – na víčkách. Kůže váží asi 3 kg, má plochu přibližně 2 m 2, 2.800.000 receptorů bolesti, 200.000 receptorů chladu a 500.000 receptorů doteku, Kůže ženy je 10 x citlivější na dotek a tlak, Kůže pracuje v noci osmkrát rychleji než ve dne, Proces obnovy pokožky trvá 28 dní .

Jak mohu své pokožce pomoci? Výživou Suplementací (potravinovými doplňky a vyživovacími krémy)

Účinek přírodního kolagenu Unikátní stabilita 5-28 ° C Používáním přírodního kolagenu značky COLWAY můžeme: Zpomalit biologické stárnutí pokožky Vrátit čas v procesu stárnutí

Jak používat a skladovat přírodní kolagen Colway? Teplotní limity 5 - 28 oC Speciální teplotněodolný obal Příprava kůže (mýt čistou vodou – nevysoušet !) Jemný peeling (dle potřeby) Používat ráno a večer Po asi 3 - 6 min. lze pro zjemnění nanést hydratační krém bez příměsí AHA (ovocných kyselin), retinolu (provitaminu A ), zinku, vitamínu C či alkoholu ve vysoké koncentraci.

Jaké druhy kolagenu jsou dostupné? V souvislosti s původem kolagenu z různých částí těla ryby, stupni filtrace a pigmentace produkujeme PŘÍRODNÍ KOLAGEN ve třech základních variantách: PLATINUM - pro obličej a dekolt SILVER - na celé tělo GRAPHITE - na dlaně, nehty, chodidla, pokožku hlavy (ve vlasech)

Aplikace - nanášení Vždy ze zdola nahoru – proti působení gravitační síly Na zvlhčenou pokožku Několikaminutovou masáží blahodárný účinek kolagenu znásobíme .

Aplikace – Platinum OBLIČEJ – ŠÍJE – DEKOLT NANÁŠÍME TENKOU VRSTVU NA ZVLHČENOU KŮŽI ZE ZDOLA. RTY - energicky na obě strany OČI – krouživým pohybem vklepeme NOS – od špičky nosu nahoru. Pod bradou – důkladně vmasírovat ! Pamatujme i na zadní stranu šíje. Dekolt a hruď – nanášíme v leže

Kolik stojí? Platinum 200 ml 3.690,- 100 ml 2.590,- 50 ml 1.640,- Uvedené ceny obsahují DPH. Platinum

CELÉ TĚLO Aplikace - Silver Nanášíme malou vrstvu – dle potřeby provedeme peeling Končetiny – odspodu (podporuje prokrvení). Chodidla, ruce - věnujte 5 minut relaxu – masáži nohou (chodidel) Na břicho nanášíme kolagen ve směru hodinových ručiček (peristaltika střev)

Silver Kolik stojí? 200 ml 2.790,- 100 ml 1.890,- 50 ml 1.190,- Uvedené ceny obsahují DPH. Silver

Aplikace - Graphite NEHTY Aplikujeme na: Nehty a nehtové lůžko. Čím častěji nanášíme – tím lépe nehty posilujeme a vyživujeme.

Aplikace - Graphite VLASY - kolagen není kondicionér na vlasy, ale jeho používání je pro zdraví a kondici Vašich vlasů nedocenitelné. Kolagen vtíráme do vlhké pokožky vlasové části hlavy po umytí (ke kořínkům). Dodatečným efektem je bohatost a pevnost vlasů

Graphite Kolik stojí ? 200 ml 2.190,- 100 ml 1.360,- 50 ml 840,- Uvedené ceny obsahují DPH. Graphite

Aplikace - shrnutí Po nanesení se dostavuje pocit napnutí kůže - jako po liftingu (žádoucí) Pro jeho zmírnění můžeme nanášet vrstvu hydratačního krému Vzhledem k tomu, že kolagen přináší kyselou reakci – použiváme krémy bez ovocných kyselin, retinolu, zinku či vitaminu C

Aplikace - shrnutí Asi po 3 týdnech – viditelná změna zabarvení a svěžesti pokožky Následně můžeme pozorovat efekt zastavení procesu stárnutí Doporučujeme používat asi 6 měsíců (základní série) Užíváme 2x denně na obličej a tělo, na vlasy i nehty lze 1 krát denně až týdně (dle potřeby) Dávkování: cca 2 - 3 kapky z dávkovací pumpičky denně na obličej (dle potřeby), několik desítek kapek na celé tělo.

Co můžeme očekávat ..? Asi po 120 dnech systematického používání je pokožka: Silnější Hydratovaná Rozjasněná Pružná Hladší Zanikají jemné mimické vrásky Vyhlazují se hlubší vrásky

V jakých případech kolagen pomáhá při léčbě? Akné vulgaris Růže – rosacea (zlepšuje mikro prokrvení) Paradentóza Alergie, lupénka (psoriasa) Jizvy, popáleniny Stryje, celulitida Vypadávání vlasů Křečové žíly (odstraňuje bolestivost) Bolesti kloubů a páteře

Charakteristika preparátu kosmeceutikum je považováno za sérum a prostředek proti vráskám. Jelikož se výrobek vstřebává do hlubších vrstev kůže – jeho působení je na rozhraní kosmetiky a léčby.

Přírodní kolagen Unikátní stabilita 5-28° C Díky svým vlastnostem je schopen zpomalit procesy stárnutí kůže. Do těla je dodáván neinvazivně ! ELIXÍR KRÁSY, MLÁDÍ A ZDRAVÍ

Rádi Vás také přivítáme v řadách našich spokojených zákazníků a distributorů. Děkujeme za pozornost !