IIT : CIT - Infrastruktura IT

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracoval: Jiří Hlaváček
Advertisements

Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Počítačové sítě – teorie
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
PC SÍTĚ I.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
E-Česko 2006 Státní informační a komunikační politika Praha Vladimír Mlynář.
Informace pro studenty
Infrastruktura a zázemí pro výuku
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Základy informatiky Internet Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA
Základní informace pro práci s výpočetní technikou na Fakultě chemické VUT Pro studenty 1. ročníku Systémový integrátor: Jan Brada Správce sítě: Tomáš.
Obor informační technologie
MONITOROVÁNÍ POHYBU VYBRANÝCH OSOB V AREÁLU VŠB – TU OSTRAVA
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
INTERNET - TERMINOLOGIE
, 14 hod.,FZÚ m Diskuze o stavu a rozvoji výpočetních služeb sekce 1 –Změny v roce 1997 M.Lokajíček 5’ –Status služby HP J. Krásová 20’
Aplikace VT v hospodářské praxi internetové technologie Ing. Roman Danel, Ph.D. VŠB – TU Ostrava.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
Internet.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Internet.  Celosvětový systém propojených počítačů  Funkce  Sdílení dat  Elektronická pošta.
Algotech Telefon: Fax: Web: Adresa:Zirkon Office Center, Sokolovská 366/
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Informační zdroje v jednotném prostředí: SEN VŠECH KNIHOVNÍKŮ Jan Pokorný, Ústav výpočetní techniky UK.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
KOORDINÁTOŘI NA FAKULTĚ PRÁVNICKÉ ZČU
Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Publikování a export výkresů Přednáška č.5. Témata přednášky e-Transmit Publikování Publikování v síti WWW Export výkresů.
Informační a komunikační technologie Zabezpečení sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník:
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
WEBOVÉ PORTÁLY KNIHOVEN z pohledu informačních zdrojů Jan Pokorný, Ústav výpočetní techniky UK.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Programové vybavení počítače Programové vybavení je souhrn všech programů, které má výpočetní systém k dispozici.
Informační systémy na FHS UK
Katedra počítačů ČVUT FEL
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_232.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Počítačové sítě Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Počítačová síť LAN WAN Firewall.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Bezdrátová technologie WiFi Co se všechno naučíme??? Způsoby.
Úvodní informace Informační zdroje na FAST. Obsah přednášek BU01 úvod (1) sítě, síťové služby, bezpečnost (2/3) výpočty v MS Excel (4/3) základy typografie.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Internet. je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů.
Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
ODBOR SLUŽEB Seminář pro vedoucí pracovníky infrastrukturních útvarů NK ČR 13. ledna 2016.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Síťová karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/08 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Univerzitní informační systém II., Lednice 2003 Jednotná autentizace na univerzitě (LDAP) Petr Dadák
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Technické zázemí Univerzitní knihovny ZČU V Plzni
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_11
TÉMA: Počítačové systémy
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po jedenácté!
INTERNET - TERMINOLOGIE
Informační a komunikační technologie
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Transkript prezentace:

9872 - IIT : CIT - Infrastruktura IT http://idoc.vsb.cz

pro uživatele počítačové sítě 9872 - IIT Návody a postupy DOKUMENTACE A NÁVODY pro uživatele počítačové sítě TUONET na VŠB-TUO http://idoc.vsb.cz

připojení k bezdrátové síti (WIFI) 9872 - IIT Návody a postupy Jak na připojení k bezdrátové síti (WIFI) http://wifi.vsb.cz

připojení nového počítače do počítačové sítě TUONET 9872 - IIT Návody a postupy Jak na připojení nového počítače do počítačové sítě TUONET http://idoc.vsb.cz/odkazy/

zaregistrování počítače na kolejích VŠB-TUO 9872 - IIT Návody a postupy Jak na zaregistrování počítače na kolejích VŠB-TUO http://idoc.vsb.cz/odkazy/

změnu jednotného hesla (LDAP) 9872 - IIT Návody a postupy Jak na změnu jednotného hesla (LDAP) http://idoc.vsb.cz/odkazy/

nastavení elektronické pošty 9872 - IIT Návody a postupy Jak na nastavení elektronické pošty http://idoc.vsb.cz/odkazy/

9872 - IIT HELPDESK CIT http://helpdesk.vsb.cz

HELPDESKOVÉ PRACOVIŠTĚ PODPORY SLUŽEB ÚTVARU 9872 - IIT HELPDESK CIT HELPDESKOVÉ PRACOVIŠTĚ PODPORY SLUŽEB ÚTVARU CIT (9870) http://helpdesk.vsb.cz

HELPDESKOVÉ PRACOVIŠTĚ 9872 - IIT HELPDESK CIT HELPDESKOVÉ PRACOVIŠTĚ Webové rozhraní: idesk.vsb.cz Kontaktní telefon: 59 732 5666 http://helpdesk.vsb.cz

Celoškolské učebny 9872 - IIT http://ucebny.vsb.cz

http://ucebny.vsb.cz 9872 - IIT Počítačový pavilon Učebny celoškolského charakteru PC pavilon-PCP 80 pracovních míst Koleje VŠB-TUO, ubytovací blok D http://ucebny.vsb.cz

UČEBNA PRO INTERAKTIVNÍ Počítačový pavilon 9872 - IIT UČEBNA PRO INTERAKTIVNÍ VÝUKU CIZÍCH JAZYKŮ PC PAVILON - UČEBNA D118 Koleje VŠB-TUO, ubytovací blok D http://ucebny.vsb.cz

PODPORA CAD/CAM VČETNĚ LEVNÝCH TISKŮ NA PLOTTER Počítačový pavilon 9872 - IIT PODPORA CAD/CAM VČETNĚ LEVNÝCH TISKŮ NA PLOTTER PC PAVILON - D114, D115 Koleje VŠB-TUO, ubytovací blok D http://ucebny.vsb.cz

Celoškolské učebny 9872 - IIT http://ucebny.vsb.cz

http://ucebny.vsb.cz Učebna A1032 9872 - IIT CELOŠKOLSKÁ PRACOVNA GRAFICKÝCH A VÝPOČETNÍCH STANIC (CAD/CAM a FEM syst.) 25 pracovních míst - A1032 http://ucebny.vsb.cz

CELOŠKOLSKÝ KIOSKOVÝ PAVILON 9872 - IIT CELOŠKOLSKÝ KIOSKOVÝ PAVILON 44 pracovních míst NK 202A (Nová knihovna) http://ucebny.vsb.cz