Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co dělá tvoje maminka a tatínek?
Advertisements

BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Naučil jsem se....
Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!.
Jen tak….
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Čínské pořekadlo.
Peníze.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Zuby - test Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
18 zdravotních důvodů, proč se věnovat sexu Zdroj: Famous iDNES.cz.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
ČASTÉ NEINFEKČNÍ CHOROBY
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Látkové složení lidského těla- prvky
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
PORUCHY PŘÍJMU POTRAVY
Čtěte pomalu a tiše!  .
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Sinice jsou : Autotrofní organizmy, nejstarší organizmy s fotosyntézou rostlinného typu. Některé produkují toxiny, které způsobují alergie, ekzémy. Často.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY, KOSTRA A SVALY
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
PORUCHY PŘÍJMU POTRAVY
VY_52_INOVACE_PŘ Lidské tělo,test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Lidské tělo – všeobecný test
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
VNITŘNÍ ÚSTROJÍ 3. ROČNÍK
Soustava trávicí - část 1.
Sinice jsou Sinice jsou velice jednoduché prokaryotické organismy - s jistým zjednodušením je možno říci, že se jedná o gramnegativní bakterie s chlorofylem.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Miluj svého muže.
DOPIS PRO TEBE.
Přírodní krása Rakouska...
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
JÁ JSEM TVÉ STÁŘÍ, …pozvi mě dál… a těš se, protože: budeš mít moře času, ale žádný nápad, co s ním udělat.
LIDSKÝ ORGANISMUS KŮŽE. Šablona : V/2 Sada: 2/19 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu.
Číslo v digitálním archivu školyVY_52_INOVACE_VZ_33 Sada DUMVýchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Časté neinfekční choroby - alergie.
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Zvolený jako nejlepší mail roku
DOPIS PRO TEBE.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Transkript prezentace:

Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …

Sex je lékem na krásu. 1. Sex je lékem na krásu. Vědecké testy objasnily, že při milovaní se produkuje množství estrogénu, který dává vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

Něžné, uvolněné milovaní 2. Něžné, uvolněné milovaní snižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážek a skvrn na kůži. Produkovaný pot pročisťuje póry a vaše pokožka pak bude doslova zářit.

Milovaní 3. Milovaní pomůže spálit všechny kalorie, které se nasbíraly na romantické večeři.

Sex 4. Sex je jeden z nejbezpečnějších sportů, které se dají provozovat. Protáhne a posilní téměř každý sval v těle. Je to mnohem příjemnější než uplavat 20 bazénů a nepotřebujete mít speciální oblek, ani žádnou speciální obuv !

Sex je okamžitý lék na mírnou depresi. 5. Sex je okamžitý lék na mírnou depresi. Uvolňuje do krevního oběhu přirozený endorfín, který produkuje pocit eufórie a zanechává ve vás pocit blaženosti.

Čím víc sexu máte, 6. Čím víc sexu máte, tím jste žádanější. Sexuálně aktivní tělo produkuje významné množství látek zvaných feromóny. Tyto jemné sexuální parfémy přivádí Váš protějšek do příjemného šílenství !

Sex je nejbezpečnější sedativum na světe. 7. Sex je nejbezpečnější sedativum na světe. JE 12 KRÁT EFEKTÍVNĚJŠÍ NEŽ DIAZEPAM.

8. Každodenní vášnivé líbání Vás zbaví zubaře. Líbání podporuje vyplavovaní zbytků jídla ze zubů slinami a snižuje kyselinu, která způsobuje zubní kaz. Předchází tvorbě zubního povlaku.

Sex dokonce zmírňuje bolest hlavy. 9. Sex dokonce zmírňuje bolest hlavy. Prožitek z milovaní uvolňuje napětí, které zúžuje krevní cévy v mozku.

Sex je přírodní antihistaminikum. 10. Sex je přírodní antihistaminikum. Pořádné milovaní může dokonce uvolnit zacpaný nos. Pomáhá bojovat s astmatickými záchvaty a sennou rýmou.

Tato zpráva ti byla poslaná proto, aby jsi věděl(a), že sex je důležitý i pro zdraví ! (... a zatím se na něj nevztahuje regulační poplatek MZ.)

Jestli se touto zprávou nebudeš řídit a nepošleš ji dál, po zbytek života už nebudeš mít dobrý sex a místo něj budeš stále jen platit a platit „regulační poplatky“... A budeš žít jak v celibátu.

Pošli tuto zprávy lidem, o kterých si myslíš, že potřebují sex (a kdo ho nepotřebuje ?!), aby nepodceňovali jeho prospěšnost pro zdraví našeho národa...