ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, 16.-17.9.2010, Brno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Advertisements

MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
Představení společnosti
Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Implementace SAP Business One
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
Oblast nástrojů Prostředí Popis produktů Kritéria Vyhodnocení.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Audit IT procesů ve FNOL
Vývoj nemocničního informačního systému v CACHÉ
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Jiří Malák Jiří Knechtl Lukáš Hofman.  Společnost založena v roce 1998  Nejvýznamější distributor pro MO i VO v oblasti selektivních kosmetických značek.
Řízení přístupových práv uživatelů
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Přístupnost internetové prezentace Českého statistického úřadu
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
LCS International, a.s..
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
INSPIRING CONFIDENCE Creditinfo Czech Republic Insolvence a jak jim předcházet 12. května 2011.
Klastr OMNIPACK ClusterForum pro inovace, Praha
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Business Inteligence a její nástroje ve veřejné správě Petr Zeman, Key Account Manager – Public Sector Adastra Corporation.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
 Projekt započal rozhodnutím obcí svazku v roce 2007  Projektové dokumentace pro ÚR a SP 2007 – 2008  Majetkoprávní narovnání více než 800 pozemků.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Obecné informace Příklad procesu a práce s IS Využití pro manažerské rozhodování (analytické a statistické výstupy) xsebm172.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Česko a Slovensko, výhledy do budoucnosti Michal Tomek – InterSystems BV.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
SERVICESSERVER CLIENT Operating System Relational Database Application ServicesSystems Management Developer Tools Programming Model Applications.
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Odborná stáž -Portsmouth
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno

O dodavateli řešení pro STUDENT AGENCY Asseco Solutions vzniklo1. července 2009 integrací úspěšných IT společností DATALOCK a LCS International. Asseco Solutions, a.s. je jedním z největších a nejúspěšnějších producentů ERP systémů na českém a slovenském trhu. Systémy Asseco Solutions pokrývají potřeby firem všech velikostí a oblastí podnikání a to včetně veřejné správy. Společnost má čtyři pobočky v Čechách, sedm na Slovensku a jednu v Německu. Roční obrat společnosti dosáhne cca 750 mil. Kč. Společnost zaměstnává 450 osob.

Prvním pohledem z autobusu … Jaro 2006 – výběrové řízení, analýza potřeb, návrh řešení Podzim 2006 – implementace systému, vývoj externích řešení pro sesterskou společnost Orbix Leden 2007 – ostrý provoz ve společnosti Orbix Leden ostrý provoz ve společnosti STUDENT AGENCY a ostatních společnostech holdingu

Druhým pohledem z vlaku … Počet firem v rámci skupiny: 7 Počet provozních míst (poboček): 22 z toho 3 pobočky na Slovensku (slovenská legislativa) Denní průměr současně pracujících uživatelů: 300 Denní průměr ů odeslaných z HeO: jednotky tisíc Počet vydaných faktur za 1 pol. 2010: Položek na těchto fakturách: Počet kontaktních jednání za 1 pol. 2010: Aktuální velikost databáze: 41 GB Meziroční přírůstek: 70% Počet lidí (správců), kteří se starají o Helios: Analytik (1) Programátor (2) Správce serverů (1) Počet zákaznických řešení (nad rámec standardu): 676

Třetím pohledem z letadla … ? Systém Helios Orange dokáže růst s firmou a dají se do něj rychle naimplementovat nové procesy, např. letošní rok … … začátek prodeje prostřednictvím serveru Dovolena.cz … Během jednoho necelého měsíce byl zprovozněn v prostředí Helios Orange kompletní back-office k prodejnímu webu Dovolena.cz.

A jak to vidí … … Radim Jančura

Výběr z referencí Další reference na

Děkujeme za vaši pozornost … Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno