KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Výtvarná výchova na Gymnázium Jablonec Anna Barborová septima.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
Den Země – svátek planety
Pedagogická porada 14. června 2013 Bc. Zrcek Miroslav.
Český jazyk a literatura
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského a
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.
Projekt Hradec Králové. Co bych vám chtěl říct? Pár slov o škole Proč jsme se rozhodli projekt realizovat Jak jsme projekt realizovali Kolik.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Gymnázium Horní Počenice
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
statutární náměstkyně hejtmana
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ZŠ Staré Město.
Základní škola a Mateřská škola Sazovice
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Třídní schůzky
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009

Co nám akce přinesou? Každý rok na nás čeká spousta zajímavých akcíKaždý rok na nás čeká spousta zajímavých akcí LegraceLegrace Tmelení kolektivuTmelení kolektivu Nové poznatkyNové poznatky

Plesy V pátek se v Eurocentru konal maturitní ples třídy oktávy. I přes sněhovou kalamitu, chřipkovou epidemii a začátek jarních prázdnin přišlo přes 460 návštěvníku.V pátek se v Eurocentru konal maturitní ples třídy oktávy. I přes sněhovou kalamitu, chřipkovou epidemii a začátek jarních prázdnin přišlo přes 460 návštěvníku.

Zahradní slavnost Nejen ukázky z výukových aktivit školního roku 2008/2009 byly námětem 9. zahradních slavností. Podávalo se hojné občerstvení a třídy si připravily spoustu zajímavých aktivit pro rodiče.Nejen ukázky z výukových aktivit školního roku 2008/2009 byly námětem 9. zahradních slavností. Podávalo se hojné občerstvení a třídy si připravily spoustu zajímavých aktivit pro rodiče. Počasí nám bohužel nepřálo a všechny činnosti tedy probíhaly v budově školy.Počasí nám bohužel nepřálo a všechny činnosti tedy probíhaly v budově školy.

Školní akademie Stalo se již tradicí, že předposlední den školního roku se koná školní akademie. Tedy proto i ve čtvrtek 25. června 2009 se studenti a příznivci našeho gymnázia sešli v jabloneckém divadle.Stalo se již tradicí, že předposlední den školního roku se koná školní akademie. Tedy proto i ve čtvrtek 25. června 2009 se studenti a příznivci našeho gymnázia sešli v jabloneckém divadle. V bohatém a zajímavém programu, který trval více než 2 hodiny, byly také uděleny ceny nejlepším studentům.

Valení balvanu Školní rok jsme sice zahájili již v úterý 1. září 2009, ale slavnostní vyvalení našeho gymnaziálního balvanu proběhlo až v pondělí 7. září 2009.Školní rok jsme sice zahájili již v úterý 1. září 2009, ale slavnostní vyvalení našeho gymnaziálního balvanu proběhlo až v pondělí 7. září Hlavním bodem krátkého programu bylo přivítání nových studentů 1. ročníku a primy. Noví gymnazisté dostali na památku malý balvánek s přáníčkem od svých starších spolužáků - letošních maturantů.

Aukce výtvarných děl Dne proběhla na naší škole 4. aukce výtvarných děl studentů gymnázia. Tato díla vznikla na Kurzu estetických výchov. Z dražby získala O. P. S. Gymnázium Jablonec Kč, tato finanční částku bude použita na nákup interaktivní tabule.

Zlatý Ámos V pátek 27. března 2009 se uskutečnilo celostátní finále soutěže o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos. RNDr. Viera Žemličková prošla úspěšně sítem regionálního kola a semifinále a zúčastnila se tohoto finálového kola se spolu svými studenty (2. ročník) jako soutěžícími nebo jako povzbuzujícím publikem.V pátek 27. března 2009 se uskutečnilo celostátní finále soutěže o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos. RNDr. Viera Žemličková prošla úspěšně sítem regionálního kola a semifinále a zúčastnila se tohoto finálového kola se spolu svými studenty (2. ročník) jako soutěžícími nebo jako povzbuzujícím publikem.

Projekt „Zeptejte se…“ Cílem této vzdělávací akce, podobně jako v loňském roce, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky. Cílem této vzdělávací akce, podobně jako v loňském roce, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky. MUDr. M. Malý (obor kardiologie) Pan M. Smrž (obnovitelné zdroje energie) MUDr. I. Bydžovská (odbornice na asistovanou reprodukci) Pan R. Mašín (náčelník Horské služby ČR pro oblast Jizerské hory) Mgr. Z. Kocumová (bývalá členka reprezentace ČR v běžeckém lyžování) Pan M. Macek (motocyklový závodník Paříž – Dakar) MVDr. David Nejedlo (ředitel ZOO Liberec)

Děkuji za pozornost ! Děkuji za pozornost !