Trest družstva před osobním Měření trestů 14.minuta:Pepa dostal 2 minuty za sekání 14.minuta:Pepa dostal za protesty ještě 2+10 min na trestné lavici sedí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
UKAZATELE ZPŮSOBILOSTI A VÝKONNOSTI
Bytové družstvo U Arény
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Beach rugby
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Název školy Adresa školy Číslo projektu Číslo materiálu v sadě Předmět Anglický jazyk Téma (název prezentace) Opakovací hra – slovíčka At home – 4. ročník.
Téma (název prezentace) Autor Metodický popis (anotace)
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
Kvalita elektrické energie z pohledu distributora
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
AZ KVÍZ Starověké Řecko.
Plány učeben FI Vlastislav Dohnal
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kladno Tým Realizační tým Jména hráčů Zuzana Škrhová Jindřich Licek
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Optimalizace tramvajové dopravy s cílem redukce dopravních výkonů metodou preference nízkého počtu frekventovaných linek (Jeden z původních návrhů, nyní.
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
Paulus Lukáš Co je to čas ?.
Gymnázium Jiřího Ortena KUTNÁ HORA
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Zastavení času / time out vhazování rozehrání volný úder výhoda trestné střílení odložené vyloučení / odložené TS vyloučení na trestnou / osobní trest.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ÚMĚRNOST
Téma: Sčítání a odčítání desetinných čísel
PYRAMIDA Práce a energie
Hra, která Vás zvedne ze židle Martin Matuna Ingressia.cz INGRESS.
Téma: RACIONÁLNÍ ČÍSLA - ÚVOD
R2R2 R1R1 Základní pohybový systém nejkratší cestou, pokud je to možné, pokračovat přímo za branku nebát se být více v hřišti SPRÁVNĚ Schéma.
VELKÁ PARDUBICKÁ PŘED 140 LETY A DNES.
DĚLITELNOST Prvočísla Dělitel Násobek Znaky dělitelnosti Čísla složená.
BASKETBAL.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Je kolektivní halový sport…
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Matematika - 7. ročník Celá čísla - souhrn
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
HÁZENÁ.
C) Slovní úlohy o pohybu
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
Technika řízení LH Přednáška 8
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
Technika řízení LH Přednáška 6 B Vladimír Mana. Pohyb a činnost čárového rozhodčího II Šarvátky Hlášení incidentů Podpora HR Podpora druhého ČR Informovanost,
Pravidla ledního hokeje Změny 2009 a  s předstihem změny již v roce 2009:  nestřídání po zakázaném uvolnění  vhazování na 9 bodech  vhazování.
Basketbalová pravidla
Pravidla volejbalu, rozhodčí
Mgr. Jan Charousek Liberec  Florbalový míček v dnešní podobě paradoxně nevyvinuli florbalisté, ale basebalisté. Plastový děrovaný míček podobných.
AZ KVÍZ Převody jednotek
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Část 5 - TRESTY.
HERNÍ VÝKON V BASKETBALE
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Mgr. Jan Charousek Liberec 2018
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
Transkript prezentace:

Trest družstva před osobním Měření trestů 14.minuta:Pepa dostal 2 minuty za sekání 14.minuta:Pepa dostal za protesty ještě 2+10 min na trestné lavici sedí Pepa a je posazen také Vašek Pepovi je měřen 10 min. trest po vypršení 2x2 min. trestu Pepa se vrací do hry při nejbližším přerušení po 28 min Pepa Vašek

Kratší trest před delším (1.) 14. minuta: Vašek dostal 2 minutový trest 15. minuta: Pepa dostal 5 minutový trest 15. minuta: Kuba dostal 2 minutový trest 16. minuta: Martin dostal 2 minutový trest Měření trestů Martin Pepa Kuba Vašek

Kratší trest před delším (2a.) Měření trestů 14. minuta:Vašek dostal 5 minut 14. minuta:Pepa dostal 2 minuty a ještě 2+10 minut 14. minuta:Martin odsedí trest za Pepu Vašek Pepa Martin Jakub Vašek Martin Pepa Martin 15. minuta:Jakub dostal 2 minut

Vyloučení hráče již jednou trestaného Měření trestů minuta:Vašek a Martin dostali 5 minut Vašek Martin Pepa Kuba 15. minuta:Pepa a Kuba dostali 5 minut Vašek 16. minuta:Vašek dostal jiný 2 minutový trest