Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Advertisements

Kuperóza v kosmetické praxi
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Tak v tomto objektu pracujeme
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Slovní úlohy – směsi 4..
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Věrnostní program.
Nabídka masérských služeb S možností hlídání dětí
Cílená spolupráce lékař –kosmetička
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
PEČOVATELSKÁ SLUŽBA POMÁHÁ Zmáhají Vás již některé činnosti v domácnosti či v péči o vlastní osobu? Omezují Vás zdravotní problémy v těchto běžných činnostech?
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
specialista na firemní květinový servis
Vysoká škola ekonomická v Praze náměstí Winstona Churchilla 4, Praha 3 - Žižkov.
Národní srovnávací zkoušky (NSZ)
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Připravený model na barvení řas a obočí
SOX Zabezpečení serverovny. Zdroje elektrické energie  Co může nastat ?  Jak tomu zabránit ?
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D3 – 06.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Cestovní kancelář SUPER-IN
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Nemají Vaše ratolesti co na sebe? Navštivte náš. MINI SVĚT. Najdete nás.
v programu MS PowerPoint
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Den matek s Neděle
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
28.1 Porovnávání čísel v oboru do 1000
Penzion u máchova Jezera
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Speciální vánoční balíčky
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Qcomputer Vítejte u qcomputer
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti V sobotu 8. 12. 2012 10:00hod - 16:00hod Thomayerova 25/3 1. patro (nad Akumou) Děčín IV - Podmokly

V našem salonu bychom Vám rády dopřály pohodovou sobotu Přijďte si odpočinout, popovídat a nakoupit, či se jen podívat. K prodeji máme šperky Swarovski, ručně kreslená trička, pletené a háčkované modely, svíčky, vonné tyčinky, aromalampy atd. Pokud nevíte co blízkým pod stromeček - nabízíme také velký výběr poukázek na naše služby. V tento den se můžete na naše služby objednat na Vámi vybraný termín s výraznou slevou

Možnost se tento den objednat na poskytované služby s výraznou slevou! Co vše můžete očekávat? Možnost se tento den objednat na poskytované služby s výraznou slevou! Náš host „NUMEROLOŽKA“ Dagi Vám sestaví základní numerologickou tabulku za cenu pouze pro tento den 50,- Kč

KOSMETIKA - s ošetřením laserem nebo liftingem Lucie Příhonská Odlíčení Úprava obočí Peeling, nebo hloubkové čištění ultrazvukovou špachtlí Masáž obličeje, krku a dekoltu Čištění ošetření laserem nebo lifting Závěrečné ošetření pleti krémem, pudr, make- up. Běžná cena 550,- kč /hod. V Den otevřených dveří 400,-kč Tel.: 605 279 170 www.nefertiti-studio.cz

SPECIÁLNÍ ÚPRAVY- Lucie Příhonská Celková kosmetika Běžná cena 450,- kč V Den otevřených dveří 350,- Kč Lifting 20 minut Běžná cena 300,- kč V Den otevřených dveří 220,- Kč Permanentka – 10 sezení 2200,- Kč Trvalá na řasy + barvení Běžná cena 350,- kč V Den otevřených dveří 320,- Kč Čištění pleti Běžná cena 350,- Kč V Den otevřených dveří 270,- Kč Laser- 10 sezení = permanentka Běžná cena 1500,- Kč V Den otevřených dveří 1200,- Kč Tel.: 605 279 170 www.nefertiti-studio.cz

MYOSTIMULÁTOR Lucie Příhonská Zpevnění, zeštíhlení, formování postavy a odstranění celulitidy Přístroj, který pomocí elektrických impulsů vhodného kmitočtu dráždí příslušné svalové a nervové buňky. Rytmicky se chovající stahy svalů vyžadují energii, která je odebírána z tukových zásob kolem svalů. Permanentka = 10 sezení Běžná cena 2200,- kč V Den otevřených dveří 1500,- Kč Tel.: 605 279 170 www.nefertiti-studio.cz

VÝKLAD TAROTOVÝCH KARET Dana Musilová-BEATRIS Výklad jedné otázky: Běžná cena 60,- kč V Den otevřených dveří 50,-kč TEL. 723 966 926 www.beatris-kartarka.cz Celkový výklad Obsahuje 5-7 otázek a trvá cca 50 min. Běžná cena 300,- kč V Den otevřených dveří 240,-kč

Něco pro všechny – vizážistika Lucie Příhonská Nebojte se být krásná! V den otevřených dveří se můžete nechat nalíčit „proměnit“ včetně instruktáže (tak, aby jste to zvládla i příště sama) za bezkonkurenční cenu 150,- Kč

Všichni si můžete dopřát odpočinek, relaxaci, či zkrášlení pro přicházející svátky TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ SE ZNÁMÝMI I NOVÝMI TVÁŘEMI  Dana Musilová-Beatris, kartářka Lucie Příhonská-kosmetička a masérka Dagi-numeroložka PŘIJĎTE SI ODPOČINOUT , POPOVÍDAT Občerstvení pro Vás zajištěno. Můžete si objednat domácí vánoční cukroví a zbavit se tak další starosti :-)