Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec 460 00 Tel: 777 123 456.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERGONOMIE PRÁCE NA PC Petra Spáčilová, 4. Z
Advertisements

Jak přežít sezení u počítače?
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_27_ LIDSKÉ TĚLO TÉMA:
VY_32_INOVACE_TMM24860BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Přírodopis
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
ZDRAVÍ 6. ROČNÍK Autorem materiálu je Ing. Eva Skalická
STATICKÝ STREČINK Slovo strečink pochází z anglického slova stretch,
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Opakování - člověk VY_3/2_INOVACE_115_Opakování – člověk1
SVALOVÁ SOUSTAVA.
Psychohygiena učitele
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
Svalstvo = souhrn všech svalů v těle
PROTAHOVACÍ A KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ
VY_32_INOVACE_TMM25960BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
Každému posilování předchází rozcvičení.
= základem jsou svaly = máme jich v těle asi 600
Čidla receptory.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
VY_52_INOVACE_PŘ Lidské tělo,test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
VY_32_INOVACE_TMM24160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Nabídka služeb není podmíněná členstvím v golfovém klubu
REKONDICE SPORTOVCE „BOARDOVÝCH“ AKTIVIT Marek Buřval II.TVS.
jméno autora Mgr.Eva Truxová název projektu
Biologie člověka.
Zuzana Ježková Martina Drozdová Tereza Smejkalová Renata Světlíková
Svalová (pohybová) soustava
SVALOVÝ SYSTÉM I. část.
VY_32_INOVACE_TMM25460BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
ANATOMIE ČLOVĚKA SVALOVÁ SOUSTAVA.
Akupunktura a akupresura
SAVCI Soustava opěrná a pohybová Je tvořena: páteř lebka
VY_32_INOVACE_TMM25560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
ÚVOD DO KLASICKÉ MASÁŽE
AROMATERAPIE.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název školy:Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor:Monika.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_04_PŘ8_BO.
EU peníze středním školám
Znamená zvedání a přenášení věcí pomocí vašich rukou nebo fyzické námahy Je třeba se naučit správnému zvedání a přenášení věcí jako prevence úrazů a zranění.
Kůže Funkce kůže Pokryv těla Ochrana před vlivy chemickými, mechanickými a choroboplodnými zárodky Vylučování Regulace teploty Účast na dýchání – kožní.
Popis svalů lidského těla
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
Doporu č ení Ministerstva zdravotnictví Č R Z důvodu umožnění studia jednotlivých rad je „listování“ manuální.
Ontogenetický vývoj. cílová skupina: střední školy anotace : charakteristické znaky období mladšího školního věku klíčová slova : školní práce, bisexuální.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Znáš se? Hráč nebo skupina si vyberou oblast a odpoví na otázku. Za správnou odpověď si body připočítají, pokud odpoví špatně, mají šanci další. Vyhrává.
Správné držení těla obr.1. Při tomto postoji jsou nohy volně u sebe, kolena a kyčle nenásilně nataženy. Pánev je v takovém postavení, aby hmotnost trupu.
Člověk Korunování krále v Edinburgu ve Skotsku. Homo sapiens - člověk moudrý pohybuje se vzpřímeně dorozumívá se řečí charakteristická je rozumová inteligence.
LIDSKÉ TĚLO jako celek Název: VY_32_INOVACE_20_Lidske_telo_jako_celek
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ZÁKLADNÍ FUNKCE SVALOVÉ SOUSTAVY
Obr. 1 Svalová soustava Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_18_lidské tělo
LIDSKÝ ORGANISMUS STAVBA TĚLA.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
STATICKÝ STREČINK Slovo strečink pochází z anglického slova stretch,
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
Svalová tkáň = soubor buněk stejného tvaru i funkce
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec 460 00 Tel: 777 123 456

Masáže Liberec Ráda bych Vám nabídla masáže ( vyjma erotických ;-) ) u Vás doma a můžete po masáži relaxovat a nemusíte teprve jít domů ;) .Můžete alespoň na chvíli zapomenout na starosti všedních dnů . Dlouhodobou a hlavně pravidelnou masáží pozitivně ovlivníte celkový stav organismu, protože masáž představuje způsob, jak nejen uvolnit záda, namožené a ztuhlé svaly, zlepšení stavu své pokožky, ale i způsob, aby jste se stali celkově pevnější a pružnější. Hlavní význam masáže je i působení na nervovou soustavu. Masáž přispívá i k oddálení či zmírnění stárnutí kůže, vrásek, celulitidy, striím, zlepšuje krevní oběh a látkovou výměnu, odstraňuje únavu, osvěží i uklidní a pomáhá udržovat kvalitní tělesnou a duševní kondici .

Masáže Liberec Relaxační masáž Slouží proti únavě, díky pomalým hmatům se docílí zklidnění nejen Vaší fyzické ale i psychické stránky a použitím kvalitních přírodních olejů docílím regeneraci a zkvalitnění Vaší pokožky Rekondiční a sportovní masáž Slouží pro zmírnění bolesti a svalového napětí, díky rychlejším hmatům se docílí posílení imunity a sníží bolesti svalů, kloubů a šlach a s použitím kvalitních přírodních olejů docílím větší obranyschopnost a odolnost Vaší kůže vůči vlivům vnějšího prostředí Lifting obličeje Je zaměřen na mimické svaly obličeje s hloubkovými a detoxikačními účinky. Působí na příčinu vrásek a přispívá k lepšímu vyživování pokožky i samotných svalů. Jedná se o metodu jemných tahů a skládá se ze tří částí po sobě s prvky též proti bolesti hlavy a lepšího růstu vlasů. Masáž proti celulitidě a striím Masáž hýžďového svalstva s použitím speciálních olejů a hmatů proti celulitidě a striím Masáž šíje Slouží k u uvolnění a proti bolestem krční páteře, ramen a mezi lopatkového prostoru. Pro lepší účinek je dobré spojit i s masáží zad, ale není podmínkou Masáž zad Slouží proti bolesti a ztuhlosti zad a křížů, které jsou největšími problémy při sedavém zaměstnání

Masáže Liberec Masáž rukou Slouží k uvolnění svalů předloktí, hřbetu ruky a dlaně, při práci s myší a na psacím stroji, svaly paže zepředu a zezadu, rameno, zejména sval deltový Masáž nohou Slouží pro každého, kdo často zatěžuje nebo přetěžuje své nohy. Masáž hrudníku Slouží k uvolnění svalů dýchacích a žeber Masáž břicha Slouží k uvolnění břišního svalstva a je vhodný i pro děti

Masáže Liberec Poučení Ráda bych Vás upozornila, že masáže se neprovádí u horečnatých, infekčních a nádorových nemocí, zánětech i kolísavý tlak . Před masáží NENÍ dobré se pořádně najíst ;) Je též lepší být třeba vysprchovaný, aby masážní oleje mohly ještě dlouho po masáži blahodárně působit na Vaši pokožku Trpíte li nějakou dlouho dobovou nemocí či po nějakém operačním zákroku, je nutné mít k masáži povolení ošetřujícího lékaře.