Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Doporu č ení Ministerstva zdravotnictví Č R Z důvodu umožnění studia jednotlivých rad je „listování“ manuální.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Doporu č ení Ministerstva zdravotnictví Č R Z důvodu umožnění studia jednotlivých rad je „listování“ manuální."— Transkript prezentace:

1 Doporu č ení Ministerstva zdravotnictví Č R J@ Z důvodu umožnění studia jednotlivých rad je „listování“ manuální.

2 Příznaky potíží : Bolest hlavy v spánkové oblasti. Pomoc : Hluboký průnik do análu aktivuje míšní zakončení. Postupně po opakované aplikaci bolest poleví.

3 Příznaky potíží : Celková tupá bolest hlavy. Pomoc : Lízáním a sáním žaludu se uvolní krční obratle a postupně dojde ke zlepšení.

4 Příznaky potíží : Praskání v kotníku. Pomoc : Po asi 30-ti vteřinovém stoji na špičkách se zpevní chodidlo a praskání postupně ustane.

5 Příznaky potíží : Bolest patní chrupavky. Pomoc : Ohýbáním chodidla pod mírným tlakem se uvolní vazivo a bolest postupně ustoupí.

6 Příznaky potíží : Bolest v kolením kloubu. Pomoc : Klek s roztaženýma nohama na měkké podložce optimalizuje prokrvení dolních končetin a stimuluje nervová zakončení.

7 Příznaky potíží : Bolestivé pnutí v podkolení jamce. Pomoc : Vertikální pohyby s koleny od sebe zpevňujeme šlachová zakončení až bolestivost postupně ustoupí..

8 Příznaky potíží : Nízká kapacita plic. Pomoc : Dlouhotrvající soulož s vícerými muži posiluje svaly bránice, postupně se kapacita plic zvětší.

9 Příznaky potíží : Bolest při hlubokém nádechu. Pomoc : Hluboký průnik velkého penisu způsobí využití plné kapacity plic.

10 Příznaky potíží : Bolestivost ramenního kloubu. Pomoc : Uchopením penisu s jeho následným vyhoněním si zpevňujeme kloubové lůžko. Postupně bolest přejde.

11 Příznaky potíží : Křečovité tuhnutí ramen. Pomoc : Honěním penisů oběma rukama se uvolní příčné ramenní svalstvo a tím postupně tuhnutí poleví.

12 Příznaky potíží : Vysoká hodnota somatického tlaku. Pomoc : Skupinová soulož se změnou partnerů podporuje tvorbu adrenalinu, který postupně tlak stabilizuje.

13 Příznaky potíží : Občasná arytmie srdečního svalu. Pomoc : Dlouhá soulož se zvyšující se intenzitou posiluje srdeční sval. Tím se postupně upraví tepová frekvence.

14 Příznaky potíží : Snížená funkčnost zažívacího traktu. Pomoc : Setrvání v předklonu a soulož zezadu vytváří tlak v břišní dutině a tím se postupně zlepšuje proces trávení.

15 Příznaky potíží : Bolestivá stolice, problémy s vylučováním. Pomoc : Opakovaná soulož do análu s vypuštěním ejakulátu provlhčí a rozšíří oblast konečníku a tím postupně potíže pominou.

16 Příznaky potíží : Křeče od krční páteře v oblasti lopatek. Pomoc : Leh na zádech s roztaženýma nohama vyrovná a uvolní obratle. Tím postupně křeče vymizí.

17 Příznaky potíží : Chronické bolesti v kříži. Pomoc : Tzv. kočičí hřbet při poloze 69 posiluje zádové svaly a úpony. Postupně bolesti ustanou.

18 Motto: Ani zdravý pohyb na zdravém vzduchu nenahradí zdravý pohyb na zdravém těle. Dělejte něco pro své zdraví. Dbejte lékařských rad. J@


Stáhnout ppt "Doporu č ení Ministerstva zdravotnictví Č R Z důvodu umožnění studia jednotlivých rad je „listování“ manuální."

Podobné prezentace


Reklamy Google