Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd Milí rodiče, milé děti, doufáme, že se vám u nás bude líbit :-) aneb Z pohádky do pohádky Dbejte prosím Vaší bezpečnosti.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
Vysoké mýto.
Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd Milé děti, doufáme, že se vám u nás bude líbit. aneb do pohádek pro korálky.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
střední odborná škola služeb
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Rozmarýn.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Aktualizace od „Nestačí vědění, vědění se musí použít.“ J. W. Goethe.
Mgr. Jana Palanská.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
se sportovním zaměřením IČO
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Základní škola Dobrovského
Vesnice Strupčice.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Masarykovo gymnázium.
Základní škola Lenešice
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2015/16 ZŠ VELKÉ BŘEZNO.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Autor: Mgr. Radana Marelová
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.

Ahoj, zdraví vás kolektiv dětí a učitelů Masarykovy základní školy...máme pro vás pár upoutávek. Doufáme, že vás osloví, protože u nás se nebudete nudit ani chviličku :-) Vlastně naše škola vůbec slovo „nuda“ nezná. Pokud nevěříte, podívejte se sami.

Malý přehled toho, co se na naší škole stalo během posledního půl roku…

,,Cesta vzhůru“ - první část celoročního kalendária (podzim) Tento den byl rozdělen na určité části: - každá třída měla sestavené 10-členné družstvo které loni plnilo tyto úkoly: 1-běh do schodů 2-šplh 3-běh k dubu - ostatní žáci plnili ve třídě předem určené úkoly a samozřejmě fandili svému družstvu… - loni byl program doplněn o sokolnické show

Mikuláš Dne se slavil Mikuláš i v naší škole. Děti, které zazpívali písničku dostali i malý dárek.V ten den nás navštívil i známý ilustrátor dětských knížek Adolf Dudek se kterým se povídali žáci 1., 2. a 3. třídy.

Zimní kalendárium – 2. část celoročního kalendária proběhl spolu s projektovým dnem školy opět se soutěžilo v tělocvičně v různých disciplínách, na chodbách a ve třídách se zdobilo a zase to mělo vedení školy skvěle připraveno

A co nás ještě čeká ?

Karneval Dne se v naší škole bude konat karneval, který organizují žáci 9.A Děti čeká nabitý program, plno skvělých soutěží a zábavy

Jarní kalendárium na téma – Den Země Letní kalendárium na téma – Sportovat nás baví - jsme zvědaví co si pro nás zase vedení připraví…

Radovánky Tradicí naší školy je také nedělní květnové odpoledne pro děti a taneční večer pro rodiče.Děti z 1. stupně si v hodinách TV, starší žačky ve svém volném čase, nacvičí pohybové skladby na oblíbenou hudbu a své umění pak předvedou na hřišti u MŠ pro rodiče.

Volný čas dětí V tomto školním roce 2007/2008 pracují na škole zájmové kroužky : Umění: - flétna p. M. Linková - keramický p. D.Muchová - paličkování p. M. Pavlíková - ruční práce p. Siudová M., p. Zemanová R. - plastikové modelářství p. L.Dostál - tvoříme z ovčí vlny p. V. Demková - přírodniny p. J. Šotkovská - paličkování p. M. Pavlíková - pěvecký sbor p. A. Sabatová - dramatický p. D. Muchová - batikovaní p. E. Mullerová Sport: - fotbalový p. P. Majetný - stolní tenis p. V. Šnajdr - vybíjená p. S. Sikorová - šachový p. L. Bojková - sportovní všestrannost p. J. Cwik Věda a jazyky: - fyzikální p. R. Zemanová - počítačový p. P. Stopa, p. V. Demková - chemický p. H. Komárková - ruština p. J. Hartlová - angličtina p. E. Martynková

Školní vláček Je celoroční program volnočasových aktivit, ve kterém soutěží třídy (zvlášť I. a II. stupeň) v jednotlivých disciplínách, Probíhá již 12 let, Výsledky se píšou do tabulky a na konci roku třída s největším počtem bodů jede na soustředění,

Kalendárium Je to den, kdy žáci školy plní různé úkoly (cvičí, kreslí, lepí, staví, natáčí atd.), které nám naplánuje vedení školy Probíhá každý 1. týden v nastávajícím ročním období.

A co všechno ještě děláme? To se dozvíte na našich webových stránkách, které denně aktualizujeme!!

Michal Královič – animace, technická spolupráce Soňa Kantorová – zvuk, scénář, grafika Tereza Šotkovská – zvuk, scénář, grafika Ondra Beňuš – kamera, zvuk, střih, efekty… Pavel Stopa – dozor ;-) Soňa Sikorová – námět na video Ostatní učitelé a žáci Masarykovy ZŠ Návsí – další podněty, vylepšení aj. Děkujeme za pozornost, Masarykova základní škola Návsí Návsí 2008 Na výrobě této prezentace se podíleli: