Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Přijímací řízení.
Výstavba sportovního areálu 20
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
V RÁMCI ZKVALITNĚNÍ A USNADNĚNÍ STUDIA JAZYKŮ NA SU OPF VÁM KATEDRA CIZÍCH JAZYKŮ A KOMUNIKACE NABÍZÍ V ZS 2011/2012 MOŽNOST ABSOLVOVÁNÍ TĚCHTO JAZYKOVÝCH.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Jazykové zkoušky City & Guilds YOUR PASSPORT TO SUCCESS.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Model reformní maturity (Změna vyhrazena)
Rekvalifikační zařízení: Mgr. Zbyněk Rybka
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Rozmarýn.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Maturita 2015.
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Legislativní prostředí
MěVG Klobouky u Brna.
„Víme, že jazyky jsou užitečné, ale...“ Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
Knihovna a Veřejná služba?.  Září 2009 – Prosinec 2011  30 hodin měsíčně  doba trvání 1 rok.
Masarykovo gymnázium Vsetín
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
5 P Inex SDA. Inex SDA - Brno Vysíláme dobrovolníky za zkušenostmi na mezinárodní projekty po světě a umožňujeme setkávání různých pohledů na svět, pochopení.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Zkoušky pro účely udělení státního občanství České republiky
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
MATURITNÍ GENERÁLKA – MAG’10 ZAČÍNÁ 11. – 14. října 2010 Tisková konference MŠMT
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Zkoušky z jazyků a jazyková příprava do programu Erasmus+
Výtvarný tábor na koních
REFORMA MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
Přírodovědecká fakulta UJEP
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ nebo nechtějí studovat obor, který jim nevyhovuje

Jaký budu mít status? Všichni studenti JŠ Perfect English (maturanti) mají statut studenta Všechny sociální výhody (sociální a zdravotní pojištění, přídavky na děti, sleva v dopravě atd.) zůstávají zachovány Absolvování tohoto studia je certifikováno a uznáváno MŠMT ČR a všemi institucemi v ČR i v zahraničí

Co obnáší studium? Studium je rozděleno na 2 části – gramatiku a konverzaci V gramatice se zaměřujeme především na to, aby studenti zdárně vykonali zkoušku, na kterou se připravují. Systémem pravidelných testů zabezpečujeme vysokou úspěšnost u zkoušek V konverzaci se zaměřujeme především na komunikaci. Zdokonalujeme také poslech a porozumění. Četba a psaní je do výuky začleněno především formou domácích zadání. Vyšší pokročilosti se dozvídají o kultuře a společnosti v anglicky mluvících zemích

Jaké jsou pokročilosti? ZAČÁTEČNÍCI MÍRNĚ POKROČILÍ STŘEDNĚ POKROČILÍ-vstupní test

A jak denní studium probíhá ? 20 hodin týdně, pondělí – pátek: 8.30 – nebo – (s přestávkou) ve skupině cca 15 studentů výuka od září 2009 do června 2010 příprava na mezinárodní zkoušky KET, PET, FCE i na státní zkoušky kvalifikovaní a kvalitní učitelé (češi i rodilí mluvčí) v rámci studia probíhají neustále zkušební testy a simulace zkoušek pro studenty připravujeme společenský program - lyžařský zájezd, setkání, večírky atd.

Důležité informace MŠMT ČR - zařazení do vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy zajistí Vám statut studenta, tzn. získáte všechny obvyklé studentské slevy, výhody sociálního systému (rodičovské příspěvky, sociální dávky, důchody apod.) a hlavně zdravotní a sociální pojištění za Vás hradí stát. (týká se maturantů v roce 2009)

Výhody pro studenty JŠ PERFECT ENGLISH možnost kombinace s němčinou, francouzštinou a španělštinou v navazujících hodinách možnost kombinace s výukou v odpoledních a večerních kurzech se slevou 10% možnost platit školné na splátky a to bez navýšení ceny možnost zakoupení dalších učebnic v kanceláři za zvýhodněné ceny

Cena kurzu v Brně Kč (doba od 8.30 do 11.45) Kč (doba od do 15.15) cena je celková a k této ceně se již neúčtuje DPH Kurzovné je splatné i ve více splátkách, a to bez navýšení ceny! V případě přijetí na VŠ neplatíte žádné storno poplatky ! Při podání přihlášky do sleva 2000,- Kč (pro držitele slevového kupónu) Při podání přihlášky do sleva 1000,- Kč (pro držitele slevového kupónu)

Více než výuka angličtiny My všichni v PERFECT ENGLISH pevně věříme v to, že planeta Země je místem k žití pro všechny bez ohledu na národnost, barvu pleti, náboženské vyznání nebo to, jakým jazykem kdo mluví. Je to místo pro setkávání, navazování přátelství a radosti ze společnosti druhých lidí. Prostředí, kde není místo pro předsudky, rasismus či extrémní nacionalismus. Věříme v to, že národy na této planetě by se měly sjednocovat a ne rozdělovat. Oceňujeme krásu různosti a rozmanitosti lidí a národů. Angličtina je pro nás prostředek, jak k těmto ideálům přispět. Proto se věnujeme její výuce.