OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Advertisements

Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Dolní Lhota. Poplatky 2012 Kabelovka 2 000,-- (mini 500,--) Komunální odpad 300,-- Kč za osobu Pes 150,-- Kč (každý další.
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Prezentace pečovatelské služby
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Infokanál obce Vigantice. Úřední hodiny OÚ Vigantice: Pondělí: 08:00–11:30 12:30–17:00 Středa: 08:00–11:30 12:30–17:00
Životický portál Od 29. srpna do 4. září B L A H O P Ř Á N Í v měsíci srpnu oslaví narozeniny JménoČ.p.Věk ŠKORŇOVÁ Marie17090 VOSOL Stanislav4680.
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červenec 2017.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
INFOKANÁL OBCE VRANOV INFO VRANOV                                
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Životický portál Od 5. března do 11. března 2018.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011 TÝDENÍK - INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011

PŘEHLED Rada obce - zkrácený výpis Aktuality a sdělení občanům Kultura Jubilanti Kontakt

Ze 16. schůze Rady obce Sviadnov konané dne 27.6.2011 RADA OBCE SVIADNOV Ze 16. schůze Rady obce Sviadnov konané dne 27.6.2011

Program schůze a kontrola úkolů Různé Kontrola úkolů: Kontrolu úkolů provedli starosta a místostarosta obce. Přítomni členové RO byli seznámeni se současným stavem řešení úkolů sledovaných RO. Ve sledování zůstávají čtyři úkoly.

Různé V bodě různé byly projednány a řešeny informace a podněty přítomných členů RO včetně korespondence doručené OÚ. Další schůze Rady obce Sviadnov se bude konat v pondělí 8.8.2011 v 16:00 hodin.

AKTUALITY A SDĚLENÍ OBČANŮM

Aktuality a sdělení občanům : Provozní doba knihovny Dovolená v knihovně Ceny vodného a stočného v roce 2011 Informace k odvozu odpadů Hlášení poruch veřejného osvětlení Prodej triček se znakem obce Sviadnov Internet v obci SMS zprávy pro občany

SOCIÁLNÍ SLUŽBY Hospicovou paliativní péči Pobytové odlehčovací služby Centrum zdravotních a sociálních služeb F-M, p.o., I.J.Pešiny 3640, Frýdek-Místek nabízí odlehčovací služby: Hospicovou paliativní péči Pobytové odlehčovací služby Sociální lůžka – sociálně zdravotní služby Tyto služby jsou určeny na přechodnou dobu dospělým lidem, kteří jsou z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení závislí na péči osoby blízké a jejich rodinách, které dlouhodobě o svého blízkého pečují v domácím prostředí. Dočasným převzetím péče o tyto lidi chceme pečujícím osobám umožnit nezbytný odpočinek, případně umožnit pečující osobě čas nezbytný pro řešení osobních záležitostí. Více informací naleznete na www.hospicfm.cz nebo u sociální pracovnice tel. 595 538 128.

PROVOZNÍ DOBA KNIHOVNY Pondělí 14:00 – 18:00 hodin Úterý zavřeno Středa 12:00 – 17:00 hodin Čtvrtek 12:00 – 16:00 hodin Pátek 08:00 – 12:00 hodin ----------------------------------------------------------------------------V současné době probíhá v obecní knihovně výstava fotografií Ing. Věry Řehové s názvem „Makropohledy“.

DOVOLENÁ V KNIHOVNĚ Oznamujeme všem čtenářům, že v době od 25.7.2011 do 29.7.2011 bude místní knihovna uzavřena z důvodu čerpání dovolené.

Nové knihy – červenec 2011 Vaňková L. – Dítě z Apulie - beletrie Rose K. – Viděl jsi ji? - beletrie Uher F. – Mrtvá jako Pompeje - beletrie Jazairiová P. – Podél cest - beletrie Preuss G. – Nebojme se strašidel - beletrie Steinwart A. – Čarodějnické příběhy Neubauer A. – Případ pro mistrova žáka Nahrgang F. – Modrožlutí ďáblové

STERILIZOVANÁ JÍDLA PRO SENIORY Vážení senioři, oznamujeme Vám, že cena za jednu sklenici je 36,- Kč. Nabídkový kupón je k dispozici na obecním úřadě (kancelář č.2). Vyplněný a podepsaný jej vhazujte do schránky u obecního úřadu (schránka je umístěna ve vstupních dveřích OÚ) vždy do pondělka do 7:00 hodin v týdnu, kdy se budou vydávat jídla (sudý týden). Jídla budou vydávána na OÚ každý sudý týden ve středu vždy od 10:00-11:00 hodin. Vámi objednaná jídla budete mít připravena a zaplatíte je na místě. Výdej objednávek: 27.7.2011, 10.8.2011.

VODNÉ A STOČNÉ V ROCE 2011 Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s. oznamují, že na základě usnesení představenstva akciové společnosti byly v souladu s platnou legislativou schváleny nové ceny vodného a stočného s účinností od 1.1.2011 takto : Voda pitná (vodné) 32,08 Kč vč. DPH Voda odvedená (stočné) 28,97 Kč vč. DPH

Hlášení poruch veřejného osvětlení Poruchy na veřejném osvětlení hlaste na telefonním čísle 558 434 384 – Technické služby Frýdek-Místek. Oprava bude provedena do dvou hodin po nahlášení.

Informace k odvozu odpadů Nádoby na odpad si vytáhněte v den odvozu - t.j. každé sudé úterý již v 6:00 hodin ráno !!! Svoz probíhá v době od 6:00 – 22:00 hodin. Pokud nejsou v uvedený den popelnice vyvezeny, ponechte je připravené k odvozu i následující den. Případné nedostatky v odvozu komunálního odpadu hlaste na Frýdecké skládce a.s., dispečink p. Křivoňová, č.tel.: 558 623 546

Skládka organického odpadu Každé pondělí (mimo státních svátků) je pro občany obce Sviadnov otevřena skládka biologického odpadu (větve, tráva, ovoce) na konci ulice Staříčská ve Sviadnově. Skládka je otevřena v době od 13:00 – 17:00 hodin.

Mgr.Bc.David Novák, starosta TŘÍDĚNÝ ODPAD V rámci zkvalitnění služeb v oblasti třídění odpadů lze na Obecním úřadě ve Sviadnově odkládat do speciálního boxu použité tonery z tiskáren a kopírek. Box je umístěn vedle boxu na drobný elektroodpad u vstupu do budovy. Mgr.Bc.David Novák, starosta

Vážení občané, obecní úřad má zavedenou službu pro občany obce, týkající se aktuální informovanosti. Občané, kteří projeví o tuto bezplatnou službu zájem, budou informováni formou SMS zpráv o aktuálních událostech, poplatcích, termínem konaní akcí, odstávek vody, energie atd. V případě Vašeho zájmu nahlaste osobně nebo telefonicky číslo Vašeho mobilního telefonu, na který budou SMS zasílány. Věříme, že tato služba bude pro Vás přínosem a zkvalitní informovanost občanů.

Internet v obci připojení 24 hodin přípojka v pásmu 2.4 GHz V souvislosti s možností připojení jednotlivých domácností k internetové síti Vám sdělujeme následující informace : připojení 24 hodin přípojka v pásmu 2.4 GHz měsíční paušál 190 Kč, rychlost 640 kb měsíční paušál 238 Kč, rychlost 1.3 Mb přípojka v pásmu 5 GHz měsíční paušál 190 Kč, rychlost 1 Mb měsíční paušál 238 Kč, rychlost 2 Mb s každým uživatelem firma C2NET, s.r.o. uzavře smlouvu o správě přípojného místa do obecní internetové sítě zájemci o bezdrátové připojení bude evidovat firma C2NET, s.r.o., Ing. Roman Cviček, J.V.Sládka 84, Frýdek-Místek, tel.č. 558 111 111 nebo mobil 774 601 711, popř. e-mail : info@c2net.cz , která Vám rovněž poskytne bližší informace.

TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ V OBCI Po dohodě s BTV je opětovně šířen TV signál z našeho vysílače. TV PLUS je vysíláno 24 hodin a můžete se zde podívat na společně vyráběné programy obcí Klimkovice, Bílovec, Brušperk, Nová Bělá , Příbor a Kopřivnice. O dalších možnostech, licenci a přechodu na digitální vysílání včetně obnovy sviadnovského vysílání dále jednáme. Mgr.Bc.David Novák, starosta obce

REKLAMA

Na obecním úřadě ve Sviadnově jsou k prodeji odznaky, pohlednice a mapy obce Sviadnov (odznak 18,- Kč, mapa 30,- Kč, pohlednice staré 1,- Kč, pohlednice nové 5,- Kč). Pohlednice jsou v prodeji rovněž v prodejně potravin a cukrárně Beruška.

Prodej triček obce Sviadnov Dámská a pánská trička ve třech barvách á 70,- Kč/ks k prodeji na OÚ Sviadnov. Trička jsou na přední straně opatřena znakem obce a nápisem „OBEC SVIADNOV“ a na zadní straně je nápis „SVIADNOV“.

REKLAMA

KULTURA

ANEB JEDEME NA VÝLET VETERÁNEM MUZEUM BESDYD PROVĚŘTE GARÁŽ ANEB JEDEME NA VÝLET VETERÁNEM Srdečně zveme majitele zajímavých historických automobilů a motocyklů na celodenní výlet s odpoledním dojezdem na frýdecký zámek, kde budou probíhat motoristické soutěže. Neděle 21.8.2011 v 9:00 hodin, sraz na Zámeckém náměstí ve Frýdku.

PAVEL DOBEŠ A TOMÁŠ KOTRBA ZPÍVÁNÍ POD LÍPOU PAVEL DOBEŠ A TOMÁŠ KOTRBA Koncertní vystoupení folkového písničkáře, ve kterém uslyšíte téměř všechny známé hity. Čtvrtek 11.8.2011 v 19:00 hodin, frýdecký zámek.

HRAD HUKVALDY 30.7.2011: ZA PRAVDU A KALICH HUSITSKÉ VÁLKY 06.8.2011: HRADNÍ POVĚSTI 13.8.2011: VEČERNÍ SJEZD STRAŠIDEL - BOJÍM SE JEŠTĚ JEDNOU 20.8.2011: ZVĚŘINOVÉ HODY 27. - 28.8.: BYLO – NEBYLO (prohlídky)

JUBILANTI Všem jubilantům, kteří v těchto dnech oslaví své výročí narození, přejeme hodně zdraví a úspěchů v osobním životě.

TÝDENÍK SVIADNOV

KONTAKT adresa : OBECNÍ ÚŘAD Na Drahách 119 739 25 Sviadnov telefon a fax: 558 655 108 web: www.sviadnov.cz e-mail: obec@sviadnov.cz úřední dny: - pondělí od 7:00 do 17:00 hodin - středa od 7:00 do 17:00 hodin

ZÁVĚR Změna informací bude prováděna vždy ve čtvrtek a v případě naléhavých sdělení dle potřeby.