DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Beckiland Firemní párty.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Technika,tak jak ji vidím já…
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Interaktivní Evropa děti pro děti
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
Poslání, principy a metoda skautingu
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Projekt: Slované a Velká Morava
PROJEKT NAŠÍ ŠKOLY PŘÍPRAVNÝ KURZ PRO BUDOUCÍ ŽÁKY PRVNÍHO ROČNÍKU.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.34 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Interaktivní Evropa děti pro děti Evropa pestrá i společná Jiří Sumbal ZŠ Kopřivnice, Alšova 1123.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.
Zdravá škola.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Seznamovací kurz primy s výukou vybraných kapitol biologie a zeměpisu Gymnázium a SOŠ Hostinné.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Západočeská univerzita v Plzni
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
HRAJME SI S DĚTMI! Martin BACH. ASOCIACE HERNÍHO PRŮMYSLU.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Dobrý kurz první pomoci
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
Politika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Mohelnice
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Žákovský parlament 1.stupeň
Adrenalinové odpoledne pro děti
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
VÁCLAVSKÁ MINIŠKOLIČKA
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Sociálně aktivizační služby
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK

KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný den plný aktivní zábavy a zároveň si odpočinout. Nabízíme možnost obohacení o nové zážitky, sportovní aktivity, trénink motoriky, logiky či orientace. Dětský svět Lvíček je určen dětem i dospělým ve věku let do 100 kg tělesné hmotnosti. Součástí našeho Dětského světa Lvíček je kavárna a pizzerie, kde připravujeme jídla z čerstvých surovin

FIREMNÍ KULTURA Přátelské prostředí může ovlivnit délku vašeho života. Dbáme na správnou komunikaci, respektujeme společenská pravidla, a to i ta nepsaná, která jsou v mysli nás všech. Otevřená komunikace je důležitá pro každého z nás, nasloucháme si, respektujeme názory druhých. Jsme spolehliví, dodržujeme předem stanovené termíny a závazky.

CO UMÍME Připravit nezapomenutelný den plný aktivit i odpočinku. Vykouzlit na tváři úsměv. Sportovní aktivity formou zábavy. Trénink hrubé motoriky. Rozvoj logického myšlení a orientace. Podporujeme vzájemnou komunikaci, stmelení týmu, posílení důvěry nejen v sebe sama. Narozeninové oslavy. Na základě Vašich potřeb připravíme doprovodný program. Projekty pro školky, školy, skupiny. Součástí našeho Dětského světa Lvíček je kavárna a pizzerie, kde připravujeme jídla z čerstvých surovin.

SPECIÁLNÍ PROGROGRAM PRO SKUPINY, ŠKOLY, ŠKOLKY Nabízíme nové zážitky, sportovní aktivity, trénink motoriky, logiky či orientace... Sportovní aktivity formou zábavy je možné zařadit do tělovýchovného projektu Vaší organizace. Hrubou motoriku děti trénují po celou dobu pobytu díky rozmanitosti naší sestavy (labyrintu). Logické myšlení a orientace jsou rozvíjeny při zdolávání jednotlivých stanovišť a stanovení si správného cíle. Zážitek a team - rozvíjení vzájemné komunikace, stmelení kolektivu, motivace k týmové spolupráci, posílení důvěry nejen v sebe sama. Na základě vašich potřeb připravíme doprovodný program. Umožníme všem návštěvníkům doslova prožít to, co by jim někteří dlouze vysvětlovali.

PROJEKTY V rozmanitosti se meze nekladou.... … a proto neustále vymýšlíme něco nového, abychom vykouzlili úsměv na tváři každého z Vás! O novinkách se dozvíte na našich internetových či facebookových stránkách

KONTAKTY Plzeň – Písecká 1089 Tel.:

BONUS PRO 1.STUPEŇ ZŠ VŠICHNI ŽÁCI NA 1.STUPNI ZŠ, KTEŘÍ BUDOU MÍT NA VYSVĚDČENÍ VYZNAMENÁNÍ, DOSTANOU OD NÁS VOLNOU VSTUPENKU NA PRÁZDNINY JAKO DÁREK INFO pro Plzeňský kraj: Martina Skutková