Duben 2014. Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
 Kácení maje s hasiči  Výsedky voleb do Evropského parlamentu  Poruchy a výpadky KTV  Naši jubilanti  Setkání 3. generací – smažení vaječiny  Den.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
KTV Pržno Prosinec Program KTV  Naši jubilanti  ADVENTNÍ KONCERT – pozvánka  Vánoční koncert Pržňanky – pozvánka  Zpívání se sousedy  Vánoční.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV Naši jubilanti Výměny řidičských průkazů!!! POZOR! Zasedání ZO Pržno 20/ Co najdete na úřední.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Kabelová televize Pržno
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Listopad Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Transkript prezentace:

Duben 2014

Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky  Klub seniorů – pozvánka na celodenní autobusový zájezd (květen)  Velikonoční Velká cena  Zápis do MŠ Pržno  Sběr starého papíru  Oznámení ČD - výluka  Plánovaná odstávka elektřiny 1,2,  Očkování psů – duben/květen  Pozvánka na výstavu Stavíme, bydlíme.

Naši jubilanti V měsíci dubnu slaví svá výročí a jubilea tito spoluobčané:  Paní Ludmila Herotová83 let  Paní Zdeňka Zemanová70 let  Pan Vladislav Žídek65 let  Paní Jiřina Klimánková60 let  Pan Ladislav Hilmer60 let  Pan Ladislav Vachala55 let  Pan Oldřich Muroň50 let  Pan Dalibor Tománek50 let  Pan Rudolf Skotnica50 let  Pan Petr Javorek50 let  Pan Peter Strašík50 let Vážení oslavenci, srdečně gratulujeme! OÚ Pržno

Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2208/2012-KVST KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T Usnesení o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba Oznámení – Státní pozemkový úřad Oznámení o plánované odstávce dodávek elektřiny Výzva vlastníkům nemovitostí, neoznačeným v KN Veřejná vyhláška – stavební povolení, chodníky II. Etapa Odstávka elektřiny – oznámení Usnesení ZO Pržno Zasedání ZO Pržno - oznámení

Zasedání ZO Pržno - Oznámení Svolávám veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 9.dubna 2014, 18:00 hodin, do zasedací místnosti v hasičské zbrojnici, Pržno č.p Program : 1.Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu 2.Zpráva ověřovatelů 3.Zprávy výborů a komisí 4.MAS Frýdlantsko-Beskydy 5.Směrnice k zadávání veřejných zakázek 6.Program rozvoje obce – strategie 7.Rozšíření MHD Frýdek-Místek 8.Různé 9.Závěr Petr Blokša starosta obce Pržno

Dotace na kotle Rada kraje schválila vyhlášení dotačního programu 4. Společná výzva MŢP a MSK – Společný program na podporu výměny kotlů. Žádost o dotaci včetně příloh lze podat v jednom podepsaném originále v českém jazyce na adrese podacího místa: Moravskoslezský kraj – krajský úřad 28. října Ostrava Žádosti o dotaci se podávají osobně nebo prostřednictvím poštovních služeb v zalepené obálce označené v souladu s podmínkami vyhlášené výzvy. Zahájení příjmu žádostí: Ukončení příjmu žádostí: (nebo v den vyčerpání alokace, nastane-li tento den dříve). kotlu kotlu

Svoz odpadů v dubnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 2., 16. a Máte-li zájem o zahradní kompostér, můžete si jej i nadále vyzvednout na OÚ. Do je nutno uhradit odpady na rok 2014, v opačném případě, nebudou odpady od května(14.5.) vyvezeny!!

Setkání Klub seniorů zve své členy na pravidelné setkání, které se koná v pondělí 7.dubna 2014 v hodin v zasedací místnosti SDH, v hasičské zbrojnici. Výlet vlakem Výlet vlakem do Dobratic se uskuteční ve čtvrtek 24. dubna Odjezd vlakem z Pržna v 9.19 hodin.

Klub seniorů pořádá: Celodenní zájezd do Luhačovic Klub seniorů pořádá ve čtvrtek 22. května 2014 celodenní zájezd do Luhačovic. Odjezd v 7.00 hodin: Pržno – kravín, následná zastávka u kostela. Cena zájezdu činí 250,- Kč pro členy i nečleny Klubu seniorů. Ve Vizovicích (Valašský šenk) bude v připravena společná večeře. Přihlášky přijímají: paní Marie Janošcová, mobil: a paní Zdeňka Zemanová, mobil:

Zápis dětí do mateřské školy v Pržně Žádost o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání od školního roku do Mateřské školy Pržno bude přijímána v úterý v době od hod. v budově MŠ Pržno. MŠ Pržno je součástí příspěvkové organizace ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PRŽNO. K zápisu přineste s sebou rodný list dítěte a občanský průkaz zákonného zástupce. Těšíme se na Vás

ZŠ a MŠ - Sběr starého papíru Školská komise při OÚ Pržno pořádá tradiční sběr starého papíru. V týdnu od – bude přistaven ke staré MŠ kontejner na starý papír. Sbírejte a třiďte s námi ! Pomáhejte chránit naše lesy.

ČD Oznamuje - výluka na trati FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ - FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM ve dnech 31. března, 2. a 3. dubna 2014 vždy v době od 7.15 do hodin. Umístění zastávek NAD: Frenštát p.R. před nádražní budovou Kunčice p.O. autobus. točna před nádražní budovou Čeladná autobus. zast. před nádražní budovou Frýdlant n.O. před nádražní budovou

Přerušení dodávky elektřiny V souladu s ustanovením §25, odst. 4, písmeno d, bod 6 a §25, odst. 4, písmeno e, bod 6 Energetického zákona dovolujeme si Vás informovat o plánovaném přerušení dodávky elektřiny ve Vámi spravované oblasti a to dle následujícího harmonogramu: Termín - dne : Čas: od 07:00 do 15:00 hod. Lokalizace

Plánovaná odstávka elektřiny

Přerušení dodávky elektřiny V souladu s ustanovením §25, odst. 4, písmeno d, bod 6 a §25, odst. 4, písmeno e, bod 6 Energetického zákona dovolujeme si Vás informovat o plánovaném přerušení dodávky elektřiny ve Vámi spravované oblasti a to dle následujícího harmonogramu: Termín : 23.dubna 2014 Čas: od 07:00 do 15:00 hod. ; v obci : Frýdlant n. Ostravicí; Pržno, Janovice část obce : Frýdlant n. Ostravicí – Nová Ves, Lubno; Pržno; Janovice

Konat se bude před OÚ v pondělí 28.dubna v 8.00 hod. a následně o týden později 5. května v hodin. Očkování bude provádět MVDr. Konvička