Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
nová bezdrátová technologie
Čas letí, spojení trvá … PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.
Identifikátor materiálu: EU
Vstupní zařízení Vstupní zařízení je hardware, kterým počítač nebo jiný přístroj pořizuje data. Obvykle slouží jako součást uživatelského rozhraní, může.
C O NOVÉHO V ECDL. RVP – vzdělávací oblast IKT Je zmíněn koncept ECDL jako vzor pro konstrukci obsahu vzdělávací oblasti.
Nerezový ocelový profil Warm Edge - Izolační skla GPD 2003.
MONITOR.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Rychlý přehled o nejběžnějších typech monitorů
Jitka Banetková Delta – SŠIE 5.MA. Externí pevné disky jsou ideálním médiem pro zálohování a pro přenášení souborů. Pokud často cestujete a chcete mít.
Konektory graf. karet.
USB porty a jejich využití
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
Monitor Monitor je nejběžnější výstupní zařízení, s výjimkou speciálních aplikací jej má každé PC. Monitory lze rozdělit podle zobrazených barev Monochromatické.
Copyright © 2011, atlantis CF-19. Copyright © 2011, atlantis Nejprodávanější konvertibilní notebook s otáčivým displejem, který se stal měřítkem odolnosti.
Monitory.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
PC Vstupní periferie.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
LCD displeje + princip zobrazení
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Počítačová grafika - teorie Autor:
Netradiční zobrazovací prostředky
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
AT (Advanced Technology)
PATICOVÁ RELÉ Přehled 2007.
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Digitální Fotoaparát Kodak EasyShare C1013.
Informatika - Klávesnice, polohovací zařízení akademický rok 2013/2014
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-3-12.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Univerzita třetího věku kurz ECDL
Klasifikace lineární perspektivy
Hardware 5 verze 2.6.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Monitor Číslo DUM: III/2/VT/2/1/11 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Grafické systémy II. Ing. Tomáš Neumann Interní doktorand kat. 340 Vizualizace, tvorba animací.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT16 Vytvořeno:4.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
© 3M All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M™ Řešení pro vizuální komunikaci.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Projektor Číslo DUM: III/2/VT/2/1/12 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prezentace technologie MLA Od konfigurace počítače přes funkci až k aplikaci.
PT – P750W Základní specifikace:
ATL30GS 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL18BS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL24NS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
2N® Indoor Touch.
RF Ethernet komunikační interface LAN Komunikace po ethernetu
Informatika Obrazová technologie Pro: ISŠ SEMILY
PC Vstupní periferie.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
NÁZEV ŠKOLY 2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONY III/2 Inovace a zkvalitnění.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Monitor
Název školy: Základní škola Městec Králové
PT – E550WVP Základní specifikace:
RA22HCG011 - bezSÁČKOVÝ vysavač RHAPSODY
Autor: Mgr. Václav Chvál
CSWS40 464TDR/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM Smart Technologie Smart Touch, pára, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, digitální dotykový.
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
Mgr. Miroslava Telingerová
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.

profesionální monitory Tato technologie splňuje veškeré potřeby v oblasti velkoplošné projekce ve formátu videa nebo počítačových aplikací pro zobrazování zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů.

profesionální monitory HANTAREX v současné době nabízí tři různé typ modulů pro video stěny: LD 42 SL - modul pro video stěny sestavené z plazmových monitorů téměř bez mezerLD 42 SL LCD 40 NB SRLCD 40 NB SR - LCD monitory pro „bezešvé videowall“, modul pro video stěny z LCD monitorů v plném HD zobrazení s úzkými mezerami LCD 46 NB SRLCD 46 NB SR - modul pro video stěny z LCD monitorů v v plném HD zobrazení s úzkými mezerami - monitory s úzkými 15mm rámečky

profesionální monitory HLAVNÍ VLASTNOSTI Integrovaný splitter pro dělení obrazu Video stěny lze sestavit do různých i atypických tvarů, jako jsou bannery, panorama, věže, portrét, 4 / 3, 16 / 9, atd.

profesionální monitory * Snadná instalace a servisní přístup bez nutnosti reinstalace. * Video stěnu lze lineárně rozšířit o další moduly. * Velmi nízká spotřeba energie * „Neviditelné“ hranice * Instalační hloubka včetně držáku pouhých 9 cm * Jednoduchá správa díky systému řízení MSCS

profesionální monitory Monitory Hantarex pro veřejnou správu, komerční aplikace, reklamní spoty, dotykové reklamní touch screeny.

profesionální monitory V provedení řady RPC3 je k dispozici také optický dotykový displej - touch screen. Vlastnosti:  Kalibrace - pouze čtyři body  USB plug-and-play: jeden kabel pro napájení a komunikace  Orientace: na šířku nebo na výšku  Čiré sklo: maximální srozumitelnost  Lehký dotek: není třeba žádný tlak Jakýkoli dotyk: prstem, rukavicí nebo předmětem

profesionální monitory Vedle standardní verze je v nabídce speciální model s embedded PC Rack (RPC3), který obsahuje integrovanou Embedded PC (Mini ITX PC).