Český svaz žen – Okresní rada žen Havlíčkův Brod Okresní konference ČSŽ 17.duben 2012- hotel Slunce Havlíčkův Brod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Dobrovolnický program na Onkologické klinice FN Olomouc
Projekt rozvoje sítě měst v regionu Weinviertel – jižní Morava Projekt zur Entwicklung eines Städtenetzwerkes Weinviertel - Südmähren MĚSTA ZAPOJENÁ DO.
Podpora meziobecní spolupráce
Český svaz žen okresní organizace Havlíčkův Brod
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Náměty na spolupráci v krajích Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. Václav Stárek.
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
Představení zajímavých projektů OPVK
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Potřeby a strategický rozvoj měst v evropském kontextu Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České republiky Konference.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Open Access Week v ČR Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO Otevřený přístup k vědeckým informacím v EU a ČR, TC AV ČR
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
1 Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života – kraj Vysočina Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Krajská agrární komora kraje Vysočina ing. Karel Coufal
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Účetní reforma v druhém roce
Úmluva primátorů a starostů v podmínkách ČR Yvonna Gaillyová Ekologický institut Veronica Seminář NSZM, Praha,
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Ekonomické informace 8. zasedání Sněmu RVŠ Praha, Jakub Fischer, předseda EK.
ČESKÉ ILCO a CRC duben Sdružení stomiků OstravaOpavaZlínNový Jičín EOA IOA České ILCO Světová asociace Doc. Kleinwächter bývalý prezident Evropská.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
KVĚTINOVÝ DEN-ČESKÝ DEN PROTI RAKOVINĚ
Zpráva o činnosti od 2. schůze Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Ján Říha.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Závěrečná konference k projektu
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Aktivity ÚÚR v oblasti rozvoje mikroregionů RNDr. Vladimíra Labounková Ústav územního rozvoje, Brno.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Šachy do škol Projekt Šachového svazu ČR. O projektu: Šachy jsou součástí školních osnov ve více než 30 zemích světa Na základě řady studií přijal v roce.
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
Šachy do škol 2016/2017 Pavla Tryhubová.
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Michal Šperling - EUREDIS
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Statutární město Ostrava
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
Transkript prezentace:

Český svaz žen – Okresní rada žen Havlíčkův Brod Okresní konference ČSŽ 17.duben hotel Slunce Havlíčkův Brod

Program: Zpráva o činnosti okresní organizace za období Zpráva o hospodaření okresní organizace+ RK Volba ORŽ,revizorky, členky ÚS a KRŽ, delegátek krajské konference a delegátek sjezdu, návrh na členku ÚRŽ Stanovy ČSŽ, připomínky náměty Varianty členských příspěvků – projednání Programová orientace ČSŽ na období 2012 – 2017 Diskuse, občerstvení, závěr.

Zhodnocení činnosti duben 2009 – duben 2012 Programové zaměření : Zajištění součinnosti se všemi ZO ČSŽ v okrese výměna zkušeností,předávání informací a nápadů Spolupráce s regionálními institucemi, médii-využívat dobrých kontaktů-informování dalších – webové stránky Zabezpečování kontaktů mezi ZO a krajem – spolupráce s KS a dalšími ORŽ v kraji Rozvíjení poradenské a informační činnosti –pomoc při přípravě projektů apod.Pomoc ženám a jejich rodinám - přednášky, semináře, besedy.

Okresní radu tvoří: delegované zástupkyně ZO organizací – na jednání jsou pravidelně přizvávány předsedkyně ZO,které nemají stálé zastoupení. r.2009 OK +5 zasedání průměr.účast 90,5 %. r zasedání - průměr.účast 93,3% r zasedání - průměr.účast 91,2 % ORŽ vydává malý informační občasníček „ Za vším hledej ženu „

Představování činnosti ZO ČSŽ

Výjezdní zasedání ORŽ do Světlé nad Sázavou Společná beseda se ženami ZO ČSŽ a místostarostkou města Ing.Lenkou Arnotovou Prohlídka prostor ZO ČSŽ Světlá nad Sázavou

Poděkování ORŽ za milé přijetí

Ve Světlé n/S. se nám všem moc líbilo …

Charitativní činnost ORŽ Květinový den Tradiční a dlouhodobé zapojení ZO ČSŽ: Dolní Město,Bohumilice,Michalovice,Lípa,Herálec, Štoky,Horní Krupá,Havlíčkův Brod-Klub žen,Světlá n/S.,Věž, ZŠ Nuselská, OA HŠ Bratříků,oddíl Bobříků- Skaut. Liga proti rakovině Praha děkuje Vám, členkám ČSŽ, za dlouhodobou spolupráci při sbírce Český den proti rakovině, dříve označované jako Květinový den. V loňském roce vaše členky prodaly bezmála kytiček, a přispěly tak na projekty LPR Praha částkou Kč! DĚKUJEME!

Z výtěžku sbírky Liga podpořila zejména Radioterapeutickou a onkologickou kliniku FN Královské Vinohrady, Přírodovědeckou fakultu UK v Praze, Chirurgickou kliniku 1. LF UK v Praze, Ústav chemie a biochemie Agronomické fakulty Mendlovy univerzity v Brně, Sanatorium Meziboří Paracelsus Litvínov, Institut onkologie a rehabilitace Na Pleši, Programy nádorové prevence, Programy pro zlepšení kvality života onkologicky nemocných, Edukační projekty…

Propagace a prezentace činnosti ZO ČSŽ

ORŽ Havl.Brod má své místo na webových stránkách ČSŽ Kraje Vysočina

Zapojení žen v komunální politice za podpory ČSŽ vznikly v okrese 2 ryze ženská uskupení v komunální politice Volby 2010 www zenyzabrod.cz

Víkend pro ženy - září 2011 Škrdlovice a Žďár nad Sázavou Prohlídka Sklárny ŠkrdloviceVyzkoušely jsme si foukat sklo

Ve Sklárnách se nám líbilo, paní průvodkyně byla moc příjemná

Prohlédly jsme si výtvory sochaře Olšiaka I památku UNESCO – ZELENOU HORU

Anketa „ ČSŽ na rozcestí „

Na konci světa …. Víkend jsme ukončily na konci světa a slíbily si, že za rok určitě zase …. Poděkování paní Zelenkové za odborný výklad a provázení ….

Spolupráce s KRŽ a KS Informace z ÚS - Informace z KRŽ – zástupkyně okresu Účast 15 žen z okresu na krajských víkendech r.2009 Seminář Náměšť n/Osl. r.2009 Štoky r.2011 Přibyslav Jednodenní víkend Náměšť nOslavou září r. 2009

Účast ZO ČSŽ - krajské víkendy Krajský víkend r Štoky

Krajský víkend Přibyslav r.2011 účast pozvaných starostů obcí Z okresu H.Brod pozvání přijal: Starosta obce Rozsochatec,Dolní Město a místostarostka města Světlá n/S.

Ocenění „ ČSŽ – ŽENA VYSOČINY“ Za okres Havl.Brod : Mgr. Eva Lukešová – ZO ČSŽ Světlá n/S.