LA CASA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802–4785.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERAKTIVNÍ POZNÁVAČKA
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Logopedické pexeso M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
EXPRESAR GUSTOS Los PRONOMBRES del OBJETO INDIRECTO
LA FAMILIA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
EL ASPECTO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
sloveso BÝT ve španělštině
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.19 Název pro školu:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ 1. 07/ /21
Presente de ESTAR + GERUNDIO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zdeňka Soprová, Bc. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady  16
Puzzle – jehličnaté stromy
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Otevření fotografie v programu Adobe Photoshop Stručný popis otevření fotografie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš.
Tvorba přednastavení úprav fotografie v Adobe Lightroom Základní popis tvorby přednastavení úprav Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Smyslová ústrojí člověka
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Uložení fotografie v Adobe Photoshop Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková. Dostupné z Metodického.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
¿CÓMO VOY? LOS LUGARES DE LA CIUDAD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu
PRÉTERITO INDEFINIDO VERBOS REGULARES
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
Ořez fotografie v Adobe Photoshop Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková. Dostupné z Metodického.
EL TIEMPO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Výběr pomocí nástrojů v Adobe Photoshop Základní práce s výběrem dané oblasti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měřidla délky Číslo DUM: III/2/FY/2/1/3 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny.
Los pronombres del objeto directo
PROFESIONES Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
Spotřebiče U každého spotřebiče vyber jednu správnou odpověď. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Renata Bachtíková. Dostupné.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
PROBLEMAS DE SALUD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Štětce v Adobe Photoshop
LA FAMILIA LA FAMILIA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
EL CUERPO HUMANO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Tisk fotografií v Adobe Lightroom
ZÁJMENA NEURČITÁ A ZÁPORNÁ
ČASOVÁNÍ PRAVIDELNÝCH SLOVES VE ŠPANĚLŠTINĚ
Preposiciones de lugar
Písmo v Adobe Photoshop
Tisk fotografií v Adobe Lightroom
SER ESTAR HABER Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Výběr pomocí nástrojů v Adobe Photoshop
SER ESTAR HABER Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
PUZZLE M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
POROVNÁVACÍ VÝRAZY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Slabiky lu, le, li, lo, lá, lí Metodický komentář:
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kde bydlí Honzík? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. L. Gregoríková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, ve kterém podnebném pásu se vyskytují obilniny zmíněné v prezentaci (pšenice, žito, ječmen, oves). 2) Vyznač.
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Export fotografií v Adobe Lightroom
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Nový dokument v Adobe Photoshop
České bankovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

LA CASA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

PROJEKT MŠMT Název projektu školyVybavení odborných učeben moderními technologiemi Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AnotaceLA CASA Klíčová slovaSalón, dormitorio PředmětŠpanělský jazyk AutorMgr. Eva Šimonková JazykŠpanělský jazyk Druh učebního materiáluPrezentace, výklad, pracovní list Potřebné pomůckyPC, interaktivní tabule Cílová skupinaŽáci střední školy Druh interaktivityVýklad pomocí prezentace, procvičení ZdrojeSeznam viz poslední strana

Po vysvětlení problematiky a uvedení příkladů následuje procvičení. Po kliknutí se objeví správné řešení, eventuálně se přesune nabídnutý text na správné místo.

VOCABULARIO BÁSICO: Balkonel balcón Koupelnael baňo Kuchyňla cocina Jídelnael comedor Ložniceel dormitorio Schodyla escalera Garážel garaje Chodbael pasillo Obývákel salón Toaletael servicio Sklepel sótano

Balkon Koupelna Kuchyň Jídelna Ložnice Schody Garáž Chodba Obývák Toaleta Sklep el balcón el baňo la cocina el comedor el dormitorio la escalera el garaje el pasillo el salón el servicio el sótano

EL TEJADO EL BALCÓN LA TERRAZA LA PUERTA LA VENTANA LA PARED

NOMBRA LAS PARTES DE LA CASA EL TEJADO LA PARED EL BALCÓN LA TERRAZA LA VENTANA LA PUERTA

UÉ TIPO DE VIVIENDA PREFIERES Y POR QUÉ? ¿QUÉ TIPO DE VIVIENDA PREFIERES Y POR QUÉ? el rascacielos la casa de campo el chalet el bloque de pisos

la entrada el salón comedor el cuarto de niňos el dormitorio el balcón el baňo el servicio la cocina ¿Qué partes tiene tu casa? el pasillo

¿De qué parte de casa se trata? EL BAŇO LA COCINA EL SERVICIO EL DORMITORIO EL PASILLO EL SALÓN

RESPONDE LAS SIGUIENTES PREGUNTAS: ¿DÓNDE VIVES? ¿EN QUÉ TIPO DE CASA VIVES? ¿QUÉ HABITACIONES TIENE TU CASA? ¿CÓMO ES LA CASA DE TUS SUEŇOS? ¿PASAS MUCHO TIEMPO EN EL CAMPO? ¿CAMPO O CIUDAD – POR QUÉ?

ODKAZY Obrázek 1 a 2: Sardaka. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 3: Baycrest. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 4: [cit ] Dostupný pod licencí Public domain na WWW: Obrázek 5: GaryReggae. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: _ jpg?uselang=cs Obrázek 6: Böhringer. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 7: J. Fabio Mazzini Z. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 8: W.baermann. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 9: Mi decoradora. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW:

Obrázek 10: Usien. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 11: Sandstein. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 12: Unique Hotels. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: _Vihula_Manor_Country_Club_%26_Spa.jpg Obrázek 13: Dozenist. [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: 1.jpg