Řízení informatiky a systémová integrace - IT583

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Advertisements

Hra o 3 miliardy Vojtěch Ščevík a Cyril Křůpala. 1 Vývoj tržeb na E-shopech 8%
Poplatky za systémové služby - změny v roce 2002.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
NSWI117 – Technologie vývoje webových aplikací Martin Nečaský Katedra softwarového inženýrství MFF UK.
Způsoby stanovení ceny
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
eGovernment – aplikace principů v ISKN
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Podpora PR oddělení fakulty moderními ICT
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Návrh architektury moderních informačních systémů
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Jakub Havlas Technická univerzita v Liberci.
SEO SEO Optimalizace webových stránek pro vyhledávače Jan Nemrava, KIZI, FIS VŠE
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Moderní informační technologie ve vzdělání (MICT) Mgr. Jan Lavrinčík, DiS. Přednáška č
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Informatika - prezentace
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Zavádění a údržba informačních systémů
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
Internet a cestovní ruch
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Spolupráce s 1. LF UK vývoj webové aplikace Anatonomina 2 Tomáš Skopal KSI MFF UK.
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
2. LMS Unifor. E-learning vzdělávací proces, využívající informační a komunikační technologie k tvorbě kurzů, k distribuci studijního obsahu, komunikaci.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Michal Vondráček, Pavla Zadáková. Psychologické pohnutky Propagace Reklama Zkušenosti Módnost.
ProCoP (Product Contact Point) -představení a účel- Ministerstvo průmyslu a obchodu
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: leden.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Semestrální projekt Správa webových konferencí Mendelova univerzita Aplikace vývojových technik Jakub Matoušek Květen 2012.
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví Úvodní hodina Tereza Balabánová Martin Krčál Brno, FF MU,
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Jiří Kolář NÁZEV:VY_32_INOVACE_08B_13_Počítačové_sítě_II TEMA:HARDWARE A SOFTWARE.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
cz.linkedin.com/in/lencovaveronika.
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Název materiálu: Internetová adresa
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
Distribuční politika klíčová slova
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Informatika v devítce přehled. Úvodní povídání ● Co znamená pro koho informatika ● Cíle pro první půlrok ○ Rozumět principům komunikace (historie, vývoj,
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Transkript prezentace:

Řízení informatiky a systémová integrace - IT583 Prezentace seminární práce na téma: Analýza stavu a vývoje B2C (část 2: nejzajímavější výsledky práce )

Představení týmu Petr Rovný <XRovP01@vse.cz> Michal Kec <Michal.Kec@seznam.cz>

Využití Internetu pro obchod Internet jako distribuční kanál software informace zábava, erotika hudba Internet jen jako místo nákupu Možnost zasílat výrobek na jinou adresu Dárková služba Včasnost dodávky

Vývojové trendy technologií Statické HTML jako jednoduchý „obchod” Obchod jako dynamická webová aplikace Vlastní obchod bez námahy Obchod „v podnájmu”

Specifika vývoje v ČR Vysoká cena za připojení Nedostatečná rychlost Internet: doména mužů a mladých lidí Nízké povědomí, absence propagace Nedůvěryhodnost, nepřehlednost

Dobří a špatní hráči B2C v ČR 1. kolo: letenky C Fractal s.r.o. (www.fractal.cz) D LETENKY.CZ (www.letenky.cz)

Dobří a špatní hráči B2C v ČR 2. kolo: elektronika C K.D. Marketing s.r.o. (www.obchodnidum.cz) D Audio video elektro AV Elektroobchod (avelektro.inshop.cz)

Dobří a špatní hráči B2C v ČR 3. kolo: hudební nosiče C AlbumCity.com Inc (www.albumcity.cz) D Svět hudby „U Slunce“ (www.uslunce.cz)

Anketa provedená mezi studenty Stav k 7.5.2002 Osloveno cca 2000 studentů VŠE Odpověď od 281 z nich

Nejdůležitější kritérium při výběru obchodu

Jaký druh platby upřednostníte?

Jaký typ obchodu budete preferovat?

Zásady úspěchu „Něco navíc“ Jednoduchost a přívětivost nákupu Marketing Důvěryhodnost Široké možnosti platby Kvalita dodání Nižší cena

Informační zdroje http://www.park.cz http://www.deloittece.com/ WWW aplikací B2C časopis Systémová integrace odborné časopisy vlastní šetření mezi studenty Petr Stuchlík, Martin Dvořáček – Marketing na Internetu Jiří Sedláček – Internet II Komerční využití

Konec prezentace Děkujeme za Vaši pozornost! Tato prezentace je k dispozici na Internetu na adrese http://sorry.vse.cz/~xkecm01/p_links.php Na stejné adrese bude i plné znění seminární práce!