16.10.2012 Tisková konference při příležitosti uvedení avokádového oleje Avocadoil na český trh Kulinární studio Chefparade+ 16. říjen 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Advertisements

Velká klášterní restaurace
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
autor Mgr. Alena Marková
Použití luštěnin v kuchyni
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
Pokrmy z těstovin.
Obor Kuchař - číšník, Kuchařka - servírka
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Přílohy k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_118_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Použití zeleniny v kuchyni
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Žampionový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Čínská slepičí se zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Frankfurtská 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Hráškový krém, krutony 16,60 Kč / 21,-Kč.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,-Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Městská knihovna Sezemice Sezemice. Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Čtvrtek BE soup 1 Houbový vývar s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Frankfurtská s bramborem 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
Zeleninový vývar s rýží a hráškem Hráškový krém s krutony
  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky.
Výrobní činnost hotelu
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
DUM - Digitální Učební Materiál
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
Slepičí vývar s nudlemi
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
OMÁČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Hovězí vývar se zeleninou smaženým hráškem
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Hovězí vývar s rýží a hráškem
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
Hovězí vývar s játrovou rýží
BE – Rajčatová polévka a bazalkou a česnekem Hráškový krém s krutony
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Určete nesprávná tvrzení
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

16.10.2012 Tisková konference při příležitosti uvedení avokádového oleje Avocadoil na český trh Kulinární studio Chefparade+ 16. říjen 2012

Program tiskové konference Tisková konference se konala v kulinárním studiu Chefparade+, což je prostor umožňující velmi interaktivní komunikaci mezi účinkujícími a novináři včetně ukázek přípravy pokrmů Tisková konference byla připravena ve spolupráci s šéfkuchařem Ristorante Soave, Janem Součkem Jiří Hájek, brand manager společnosti Pfanner představil Avovadoil , jeho původ, složení, výživové hodnoty, cenu a dostupnost v maloobchodní síti Šéfkuchař Jan Souček připravil pro tuto příležitost originální recepty, na kterých demonstroval široké možnosti využití avokádového oleje ve studené i teplé kuchyni, včetně přípravy sladkých pokrmů Tiskovou konferenci navštívilo 33 novinářů z tištěných i online médií

Recepty představené na tiskové konferenci Zelný salát s avokádovým olejem, čerstvými citrony a mrkví Jemný krém z mladého hrášku s krutóny chipsy z anglické slaniny Salát s kousky vepřové panenky marinované v avokádovém oleji s krutóny z bílého chleba Pošírovaný candát v avokádovém oleji s trhanými listy salátu s okurkou a zakysanou smetanou Kuřecí prso smažené v bramborovém těstě se zelným salátem Lívance pečené na avokádovém oleji s jablečným kompotem a skořicovou pěnou

Ukázky receptů

Pozvaná média Deníky a jejich přílohy: Lifestylová online média: Právo/Styl, MF Dnes/Víkend Lifestylová online média: apetitonline.cz, dama.cz, facestar.cz, fitstyl.cz, hezkevecicky.eu, kafe.cz, kuchyne.cz, maminka.cz, mojerodina.cz, prostri.cz, onaidnes.cz, prozeny.cz, trendyzdravi.cz, vitalia.cz, zena-in.cz, zena.cz, zivotnistyl.cz,…. Lifestylové magazíny : Báječná rodina, Betynka, Blesk zdraví, Blesk hobby, Blesk pro ženy, Burda, Claudia, Cosmopolitan, Čas na lásku, Dáša, Elle, Estetika, Family Star, Fajn život, Fit styl, Glanc, Gurmet, Hair & Beauty, Chatař a chalupář, Chvilka pro tebe, Joy, Katka, Květy, Kondice, Look Magazine, Máma a já, Maminka, Marianne, Moje psychologie, Moje zdraví, Napsáno životem, Ona Dnes, Ona ví, Paní domu, Pestrý svět, Praktická moderní žena, Překvapení, Rodiče, Rytmus života, Svět ženy, Tina, TV pohoda, Vlasta, Žena a život, Zdraví, Týden, Instinkt,…. Lifestylové magazíny o vaření: Apetit, Dieta, FOOD, Gurmet, Chvilka v kuchyni, Nejlepší recepty, Pošli recept, Tina vaření,…

Tiskovou konferenci navštívilo 33 novinářů z tištěných i online médií

Na základě tiskové zprávy vydané 10 Na základě tiskové zprávy vydané 10. července 2012 vyšlo 36 článků v těchto médiích: Deník Blesk pro ženy TV Pohoda Webozdravi.cz Trendyzdravi.cz Vitalia.cz Katka Chvilka pro tebe Žena a život Týdeník Květy Pestrý svět Apetit Právo - STYL F.O.O.D. Tina Překvapení - barter Zdraví Burda Gurmet Svět ženy Hair and Beauty Rodiče Jackie Family Star Nejlepší recepty Svět potravin Ona Dnes Blesk Vaše recepty Dáša Pošli recept Betynka Chvilka v kuchyni Moje zdraví Svět ženy Zdraví Vlasta

Děkuji za pozornost