Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Systém uplatňování informací o dalším vzdělávání v pražských médiích Vladimír Dubský Šárka Hastrmanová.
UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Jak psát tiskovou zprávu?
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Paulo Coelho Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Diskuse pořádaná časopisem Marathon
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Sport a psaná média redakční praxe v moderním newsroomu.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
PHP PHP a MySQL - 15 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Váš partner pro náročná ICT řešení PŘIHLÁŠENÍ NA MVLC PORTÁL AUTOR.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Infokanál obce Vigantice
INTERNET Pro 5. ročník.
Název společnosti Produkty a služby
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Muzejní knihovny a Souborný katalog ČR
Sportisimo ½ Marathon Praha
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Vztahy a pravidla soužití - obec
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
ZAMYŠLENÍ - DISKUSE Člověk žije ve společnosti druhých lidí. V životě se můžeme dostat do situace, kdy na umění domluvit se a spolupracovat bude závislé.
Podzimní soutěž.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
nové aplikace Hypoteční konfigurátor!!
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Transkript prezentace:

Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda NIH-live aneb co frčí z muziky Nabídka volných míst v NIH-live redakci Žhavé téma pro školy:Aneb šikana Rozhovory se slavnými Příběhy ze seriálu NIH-Night island happiness Na jaké rubriky se můžete těšit v tomto vydání: Z domova Ze světa Tyto noviny vám dají návod jak skoncovat s nudou.

Chcete u nás pracovat?Samozřejmě zadarmo Veškeré informace o volných pozicích v redakci na www Pro naše čtenáře můžeme zaručit: Přehlednost Srozumitelnost Garance nejnižší ceny což nyní činní 0,-Kč Dostupnost zatím jen na internetu Žádná vulgární ani jiná pohoršující slova Skvělý kolektiv redaktorů NIH-live pokud se rozhodnete pro nás pracovat Dobrý pocit z dobře vykonané práce Možnost stát se moderátorem pokud se stanete naším kolegou nebo naší kolegyní Možnost dozvědět se a naučit se pracovat s dnešním softwarem

Líbí se vám tyto noviny a chtěli by jste je podpořit? Stačí jen vaše věrnost Jak může čtenář pomoci NIH-live redakci? Může posílat příspěvky do redakce na Jaké příspěvky můžete posílat? Vaše příběhy životní nebo jen vymyšlené Vaše zprávy z vašeho kraje Pochvalné příspěvky ke společnosti NIH-live Vaše náměty,které nám pomůžou zkrášlit NIH- live Co se stane s vašimi příspěvky? Budou přečteny a pak následně roztříděny Roztříděné příspěvky poputují k přečtení Nevulgární a informující a chvalitebné poputují na další vydání NIH-live

Každý měsíc vyhlašujeme nejlepšího redaktora NIH-live. Buďte nejlepším redaktorem NIH-live právě vy Co si vyhrazuje novinářská společnost NIH- live v autorských právech: Právo nekopírovat noviny do jiných tisků Popřípadě jen domluvou s NIH-live Slušné vystupování v napsaných příspěvcích Publikování za svou osobu U vašeho příspěvku uvedené jméno a příjmení a přezdívku pod kterou vás budeme publikovat Možnost ignorace vulgárních příspěvků a jejich odesílatelů Možnost vždy ukončit vaši příspěvkovou akci Možnost vždy měnit pravidla autorských a jiných práv

Chcete přispět do recenze NIH-live i tou svojí? Žádný problém.Napište nám na již zmiňované y

Na těchto prezentacích předvádíme nové vydání našeho Deníku Chcete pomoci s vytvořením oficiálnějšího webu,který bude mít adresu nebo chcete pomoci s ?

NIH-live je partnerem NIH seriálu NIH seriál se odvíjí s dlouholeté spolupráce.

Spolupracujeme už od roku 1997 Ale nyní se nám podařilo internetové vydání

Chcete vidět víc z našich novin? Můžete Již brzy na www ke stažení Tento reklamní spot vyrobila společnost NIH-live ve spolupráci našich redaktorů V roce 2007 První díl NIH-live vychází Tak na co čekáte?Deník je zdarma