Veřejné setkání zastupitelů NOVÉHO IMPULSU 25.11.2013 17:30 h hotel ATRIUM k problematice hrozby přistěhování nepřizpůsobivých osob do objektů v Jabůrkově.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Advertisements

studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Bytové družstvo U Arény
Solární systémy pro aktivní topení
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Členění a evidence dlouhodobého majetku
2. cvičení úrokování. spoření.
Schůze společenství vlastníků Bochovská
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Bytové domy ČSN Obytne budovy ČSN Zařizování bytů
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
EKONOMICKÝ A FINANČNÍ KOMENTÁŘ KOLOBĚHU I. Hodnota a)interní - celková hodnota nákladů b) externí - cena získaná za prodané výrobky a zboží
Bydlení a DPH. Snížená sazba DPH 15 % platí pro poskytnutí stavebních a montážních prací spojených s výstavbou staveb pro sociální bydlení nebo v souvislosti.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Kolik to stojí?.
Zápis čísla v desítkové soustavě
Kdo chce být milionářem ?
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
Jednotky délky a jejich převody 5. ročník
Měřítka výkresů Výkresy kreslíme v určitém poměru ke skutečné velikosti. Měřítko je poměr délky na výkrese ke skutečné délce. Měřítko volíme dle účelu.
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
velikonočních perníčků
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
UMOŘOVÁNÍ DLUHU Užití GP v praxi 1.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_17_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Technické zhodnocení domu
Únorové počítání.
Za předpokladu použití psacích potřeb
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Násobení přirozených čísel 5. ročník
Situace areálu A – Aquapark se vstupní halou B – Hotel 4* C1, C2 – parkovací domy pro osobní automobily.
v programu MS PowerPoint
Hmotnostní zlomek převáděný na %
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Seniorské bydlení. Seniorské bydlení v ČR Dostatečná kapacita Neefektivní rozmístění Pořadník: 15 % využitelnost Mezinárodní smlouva s Německem.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Souvislý příklad na mzdy
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Zaokrouhlování 5. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Autor: Autor: MSc. Marcela Vojáčková MSc. Marcela Vojáčková Zpracováno: Ročník (obor) 2. ročník (Hotelnictví) M/01, KČ3,C3,SM3.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Protidluhové poradenství Most, Duchcov Výzkum v Duchcově – 2011 KVANTITATIVNÍ ČÁST STUDIE – ANKETNÍ ŠETŘENÍ.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Transkript prezentace:

Veřejné setkání zastupitelů NOVÉHO IMPULSU :30 h hotel ATRIUM k problematice hrozby přistěhování nepřizpůsobivých osob do objektů v Jabůrkově ulici

Ú DAJE OD MAJITELE přízemí 6 bytů 1. patro12 bytů 2. patro12 bytů 3. patro12 bytů 4. patro12 bytů ______________ 54 bytů 5 podlaží = 54 bytů m 2 +5x m 2 +29x m 2 +20x 54x 41 parkovacích stání !

S ITUACE VE MĚSTĚ OTROKOVICE BYTY v Domech pro seniory157 BYTY pro školníky v zákl. školách 3 BYTY k prodeji (byty + čtvrtdomky) 34 BYTY sociální 34 BYTY pro nízkopříjmové lidi 33 BYTY pro nájemní bydlení bytů Město má k dnešnímu dni k dispozici 220 bytů, v pořadníku žádostí o byt je na 500 žádostí!!!

M OŽNOST VYŘEŠENÍ SITUACE MĚSTEM Pořadník žádostí o byt (cca 500) splátka úvěru úvěr bydlení nájemné ručení

K ONKRÉTNÍ NÁVRH ŘEŠENÍ xØ cena xØ cena xØ cena Sklepy + obslužné prostory (kolárna, technické místnosti apod.) Parkovací stání (41 x / místo) Cena peněz (2,5-3% p.a.) ,- Opravy (odpisy)

D ALŠÍ PROBLÉMY O TROKOVIC Bezdomovectví ! Drogy ! Šikana ! Hazard ! Kriminalita !