Koncept veletrhu pro rok 2012. VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Evropské seskupení pro územní spolupráci Konference "Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce"
Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT Záštita: předseda Senátu PČR MUDr.Přemysl Sobotka.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
• Sanitární technika, topení a klimatizace v Německu • Kongres AOV, 14. března 2012 v Praze • Achim Gurke, Německý Svaz velkoobchodních prodejců sanitární.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
„Zavřít dveře nestačí…“ prezentace projektu prevence majetkové kriminality Projekt proběhl v roce 2011 a byl podpořen Olomouckým krajem a státní dotací.
Stručná zpráva o činnosti Jednota školských informatiků duben 2014.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Katedra elektrotechniky
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Závěrečná konference projektu
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Setkání kariérových poradců Louny –
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Setkání kariérových poradců Chomutov –
„Zavřít dveře nestačí…“
BP KULTURA Ing. Dana Smetanová, SKIP ČR
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

Koncept veletrhu pro rok 2012

VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept vychází z dosavadní podoby a spolupráce s tradičními odbornými a mediálními partnery… … přesto bude … přesto bude mnohé jinak!

NOVÁ TVÁŘ VELETRHU! –ZAMĚŘENÍ NA ZCELA NOVOU ŠIRŠÍ A PERPEKTIVNĚJŠÍ SKUPINU NÁVŠTĚVNÍKŮ Z OBLASTI STAVEBNICTVÍ –DOPROVODNÝ PROGRAM ZAMĚŘEN TAKÉ NA MAJITELE A BEZPEČNOSTNÍ MANAGERY FIREM –ROZŠÍŘENÍ OBOROVÉHO ČLENĚNÍ VELETRHU –RADIKÁLNÍ ZMĚNA KOMUNIKACE A PROPAGACE –NOVÉ BENEFITY PRO VYSTAVOVATELE

Nová spolupráce a konzultace: –Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR –Český svaz stavebních inženýrů –Česká komora inženýrů a techniků činných ve výstavbě –Česká komora architektů –Rada nevládních organizací ve výstavbě – SIA –Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství – ABF CÍLOVÁ SKUPINA: investoři, developeři, projektanti, stavební inženýři, architekti, stavební firmy, výrobci materiálů, komponentů a výrobků pro stavebnictví, krajské, městské a obecní úřady

Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství - ABF –odborné semináře v rámci Stavební akademie na téma „Zabezpečení ve stavebnictví“ 09/2011 – 02/2012 jako propagační kampaň veletrhu –soutěž Stavební výrobek-technologie roku, nová kategorie „Zabezpečení a požární ochrana“ připravena pro potřeby vystavovatelů jako doprovodný program veletrhu Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR –distribuce newsletterů/pozvánek členským firmám prostřednictvím „SPS infolinky“, –info na webu a vzájemná propagace, doporučení, pozvání, účast VIP z oboru na zahájení veletrhu …a další!

DOPROVODNÝ PROGRAM „Bezpečnost vám ušetří“ –oslovení majitelů firem, IT a bezpečnostních manažerů –využití databáze INCHEBY Praha napříč veletrhy a kontaktů partnerů –nabídka konkrétních řešení –investice do zabezpečení = efektivní cesta k úsporám ve firmách a na úřadech –DEMO projekt systémového řešení (ukázkový model pro návštěvníky přímo na veletrhu) –přednáškový blok odborných přednášek i komerčních prezentací se společným jmenovatelem: úspory finanční, lidské, časové,…

Rozšíření nomenklatury veletrhu Šance pro firmy zaměřené na bezpečnost v navazujících oborech - -Projektování bezpečnostních technologií budov - -Realizace staveb – zabezpečení stavenišť - -Bezpečnostní a ochranné stavební materiály a výrobky - -Speciální výrobky pro stavby, mechanické a elektromechanické zábranné systémy - -Zabezpečovací technika a systémová technika budov - -Ochrana a bezpečnost informačních technologií - -Zařízení pro ochranu a zabezpečení infrastruktury - -Projektování a realizace inteligentních budov - -Zabezpečení a automatizace průmyslových strojů - -Bezpečnost & Facility management

KOMUNIKACE A PROPAGACE –Jedno heslo: „Bezpečnost vám ušetří“ –Více témat: zabezpečení stavenišť, ochrana kulturních památek, služby PCO, bezpečný panelový dům, bezpečnostní normy při výstavbě, kamerové systémy, ochrana informací a dat, centralizace technologických řešení, inteligentní budovy, identifikace osob, kritická infrastruktura atd. –jednotná komunikační linie a více komunikačních kanálů –SPOLEČNÝ CÍL: Oslovit cílovou skupinu a ukázat jí, že investice do bezpečnosti = úspora financí pro firmy, úřady aj.!!!

RADIKÁLNÍ ZMĚNA KOMUNIKACE NEWSLETTER - pravidelné, krátké, věcné a cílené informace všem!!! –aktuality o přípravách, odborné i mediální spolupráci, doprovodném programu, benefitech, společenských akcích, novinkách vystavovatelů,… ROZSEV: –na databázi firem (Incheba napříč veletrhy) –odborní partneři (členská základna, vystavovatelé) –mediální partneři (inzerce, PR, aktuality) –web veletrhu (od října v novém kabátě) –oslovení cílových skupin na vaše doporučení

ZAMĚŘENÍ NÁVŠTĚVNICKÉ KAMPANĚ –majitelé a ředitelé firem, IT a bezpečnostní management –veřejná a státní správa –odborníci ze stavebnictví a projektování staveb –odborníci ze zabezpečení –odborníci požární ochrany –odborná a laická veřejnost

ODBORNÍ PARTNEŘI: Záštita: … další partneři v jednání.

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI: … další partneři v jednání

PREZENTACE A PROPAGACE Propagace a zviditelnění vystavovatelů před veletrhem: - aktivní spolupráce na doprovodném programu - sponzor doprovodného programu, seminářů a/nebo společenských akcí - nabídka zvýhodněné inzerce v partnerských médiích - upoutávka na novinky vystavovatelů v newsletteru v rámci návštěvnické kampaně - upoutávka na novinky vystavovatelů na webu veletrhu a mediálních partnerů - prezentace vystavovatelů na odborných seminářích Stavební akademie pro cílové skupiny před veletrhem - propagace účastníků produktových soutěží - sponzor stránky registrace odborných návštěvníků

PREZENTACE A PROPAGACE Propagace a zviditelnění vystavovatelů v průběhu veletrhu: –výstavní plocha navíc – bonus pro účastníky DEMO projektu a produktových soutěží –sponzorský branding v prostorách konání odborného doprovodného programu, společenských akcí –komerční prezentace firem v přednáškových blocích –speciální zvýhodněné balíčky účasti na klíč –zvýhodněné podmínky účasti členům partnerských sdružení a asociací Propagace a zviditelnění vystavovatelů po veletrhu: –celoroční prezentace účastníků soutěže Stav. Výrobek-technologie roku cílové skupině –celoroční online katalog vystavovatelů –zvýhodněná inzerce v partnerských médiích po veletrhu –zviditelnění sponsora v tiskových zprávách po skončení konferencí další možnosti lze konzultovat…

DĚKUJEME ZA POZORNOST. Podrobnosti k jednotlivým bodům budou průběžně zveřejňovány v aktualitách. Dotazy a připomínky směřujte prosím na: nebo tel.: