T - STYLE T – STYLE, s.r.o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výroční zpráva – děs a běs (knihovníků)? Strašidelnou pohádku (snad) s dobrým koncem vypráví Marek Timko.
Advertisements

Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_KOUTENSKA_16.
Trhlina ve džbánu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Naeks, s. r. o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ ve Valašském Meziříčí Masarykova Valašské Meziříčí Tel./fax
Prezentace módní značky T-Style
Pracovní smlouva Jelínková C3A. Co to je? Smlouva zakládající pracovní pom ě r mezi zam ě stnancem a zam ě stnavatelem Dvoustranný právní úkon Pramen.
Mgr. Michal Oblouk PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ŘEČ. PŘÍMÁ ŘEČ reprodukuje to, co n ě kdo ř ekl nebo si myslel, p ř ímo, doslova obsahuje č asto oslovení osoby, ke.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Žena (návod pro muže).
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Název projektu:Učení pro život Reg. číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí.
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Fiktivní firma při Obchodní akademii a Vyšší odborné škole
Fiktivní firma Obchodní akademie
Ing. Vojt ě ch Miler Zkušenosti a zhodnocení projektu Regionálního centra podpory sociálního podnikání.
Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
Prezentace se p ř ehraje sama.. Non schoale sed vitae discimus.
ČTVEREC, OBDÉLNÍK A JEJICH OBVOD A OBSAH pro 5. ročník
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Automatická presentace se zvukem
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Okrskové kolo ve florbalu
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
SHREKOID 420 AKCE NA NÁŠ NOVÝ VÝROBEK!. P PRODUKTY!
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
€ur pr pag, s. r.. fiktivní reklamní agentura Obchodní akademie, Plzeň náměstí T. G. Masaryka 13, Plzeň.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
Nova uniforma. Je pravda, ze se meni uniforma? Udelali jsem male zmeny, abyste meli vice moznosti vyberu: Muzete nosit bile triko s limeckem (s golierikom)
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_62_INOVACE_6014 NázevFormy mezd Téma hodinyMzdy PředmětZáklady finanční gramotnosti.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
VY_32_INOVACE_Fi_II_17 Název Itálie a Řecko II. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
MZŠ Dymokury Ing. Martina Š ť astná. 1. Kde hledat hotové aplikace a jak je vyu ž ít ve výuce 2. Práce se Smart Tools 3. Jak si upravit procvi.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 5.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková P Ř EDLO Ž KY S a Z Zazpíváme si Písni č ka -> My pluli.
Krajská konference EVVO Projekt Lísky-„Poctivě vyrobené“ a žákovská soutěž o fiktivní regionální firmu Barbora Hnátková Hana Ollerová ZŠ Vsetín,
Vypracovala Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mlado ň ovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Ing. Veronika Dostálková MBA SAMOSTATNÉ OPAKOVÁNÍ Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Plánování – 1. funkce managementu Pojem Plánování = proces stanovení cíl ů č innosti, vhodných cest a prost ř edk ů k jejich dosažení ve stanoveném č.
Název projektu: Zkvalitnění výuky cizích jazyků Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004 Jméno: Kateřina HanušováDatum:
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Dispoziční řešení prodejen.
Výnosy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
VY_32_INOVACE_11_31_Oblečení
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Ing. Alena Zitová Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě)
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Nabídka výrobků z ovčí vlny fa Hořínek Miroslav
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Vítejte na Marketingu.
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
FIREMNÍ MANUÁL zpracování.
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Transkript prezentace:

T - STYLE T – STYLE, s.r.o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ Masarykova 101 757 01 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ E-mail: t-style@oavm.cz

Vážení přátelé, rádi bychom Vás přivítali u naší prezentace, kterou Vám chceme přiblížit, čím se naše firma zabývá. Fungujeme již od roku 1996 při Obchodní akademii ve Valašském Meziříčí a specializujeme se na prodej nejžádanějších módních oděvů, které můžete najít v našem aktuálním katalogu. Věříme, že se Vám prezentace zalíbí a určitě rádi nahlédnete i do katalogu a vyberete si z naší pestré nabídky.

Ukázka našeho sortimentu Trička, vesty Mikiny, bundy Módní doplňky, boty Kalhoty, kraťasy, sukně Bližší informace nalezne v katalogu nebo na našich webových stánkách

Mikiny, jarní bundy Bližší informace nalezne v katalogu nebo na našich webových stánkách

Trička, vesty Bližší informace nalezne v katalogu nebo na našich webových stánkách

Kalhoty, kraťasy, šaty Bližší informace nalezne v katalogu nebo na našich webových stánkách

Doplňky, boty Bližší informace nalezne v katalogu nebo na našich webových stánkách

Bodové ohodnocení naší značky od objevení na trhu 10 max. hodnota 0 min. hodnota

Naše logo

Zaměstnanci Ředitel: Sekretariát: Právní oddělení: Mzdové oddělení: Účetní oddělení: Nákup, prodej: Marketing: Jaroslava Krčmářová Lucie Fialová Markéta Palová Monika Měrková Alena Janíková Klára Juříčková Denisa Malotová Tomáš Bajer Kateřina Figalová Eva Kysučanová Markéta Knapková Lucie Kandlerová Monika Macíková Nela Kukulová Zaměstnanci

Tímto se s Vámi prozatím loučíme a věříme, že si z našeho sortimentu něco vyberete a že v něm najdete něco, co budete rádi nosit. Těšíme se na Vás a na naši budoucí spolupráci, s pozdravem Váš T- Style.