Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Advertisements

Muzeum Beskyd Frýdek-Místek Příspěvková organizace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 30. a 31. říjen 2013 Bibliotheca academica 2013 Nová témata – nové výzvy.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Ing. Ivan Trešl Lions Eye Projekt „Oko lva“ na podporu screeningu zrakového postižení u předškolní mládeže.

Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Informační zdroje pro výzkum - INFOZ programy LI a 1N projekt NK ČR konsorcia Hanuš Hemola Národní knihovna ČR.
Klub dětských knihoven SKIP10
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
Festival VOX je křesťanský hudební festival, ekumenická benefiční jednodenní akce pro věřící a nevěřící.
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
Projekt INFOZ – VZ Národní knihovna ČR - zabezpečení elektronických zdrojů pro výzkum, vývoj a inovace zdroje konsorcia rozpočet řešitelský tým splněné.
Majetkové narovnání Stručný přehled. Kontaktní údaje: tel.: , Jak je dnes financována naše církev? o Vlastní zdroje.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Hřbitovy- naše kamenná historie
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Povodňový informační systém Ing
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
Vyhledávání českých regionů a měst uživateli Google autor bakalářské práce: Markéta Návratová vedoucí bakalářské práce: doc. Dr. Ing. Jiří Horák BAKALÁŘSKÁ.
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Databáze Bibliografie dějin českých zemí jako cesta k plným textům v domácích i zahraničních knihovnách Václava Horčáková Elektronické služby knihoven.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Hudební tábor – informační schůzka 2014
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Vysočina Tourism, příspěvková organizace.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
JAKUB KRESA SMRŽICE – BRNO VÝZNAMNÝ ČESKÝ JEZUITA, PEDAGOG, MATEMATIK, DIPLOMAT A INTELEKTUÁL 17. STOLETÍ SEMINÁŘ U PŘÍLEŽITOSTI.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Sociální politika Definice Objekty sociální politiky Předmět sociální politiky Úrovně sociální politiky osobní rozsah věcný rozsah.
Ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia ČR 1.  nová forma preventivního působení za účelem předcházení protiprávnímu jednání,
Historické a hudební fondy. Organizační struktura.
Hřbitovy- naše kamenná historie
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Pravěké hudební nástroje
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Co bychom měli také o internetu vědět
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Ing. Dana Kucharčíková, Dis.
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Kroměříž VY_32_INOVACE_13_38
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
“Vývoj mezinárodního cestovního ruchu a jeho dopad na lázeňství“ MARTIN PLACHÝ President of the European Spas Association 2. října 2015.
Transkript prezentace:

Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben - říjen 2011

Rekapitulace 1. ročníku DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefiční koncertní pouti se konal v devíti jeskyních ČR, v období od května do října Netradiční oživení přírodního a kulturního odkazu pravěkých prostor ve spojení s nejstarším hudebním nástrojem na světě a etnickou hudbou. Vystoupilo celkem 62 tuzemských a mezinárodních účinkujících (Česká republika, Slovensko, Polsko, Irsko, Japonsko).

Rekapitulace 1. ročníku DIDGERIDOO V JESKYNI 2011 Koncerty v jeskyních ČR navštívilo přes lidí. Na benefiční účely věnována částka Kč (Kojenecký ústav Praha a Olomouc, podpora asistenčních a terapeutických služeb dětí s vývojovým postižením bez rodinného zázemí) Web – hlavní informační rozcestník, cca 4000 návštěv, ohlasy ve veřejné knize návštěv, foto-video galegie, články o koncertní pouti.

Pořadatelé SPRÁVA JESKYNÍ ČR, Průhonice Příspěvková organizace Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep, Olomouc Kontaktní osoba Mgr. Zdeněk Vilímek vedoucí organizačního týmu mobil: