Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s prostředím programu
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
• Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Software – aplikace, programy
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar ZŠ Na Planině 1393/3, Praha 4 Krč Zdroj obrázků: Alfacomp.cz (pokud není uvedeno jinak)
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Word 2007 se na rozdíl od předcházejících verzí ovládá pomocí pásu karet, který najdete v horní části obrazovky. Pás je rozdělen na jednotlivé karty,
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Hromadná korespondence
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
programové vybavení počítače
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
CIT.CZ spol. s r. o.. Projekt CIT Reader INSPO 2012.
Představujeme službu Samepage
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Online kalendář Pavla Dostálová 22. dubna Obsah Kalendáře Mozilla Sunbird / Lightning Mozilla Sunbird Portable Edition version Jak publikovat.
Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
Hromadná korespondence
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Typy elektronické komunikace
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
2OP483 Manažerská informatika 3Access 2013Snímek 1 2OP483 Manažerská informatika 3 Microsoft Office Access doc.
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 3.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
VY_32_INOVACE_51_Microsoft_Office_2010. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní.
Moduly ECDL M3_Word - prostředí
U072 Microsoft Office OneNote 2007
Multimediální elektronická komunikace
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
MICROSOFT OFFICE 2007/2010. Důvod změny Inovace technologií Nové možnosti použití Kompatibilita Ukončení tech. podpory starších verzí Office 2003 –
Textový editor Maturitní téma č.12 (prostředí textového editoru, nastavení zobrazení dokumentu, zásady pořizování textu v počítači)
Tvorba dynamických prezentací Vytváření účinných, dynamických diagramů a schémat SmartArt Použití grafických témat Nové nástroje a efekty pro tvary, text.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Inf Elektronická komunikace
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Stanislava Andršová Josef Vlach
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Transkript prezentace:

Microsoft 5. Windows Live Essentials

Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj do budoucna Možnost instalace pouze vybraných aplikací Ve Windows 7 nahrazuje vestavěné aplikace Provázanost s ostatními Windows Live službami

Co obsahují Live Essentials MessengerMailWriterFotogalerieMovie Maker Zabezpečení rodiny Toolbar Office Outlook Connector Office Live Update

Messenger  Program Windows Live Messenger usnadňuje komunikaci mezi lidmi  Uživatelé, se kterými konverzujete nejčastěji, jsou na prvních místech mezi kontakty  Je možné společně si prohlížet fotografie přímo v okně konverzace.  Umožňuje komunikovat textově (chat), hlasově nebo pomocí webkamery

Messenger

Mail  Je možné kontrolovat několik ových účtů v jednom programu – (Hotmail, gmail, Seznam a další služby).  Aplikace Windows Live Mail spojuje snadné používání aplikace Outlook Express s rychlostí služeb Windows Live.  Apliakce Windows Live Mail pomůže zajistit maximální bezpečí ů u více ových účtů

Mail

Writer  Usnadňuje sdílení fotografií a videí v blogu v prostředí Windows Live Spaces  Umožňuje zobrazit náhled všeho, co do je do blogu přidáváno, takže je předem vidět, jak budou vypadat písma, mezery, barvy a obrázky ještě před publikováním  Pomůže publikovat videa ve službě MSN Soapbox či YouTube a vložit je do blogu

Writer

Movie Maker  Umožňuje vytvářejte filmy z vlastních obrázků a videoklipů a sdílet je s přáteli.  Program Movie Maker je připraven tak, aby usnadnil vytváření filmů. Je možné importovat a spojovat fotografie, videoklipy a hudbu a dovést tak film k dokonalosti.  Dokončené filmy lze snadno publikovat na webu.

Movie Maker

Fotogalerie  S programem Fotogalerie lze přesunout fotografie a videa z fotoaparátu do počítače  Je možné vytvářet působivé panoramatické fotografie.  Vyhledá osoby na fotografiích, potom je možné přidat k tváři přidat. Později stačí zadat jméno osoby a uvidíte všechny fotografie, na kterých tato osoba je.

Fotogalerie

Toolbar  Aplikace Windows Live Toolbar poskytuje okamžitý přístup ke službám Windows Live bez ohledu na aktuálně zobrazený web  Novinky u uživatelů v síti Windows Live se zobrazují přímo na panelu nástrojů  Během psaní do vyhledávacího pole se zobrazují navrhované hledané termíny z historie hledání

Toolbar

Office Live Update  Malý program, jehož instalací do počítače lze rozšířit prostředí systému Microsoft Office na web.  Přidá nový panel nástrojů v systému Microsoft Office XP, 2003 a  Umožňuje ukládat dokumenty aplikací Word, Excel a PowerPoint přímo na server služby Microsoft Office Live Workspace.