BOJOVNÍCI PROTI TOTALITĚ. Funkce  Režisér  Produkční  Scénárista  Dramaturg  Kameraman  Osvětlovač  Zvukař  Skript  Kostymér  Maskér.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

* aneb než se vydáme natáčet… * Kontrola baterií a jejich zásob – obecně platí, že bychom měli mít baterie na přibližně dvojnásobnou až trojnásobnou dobu.
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Naučná stezka Českých Animátorů
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
Jak to všechno začalo H.R.Giger a vetřelec
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.15 Anotace: Prezentace se zaměřuje na divadlo a film, porovnává jejich funkci, vysvětluje jednotlivé pojmy, uvádí základní filmové.
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
ÚKOL: MULTIMEDIÁLNÍ PROJEKT (VIDEO)
MULTIMEDIÁLNÍ GRAFICKÁ TVORBA
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
E-knihy E-čtečky Zkušenosti NTK Jana Římanová, Národní technická knihovna,
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
RIS3 MSK – stav přípravy, další postup klastrnet,
4SA424 Vizuální komunikace - VOŠIS Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. a tým lidí z GML (Grafická a multimediální laboratoř AVO VC VŠE (FIS.
Elektronová konfigurace
Čtyři v tom cross-docu žánry MFDF Jihlava 2014 Alena Müllerová
Prezentace a komunikace projektů Donátor a neziskovka  Smluvní vztah = oboustranné partnerství  Donátor Vám peníze nedává, ale investuje.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C13 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Vedení obtížného rozhovoru
SUŠMÁNIE JAK… …NAPSAT PROJEKT. CÍL Musíte vědět CO, chcete udělat!
VZNIK KRÁTKÉHO FILMU. Fáze vzniku krátkého filmu s komentářem 1. Přípravná fáze 2. Natáčení 3. Zpracování 4. Titulkování Je vhodné sledovat reportáže.
Aktuální vývoj v oblasti DPH Blanka Mattauschová
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Informační a komunikační technologie 8. ročník
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
4SA424 Vizuální komunikace - VOŠIS Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. a tým lidí z GML (Grafická a multimediální laboratoř AVO VC VŠE (FIS.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Integrovaná strategie území Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Jan Balcar.
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
4SA424 Vizuální komunikace - VŠE Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. a tým lidí z GML (Grafická a multimediální laboratoř VŠE)
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo a název.
1 Dspace na AMU – Ostrava 2012 AMU = DAMU + FAMU + HAMU Dspace na AMU Jakub Ivanov PhDr. Iva Horová.
VY_32_INOVACE_ČJ. 7.17_Jagues Prevért, bajka, prezentace Název šablony : Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Zaměření VM :Jazyk a jazyková.
Struktura Vizuální komunikace VIZ doc. Ing. Stanislav Horný, CSc.
DRAMATICKÉ UMĚNÍ Mgr. Michal Oblouk
Římsky i arabsky.
4SA424 Vizuální komunikace - VŠE Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. a tým lidí z GML (Grafická a multimediální laboratoř VŠE)
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Budování atmosféry multimediálního díla
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
Badatelsky orientovaná výuka ve školním a neformálním vzdělávání CZ.1.07/2.3.00/ Natoč to aneb S kamerou (třeba) na pokusy Předpokladem dobrého.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
Studio FAMU Realizace praktických cvičení ve Studiu FAMU.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
Obce v pohybu? Na webu! Vybrané poznámky k tvorbě videofilmů Seminář Parádní web 2013 úterý 21. ledna 2014.
Členové filmového štábu Jakub Čech Filmový štáb je organizační útvar založený za účelem výroby filmu. Dělí se na hlavní štáb, který tvoří zástupci hlavních.
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
Filmové databáze Karel Musil.
Modul ateliéru animace
Institut dokumentárního filmu
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Design služeb aneb jak dělat skvělé služby Martin Krčál
Přijímací řízení
Marie Rottrová
pedagogických pracovníků (NÚV).
Schůzka pro rodiče vycházejících žáků
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace;
Transkript prezentace:

BOJOVNÍCI PROTI TOTALITĚ

Funkce  Režisér  Produkční  Scénárista  Dramaturg  Kameraman  Osvětlovač  Zvukař  Skript  Kostymér  Maskér

1. Námět KKKKonkrétně co nás zajímá, jít po lince, neuhýbat, nekontrolovatelné 2. Sběr dat PPPPráce pro produkčního – obvolává, organizuje schůzky, zajišťuje spojení do místa pobytu bojovníka…. NNNNutnost přípravného rozhovoru, odpovědi celou větou 3. Bodový scénář PPPPráce pro dramaturga - jaké momenty neopomenout, sepsat v bodech celý projekt

 Dramaturg seřadí poznámky, vyhodí přebytečné  Práce pro scénáristu – chci v projektu rozhovor, anketu…  Nad vším dohlíží režisér 4. Literární scénář  = finální dílo, které se odevzdá s dokumentem  Pravý sloupec (co vidím) X levý sloupec (mluva)  Hlavní funkce pro režiséra  Poznámky doplní rekvizitář, maskér, kostymér

SSSSkript – hlídá, který záběr byl dobrý, který špatný, zaznamenává v jaké stopě je natočen… 5. Natáčecí plán PPPPráce pro produkčního – kde se bude točit, kolikrát, kdy, interiér, kde dodat světlo… 6. Technický plán OOOOsvětlovač, kameraman, zvukař

7. Natáčení  Inzerty  Rozhovor bez přerušení 8. Postprodukce  Střih – práce nejen pro střihače,ale pro všechny funkce 9. Titulky

PROPAGACE • Tisk • Fotky jak se točilo, přeřeky… • Plakáty • Čím více, tím větší šance na TV AUTORSKÁ PRÁVA • ZUŠ, vlastní zdroje NÁSTĚNKY • Kdo dokdy co udělat • Dokumentovat natáčení – fotky

PUTOVNÍ VÝSTAVY • Začátek • Vojenský stan • Promítány dokumenty • Jak se pracovalo FILM TOBRUK • 10 – 15 žáků • Dotáčení v lednu + muzea (14 dní předem, alespoň 2 na den)

ČAS • Do konce ledna přípravná fáze • V únoru natáčení • Březen, duben střih, dokončování detailů