Jak ten čas rychle plyne…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
VI. Řešení úloh v testech Scio z českého jazyka
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
ŘEMESLO ŽIJE! Řemesla v ČR – Diskusní seminář 5. prosince 2013 Pavel Dvořák, Magistrát hl. m. Prahy, odbor školství mládeže a sportu.
Environmentální výchova pro základní školu
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
JUDr. Martin Maisner, PhD., ROWAN LEGAL
Integrace žáků z odlišného sociálně kulturního prostředí do základních škol Mgr. Dušana Fučíková
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Vzdělání: Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – pedagogika a psychologie – učitelství pro školy II. cyklu – rok zakončení 1981 Univerzita.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Mgr. Miroslav Kučera; Miroslav Kučera.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Střední průmyslová škola, Karviná
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
C O NOVÉHO V ECDL. RVP – vzdělávací oblast IKT Je zmíněn koncept ECDL jako vzor pro konstrukci obsahu vzdělávací oblasti.
Jak se uplatnit na trhu práce
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Pedagogika volného času (VČ)
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Průzkum V rámci průzkumu, který probíhal v květnu a červnu 2010 náš projektový tým oslovil 6 škol, ze kterých získal zpět 72 vyplněných dotazníků. Oslovili.
Zábavné aktivity pro třídy s nadanými žáky 3. interaktivní dílna pro učitele 1. stupně ZŠ 22. června 2007 FZŠ Trávníčkova 1744, Praha 13.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Jak řešíme zaměstnávání OZP a náhradní plnění u nás Kateřina Grusová Kateřina Grusová Městský úřad Jilemnice Městský úřad Jilemnice.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A2 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníZáří 2012.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Mgr. František Bublan Formy a perspektivy dobrovolnické služby z pohledu neziskové organizace.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
Jak na pracovní pohovor?
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Centrum pro studium vysokého školství
I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Jan Procházka vedoucí skladu Hledám stále kvalitní zaměstnáni a je mě jedno jaké bude hlavně slušně placené abych se uživil. Snad ho někdy najdu než odejdu.
Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – , Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká.
Volba povolání.
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Moje osobní prezentace
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Dobrý den, dovolte, abych se představil Strukturovaný životopis  1. Osobní informace  2. Historie zaměstnání  3. Dosažená vzdělání  4. Počítačové.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Transkript prezentace:

Jak ten čas rychle plyne… Nemusíte klikat myší ani přesouvat šipkami na klávesnici, prezentace je nastavena na automatické přepínání snímků, stačí jen pročítat. rok 1983 (1 rok) Kolik mi na této fotce mohlo být ročků? Jak ten čas rychle plyne… Sebeprezentace Ing. Marek Herman foceno v červnu 2011 (stále mladík anebo už dědek nad hrobem? Co myslíte?) rok 1995 (13 let)

Osobní údaje Datum a místo narození: 20. 11. 1982, Havířov Rodinný stav: svobodný (bylo by na čase se oženit, nemyslíte? Za chvíli na krku tři křížky…) jsem nekuřák (zřídkakdy si vychutnám kouzlo cigaret či doutníků, tzv. sváteční kuřák) Dle klasického horoskopu patřím mezi štíry (Ach jo, proč nejsem jiné znamení? Co jsem komu udělal? ) Podle čínského: psy (to je lepší) Podle keltského: kaštan (bez námitek)

Vzdělání 1. ročník ZŠ (co ty schované límce? Dlouhé povídání…) 2002 – 2009 VŠB-TUO (obor: metalurgie železa a oceli) diplomová práce: Hnědé uhlí v metalurgii 1998 – 2002 SPŠ KARVINÁ (obor: průmyslová ekologie) nejkrásnější léta podle jednoho profesora z SPŠ citát z almanachu: „Neučíme se pro školu, ale pro život“ (SENECA) promoce

Kurzy, semináře 2011 Sociálně – pracovní terapie (v rámci projektu Příprava+) Administrativní pracovník 2010 Obsluha osobního počítače dle osnov ECDL START absolvoval jsem i testy z modulů MS Access a MS Power Point -> Certifikát ECDL Core (počítačový řidičák)

Průběh odborné praxe 01/2012 – 01/2012 FA - AKORD Petr Boháč, Karviná pozice: administrativní pracovník náplň práce: aktualizace webových stránek tvorba databáze kontaktů plánování práce pro spolupracovníka a zpětná kontrola plnění úkolů příprava a roznášení letáků

Průběh odborné praxe 11/2007 – 05/2008 Magistrát města Karviné, odbor dopravy pozice: administrativní pracovník náplň práce: práce v programu Spisová a archivní služba vystavování povolenek pro parkování příprava průkazů pro taxikáře práce v terénu -> kontrola příjezdů a odjezdů autobusů…

Vlastnosti osobnosti Pozitivní vlastnosti: zodpovědnost, dochvilnost, přizpůsobivost, spolehlivost… (kdybych měl vyjmenovat všechny mé klady, tak bychom tu byli nepochybně celý den anebo by tomu bylo naopak?) Negativní vlastnosti: přece Vám neprozradím mé stinné stránky, raději se k tomuto tématu nebudu vůbec vyjadřovat, děkuji za pochopení

Čeho bych chtěl dosáhnout? Krátkodobý cíl: najít práci, neboť bez práce nejsou koláče, jak je všeobecně známo (věřím, že se na mne konečně usměje Štěstěna) pokud možno získat práci v oboru, který jsem vystudoval (nepohrdnu však i jinou profesí, která mi bude nabídnuta, např. administrativní pracovník, personalista, referent studijního oddělení, úředník (na Magistrátě), lektor PC ( Základy práce na PC, MS Office – základy, dle osnov ECDL) Dlouhodobý cíl: doplňkové pedagogické studium (ve fázi úvah) zakoupit chatu v horském prostředí (velký sen)

Zájmy hudba mezi mého oblíbeného zpěváka, kterého poslouchám z 90 %, patří … (pokuste se uhádnout) nápověda: písně Miriam, Když muž se ženou snídá, Noční král, Maria, Kávu si osladím, Plnoletá, Včelka Mája… 13 miliónů prodaných desek v ČR a SR zajisté každý uhádl, že se jedná o … další interpreti: D. Grúň, P. Stašák, M. Rottrová, P. Muk, M. Vojtko, E. Presley, R. Orbison…

Koncert 10. 11. 2008 v Ostravě

Další zájmy četba Velké proroctví Sibyly, královny ze Sáby „Věř vůli. Já věřím, že člověk jest ovlivňován silou hvězd, ale tu má člověk snažiti se i nejsilnější nepříznivý osud svojí vůlí odstraniti. Jest osud, jest ale i vůle. Bez vůle nebylo stvořeno světa – bez vůle nestvoří sám nic, ani osud svůj.“ Raymond A. Moody – Život po životě film; telenovely (v minulosti) počítač (PC hry – např. Mafia, Far Cry, Need For Speed…) – když jsem byl mladší, hrál jsem leckdy až do svítání, v současnosti jsem už dostal rozum, nic se nemá přehánět! jízda na kole

Děkuji Vám za pozornost Děkuji Vám za pozornost. Pokud jste vydrželi pozorně sledovat až do této stránky, a neusnuli jste ještě, velké díky!