Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci 3. - 9. tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Kroužek informatiky.
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Informativní schůzka 27.srpna 2013.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze Agenda Hodnocení komunitních aktivit na Dílech Členové našeho sdružení Plán akcí pro rok 2008 Rozpočet sdružení.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Mgr. Iveta Krejčí, ZŠ Olomouc, Zeyerova 28
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_12 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Průřezová témata v praxi Jak na to šla jedna z pilotních základních škol?
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Jak třídíme v naší škole? V naší škole třídíme:  papír  plast  sklo  bioodpad  baterie  drobný elektroodpad.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Školní parlament 2014/15.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Vánoční besídka v 1. B.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Porada pro vedoucí školních jídelen říjen 2011 Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové ubrousky 3.Den otevřených dveří 4.Přírodní učebna 5.Karneval 6.Známky Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Staré Město zsstmesto.cz
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
Aktuální informace o stavu
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
PANDAMENT.
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Školní parlament

ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za 2-3 týdny celý parlament, vedoucí jednotlivých výborů častěji, dle potřeby

VOLBY DO ŠP Členové jsou voleni 1x za 2 roky. ( každý šk. rok voleni zástupci ze 3. ročníků) 2 kola voleb: 1.Volby ve třídách 2.Předvolební kampaň (II.st.) Volby vedení parlamentu (3.–9.r.)

Naše výbory Ekologický výbor Cíle na rok: hlídat zhasínání, vyměnit žárovky, bezpečnostní zástrčky, koše do tříd – plast, papír Výbor pro hygienu a stravování Cíle na rok: nové zámky a dveře na WC, pravidelná kontrole šatních skříněk Cíle na rok: anketa na jídelnu, návrh na 1x za měsíc mezinárodní kuchyně

Výbor pro pohodu ve škole Cíle na rok: relaxační koutek, schránka důvěry Výbor pro kulturu a sport Opakované akce: Vánoční a Valentýnská pošta, balónky Ježíškovi, obchůdek u Ježíška, vánoční Jarmark – soutěž o nejlepší cukroví, sběrová akce, pomoc na akcích školy…………

Výbor pro komunikaci Cíle na rok: udržovat web a zveřejnit, udržovat nástěnku a dávat aktuální informace, časopis Oko, školní rozhlas …

Společné cíle na školní rok 2013/14 • Vytvořit vlastní název a logo ŠP • Uskutečnit výjezd všech členů ŠP

Děkujeme za pozornost, hezký den a radost i úspěch ve vaší práci ve školních parlamentech.