Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Vysoké mýto.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Prezentace školy.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Rozmarýn.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
Třebenice Okres Litoměřice.
Město Okres Litoměřice
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Masarykova základní škola
Nejprve provedeme výpočet v závorce
Základní škola Dobrovského
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Podzimní a zimní měsíce
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Třídní schůzka 3.A
Autor: Mgr. Radana Marelová
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Projekt ERASMUS
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o. školní rok 2011/2012

Organizace školní družiny a internátu Školní rok 2011/2012 byl zahájen 1. 9. 2011. Do školní družiny je v tomto roce přihlášeno 70 dětí. Na internátě je ubytováno 26 dětí 5 dětí z 8. třídy zde dochází v rámci volné hodiny.

Školní družina a internát Provoz školní družiny: Po – Pá 6,30-8,00 11,40-17,00 Provoz internátu Příjezd neděle od 17,00 hod. Odjezd pátek do 16,00 hod.

Koncepce školní družiny a internátu Školní družina a internát pracují podle svého vypracovaného ŠVP na který navazují měsíční plány jednotlivých oddělení ŠD a skupin internátu. V ŠD je 5 oddělení Na internátě 3 výchovné skupiny

Personální zajištění Školní družina Internát Vychovatelka pověřená vedením Stanislava Hendrychová Bc. Pavlína Škrobánková vychovatelé Bc.Pavla Benatzká Vít Paterek Mgr.Jaroslava Franerová Kateřina Nováková Jarmila Káňová Eva Peterková

Zájmová činnost Počítače (7 žáků) Deskové hry (9 žáků) Pěvecký soubor Slavíčci (19 žáků) Keramika (17 žáků) Sportovní hry (14 žáků) Pohybové hry (14 žáků) Showdown (7 žáků) Florball (8 žáků)

Akce září 2011 Seznamovací odpoledne v tělocvičně Hry dětí se stavebnicemi

Akce říjen 2011 4 žáci šachového kroužku se zúčastnili Mezinárodního turnaje v Litovli ve dnech Koloběžkiáda – účast 1. – 6. třídy (50 dětí)

Akce listopad 2011 3 žákyně zájmové činnosti showdown se zúčastnily Mezinárodního showdownového turnaje v Opavě. Obsadily 1. místo v družstvech a 1, 2, a 3. místo v jednotlivcích.

Akce prosinec 2011 Mikulášská nadílka Vybraní žáci se zúčastnili Mezinárodního šachového turnaje v Praze Nižší stupeň – čertovská diskotéka v tělocvičně Vyšší stupeň – diskotéka v diskoklubu Pečení vánočního cukroví Vánoční posezení v tělocvičně Štědrovečerní večeře na internátě

Mikulášská nadílka Nižší stupeň – čertovská diskotéka v tělocvičně

Mikulášská nadílka Vyšší stupeň – diskotéka v diskoklubu

Mezinárodní šachový turnaj v Praze Šachového turnaje se zúčastnili žáci z Prahy, Litovle, Bratislavy, Levoče a z Opavy. Naši hráči se v silné konkurenci neztratili a získali 2., 3., a 4. místo.

Vánoce ve školní družině a na internátě Vánoční posezení v tělocvičně Vánoční večeře

Akce v lednu 2012 Školní florbalový turnaj

Akce v únoru 2012 Maškarní karneval Školní turnaj v bocii Týden zdraví

Maškarní karneval Děti školní družiny a internátu se zúčastnili tradičního maškarního karnevalu, který pro děti připravili vychovatelé.

Školní turnaj v boccii V únoru proběhl také oblíbený turnaj v boccii.

Týden zdraví V rámci Týdne zdraví, který proběhl ve školní družině a internátě si děti zopakovaly si zásady první pomoci, prakticky si vyzkoušely ošetřit zlomeninu,

Akce v březnu 2012 Prezentace – České dráhy, které pro děti školní družiny a internátu připravil žák 8.B. Petr Franek Školní turnaj v pexesu

Prezentace „České dráhy“ Žák 8.B. třídy Petr Franek připravil se svým spolužákem René Valíkem besedu s prezentací o vlacích

Školní turnaj v pexesu Děti školní družiny a internátu si společně zasoutěžily ve školním kole v pexesu

Akce v dubnu 2012 Dopravní týden – žáci během celého týdne luštili osmisměrky, kreslili správně vybavené kolo, poznávali dopravní značky Vybraní žáci šachového kroužku se zúčastnili Mezinárodního šachového turnaje v Bratislavě Vybraní žáci se zúčastnili výtvarné a literární soutěže „Co dělám ve volném čase“

Akce v květnu 2012 Projekt – Třídění odpadů, který připravil žák 8. B. třídy Petr Franek Pěvecký sbor Slavíčci se zúčastnil na Tmavomodrém festivalu v Brně Děti školní družiny a internátu dále navštívili výstavu Indiáni ve městě Také navštívili slavnostní otevření ekoučebny na ZŠ Mírova

Akce v červnu 2012 Dětský den na Otické sopce Projekt Masarykovy střední zemědělské školy a vyšší odborné školy na farmě

Dětský den Všechny děti školní družiny a internátu se zúčastnili Dětského dne na Otické sopce

Projekt na farmě Někteří žáci školní družiny a internátu se zúčastnili projektu Masarykovy zemědělské školy a vyšší odborné školy na farmě

Závěr školního roku 2011/2012 Ukončení školního roku proběhlo 28.6. 2012