SIS 2010 Brno, Marek HEJNA Tel:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Advertisements

Hosting informačního systému K2
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
„Systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
managementu znalostí podle
Implementace SAP Business One
Podnikové informační systémy Úvod
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Jiří Malák Jiří Knechtl Lukáš Hofman.  Společnost založena v roce 1998  Nejvýznamější distributor pro MO i VO v oblasti selektivních kosmetických značek.
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Úvod do podnikových financí
„Dotační možnosti z OPPI“ 1. Operační program Podnikání a Inovace 2007 – 2013 aktuální výzvy – Školicí střediska, Marketing 2.
LCS International, a.s..
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek - oceňování Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
MAJETEK PODNIKU září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070106
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
MĚŘENÍ VÝSLEDKU HOSPODAŘENÍ
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Plány Ředitelství silnic a dálnic na rok 2007 Tisková konference Pondělí Praha.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Microsoft Business Solutions Podniková řešení Microsoft podpora procesů při řízení vaší firmy Petr Hampejs - Product Solution Marketing Manager Milan Cvrkal.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Didaktický rozbor vybraných okruhů učiva Kurz DEP 507.
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Organizace a organizování podniku
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Informační systém Microsoft Dynamics NAV ISSS
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Informační systémy v personálním řízení
Model strategie marketingového mixu
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování veřejné dopravy Význam a charakteristika dopravy: Propojuje všechna odvětví hospodářství Propojuje všechna.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Lucie Mališová 1. ročník N GK-KART
Člen skupiny HAVEX 1.
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
Transkript prezentace:

SIS 2010 Brno, 16. - 17.9.2010 Marek HEJNA Tel: +420 602 708 317 Mail: marek.hejna@karatsoftware.cz Ing. Zbyněk LIPAVSKÝ Tel: +420 731 573 835 Mail: lipavsky@valbek.sk

KARAT Software a.s. Kontinuální historie od roku 1990 = 20 let na trhu IT Výhradně vlastní vývoj a výroba podnikového software Distribuce, implementace, servis a poradenství Působnost v České a Slovenské republice Vlastní distribuční a servisní síť Síť certifikovaných KARAT Partnerů Realizace zhruba 2300 projektů za dobu působnosti Cca 90 interních zaměstnanců + partnerská síť Partnerství s Microsoft, Sybase, IBM, SUN, Citrix a další Působnost na Slovensku od roku 2002, dceřiná společnost KARAT Slovakia a.s.

Valbek spol. s r.o. Projekční a inženýrská společnost - dopravní a pozemní stavby - inženýring a cenové expertízy - středisko Aspe – vývoj a distribuce stavebního software Počátek vývoje od r. 1990 230 zaměstnanců – 30 středisko Aspe Působnost v České a Slovenské republice Přes 3000 instalovaných licencí Certifikovaný partner společnosti Microsoft Působnost na Slovensku od roku 2002, dceřiná společnost KARAT Slovakia a.s.

LINEA Nivnice, a.s. IS KARAT Enterprise pro CZ i SK 60 současně pracujících uživatelů Malá výroba Sklady a Odbyt Nákup a prodej Ekonomika a účetnictví Manažerské řízení Přední výrobce ovocných šťáv, nápojů, ovocných vín, přesnídávek a sirupů Ocenění kvality Klasa Zaměstnává zhruba 250 zaměstnanců Tržby přesahující 1 mld. Kč ročně Dceřiná společnost na Slovensku Export do celého světa

Příspěvková organizace zřízená Ministerstvem dopravy ČR Zabezpečení výstavby a modernizace dálnic a silnic I. třídy Zabezpečení správy, údržby a oprav dálnic a silnic I. třídy Objem finančních prostředků v roce 2010 – 90 mld. Kč Dálnice v provozu: 1 113 km Dálnice v realizaci: 171 km Dálnice v přípravě: 869 km Dálniční síť celkem: 2 153 km

ThyssenKrupp Ferrosta, spol. s r.o. IS KARAT Enterprise 65 současně pracujících uživatelů Více jazyčné prostředí Sklady a Odbyt Nákup a prodej Ekonomika a účetnictví Manažerské řízení Oborové řešení Součást mezinárodního koncernu ThyssenKrupp AG Nejvýznamnější dodavatel hutních materiálů v ČR Rozsáhlá síť poboček a obchodních kanceláří Skladování a dodávky atypických produktů Dodávky Just-in-time Dlouhodobé dodávky na základě rámcových smluv Dělení a obrábění materiálu Logistika

Projekční kancelář se zaměřením na dopravní , mostní a pozemní stavby Počet zaměstnanců: 40 Vybrané projekty Budova Nationale Nederlanden na Rašínově nábřeží v Praze, tzv. „Tančící dům“ Silniční okruh kolem Prahy - mosty přes údolí Berounky Kulturní a obchodní centrum Nový Smíchov - Praha

TNT Innight Czech Republic s.r.o. IS KARAT Enterprise pro CZ i SK 45 současně pracujících uživatelů Více jazyčné prostředí Sklady a Odbyt Ekonomika a účetnictví Manažerské řízení Oborové řešení Součást nadnárodní skupiny TNT Innight Síť nočního expresu zaměřená na kritické dodávky Denní expres pro ostatní dodávky a zákazníky Dodávky na individuálně sjednaná místa Více než 1 300 zaměstnanců po celém světě Top Logistic Supplier 2007 od CNH Group

Přední stavební společnost v oboru pozemního a dopravního stavitelství Počet zaměstnanců: 4 300 Obrat v roce 2009: 24 500 mld. kč Hospodářský výsledek: 860 mil. kč Vybrané projekty PPP projekt na Slovensku – Rychlostná cesta R1 (52 km, cca 2 mld. €) Nové spojení – optimalizace spojení mezi Masarykovým nádražím, Hlavním nádražím a Holešovicemi Rekonstrukce hrací plochy na fotbalovém stadionu Tescoma Zlín

TRUCK TRADE spol. s r.o. IS KARAT Enterprise 30 současně pracujících uživatelů (4 lokality) CRM Nákup a prodej Servis a půjčovna Sklady a odbyt Ekonomika a účetnictví Personalistika a Mzdy Nejvýznamnější prodejní a servisní dealer vozidel DAF na Moravě Pronájem tahačů a valníků a prodej náhradních dílů Pobočky po celé Moravě Zaměstnává zhruba 100 zaměstnanců Obrat přesahující 1 mld. Kč ročně Držitel titulu Excellent Dealer DAF

BENEŠ a LÁT, a.s.

Informační systém KARAT …přizpůsobí se lehce vaší firmě Informační systém KARAT Komplexní podnikový informační systém Technologie Client/Server Podpora databází MS SQL a Sybase Operační systémy – MS Windows, Linux, Unix Legislativa (česká, slovenská) Vícejazyčnost (čeština, slovenština, angličtina…. otevřené slovníky) Přednosti IS KARAT Propracovaná aplikační logika Vysoký stupeň otevřenosti - KARAT Modeler Podpora procesního řízení firmy

Podpora dodavatelského řetězce v IS KARAT Logistika zásob a skladů Řízení výroby, Doprava, Servis, Půjčovna, ASPE Plánování zdrojů (MRP I, MRP II, APS) XML, EDI, ISDOC, PDF, MS Office, Open Office … WORKFLOW internet, intranet snadné ovládání UI otevřenost KARAT ICT technologie Nákup Logistika nákupu MIS Prodej Řízení vztahů se zákazníky Distribuce a logistika prodeje ? FINANCE ? ? LIDÉ ? KLÍČOVÉ PROCESY ? VÝROBNÍ MANAGEMENT ZÁKAZNÍK NÁKUPNÍ MANAGEMENT PRODEJNÍ MANAGEMENT Řízení lidí ? Finance, Majetek Účetnictví, Daně Manažerské řízení Business Inteligence ? ŘÍDICÍ A PODPŮRNÉ PROCESY

14% 30% 52% 68% 6%

ZJIŠŤOVACÍ PROTOKOLY A OBJEKTY ČÍSELNÍKY BANKY, PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, ÚČTY PARTNERŮ, ÚČTY VLASTNÍ, PRACOVNÍCI, ÚTVARY, ZEMĚ, MĚNY, KURZY, MJ ČÍSELNÍKY ZAKÁZKA ZAKÁZKA ZAKÁZKA ZJ. PROTOKOL ZJ. PROTOKOL ZJIŠŤOVACÍ PROTOKOLY A OBJEKTY FA VYDANÉ ZAÚČTOVÁNÍ FV NA STRANĚ VÝNOSŮ CONTROLLING ÚČETNICTVÍ ÚČETNÍ OBRATY JAKO PODKLADY PRO CONTROLLING ZAÚČTOVÁNÍ FP NA STRANĚ NÁKLADŮ FA PŘIJATÉ

Aspe 64% Rozdíl Karat 4% 60%

Přínosy propojení IS KARAT a Aspe Manažerské sledování průběhu realizace stavby Efektivní řízení konkrétní stavby a celé firmy Detailní informace k dispozici ihned a na jednom místě Podpora rozhodovacích procesů v reálném čase Snížení chybovosti při pořizování dat Úspora času a nákladů

SIS 2010 Brno, 16.-17.9.2010 Marek HEJNA Tel: +420 602 708 317 Mail: marek.hejna@karatsoftware.cz Ing. Zbyněk LIPAVSKÝ Tel: +420 731 573 835 Mail: lipavsky@valbek.sk