IV. KOORDINAČNÍ MEETING TACT-EUROPE LANCIANO, ITÁLIE 9.4.-12.4.2013 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

I. Bucher Symposium – Akademie der Gesundheit Berlin/Brandenburg e.V.
Studijně-poznávací návštěva Ankary –
Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Listopad 2011 – červen 2013 PROJEKT PROGRAMU Leonardo da Vinci Vzdělávání v ošetřovatelské péči o nemocné s alzheimerem.
TACT-Europe 3. koordinační meeting v Patrasu Řecko, září, 2012
Dobrovolnický program na Onkologické klinice FN Olomouc
TACT – Europe závěrečný meeting
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Generální sekretáři Rada pro fondy SSR Úvodní slovo generálního sekretáře PhDr. M. Kopicové Jednání Rady pro inovace Ostrava
Výroční členská schůze Senior klubu Brno-Bosonohy v Orlovně 11
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
2. Koordinační meeting Praha, Česká republika
Nové formy vzdělávání ve veřejné správě Závěrečná obhajoba mé práce Laňková Gabriela LAN0020.
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
2. schůze dozorčí rady IPN Kredo a IPN Kvalita 12. března 2014.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
Comenius – Projekt partnerství škol - Bilaterální projekt (2 země):  koordinátor  partner - Srpen 2008 – červenec 2010.
P ROGETTO F ORMAZIONE ROČNÍ ODBORNÁ STÁŽ V ITÁLII PRO VŠEOBECNÉ SESTRY, ABSOLVENTKY VYSOKÉ ŠKOLY ZDRAVOTNICKÉ V PRAZE INTENZIVNÍ VÝUKA ITALSKÉHO JAZYKA.
Aktivita C1 Vzájemné učení škol v oblasti autoevaluace celostátní závěrečná konference Praha Prezentují: Kateřina Žežulová - workshopy Jana.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
© NSZM ČR 2006 Budování partnerství, projektové kapacity a posilování strategického řízení v Olomouckém kraji.
NÁŠ POBYT V NEAPOLI PROSINCE SETKÁNÍ ŠKOL PROGRAM COMENIUS.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Projekt SMO ČR na podporu volených představitelů měst a obcí Ingrid Štegmannová 9. Národní konference kvality ve veřejné správě Brno, 20. února 2013 Vzdělaný.
Itálie - Portici. Uvítání na letišti v Neapoli Carlo Levi- Porici 2014 Milé přivítání ve škole Carlo Levi v Portici Společné foto studentů.
Koncept praxí a stáží1 Úvodní setkání pro studenty PSY 415 Praxe a stáže (organizace, firmy)
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCŮZE SENIOR KLUBU BRNO-BOSONOHY
května 2011 Program: Příjezd účastníků od 16 hod. do 18. hod. dne , včetně ubytování Srub K-S 14 - Prostřední Lipka Po večeři volná zábava.
Ave Maria.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
11. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
Blueberry Hill … Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
KONFERENCE Program obnovy rodiny MALENOVICE
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Odborná stáž - Galanta Žáci oboru Truhlář a Zpracování dřeva se zúčastnili oborné stáže na Slovensku, v malebném městě Galanta v termínu: 8.3. až
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Komunitní plánování sociálních a ostatních služeb Přednášející Michal Polesný projektový manažer Ústecký kraj –
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Institut zdravotnických studií Ústav ošetřovatelství
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
Společenská odpovědnost v Rodinném pivovaru BERNARD
TTnet (Training of Trainers Network)
TŘETÍ FESTIVAL Setkání aktivních seniorů
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
II. Setkání se starosty obcí
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

IV. KOORDINAČNÍ MEETING TACT-EUROPE LANCIANO, ITÁLIE

VIVA – ALITALIA! 2

První den jednání probíhal v krásném a důstojném prostředí starobylého kláštera – nyní muzea – SANTO SPIRITO 3

4 Účastníky setkání přivítal a úvodní slovo přednesl starosta města Lanciano, pan MUDr. Mario Pupillo (druhý zleva). Jednání vedl pan Gabriele Di Bucchianico – manažer italského týmu (první zleva) a paní Sabrina Delb – koordinátorka projektu TACT-Europe (třetí zleva)

5 Následovaly prezentace všech partnerských týmů. Celé jednání bylo on-line přenášeno prostřednictvím webové kamery na internetový portál projektu. Prezentace paní PhDr. Ivany Jahodové z týmu VŠZ na téma „Zneužívání seniorů“ byla velmi kladně hodnocena pro originalitu a kvalitu sdělení a zpracování.

6 Součástí programu byla diskuse s kolegy a kolegyněmi z ošetřovatelské praxe a také rodinnými příslušníky pacientů s Alzheimerem.

7 Počasí se vydařilo a coffee-break v klášterní zahradě byl osvěžující a pohoštění posilující.

8 Společenský večer s hudbou a tancem se vydařil, tematický dort byl výtečný!

9 Místem dalšího jednání partnerů TACT – Europe byl hlavní jednací sál na radnici v Lancianu.

10 I přes nabitý a obsáhlý pracovní program se našla chvilka na krátkou prohlídku města, které je velmi starobylé a půvabné a také na společnou fotografii.

11 Další den se konala návštěva odborných pracovišť – státní fakultní nemocnice Renzetti a soukromý denní stacionář pro seniory s Alzheimerem. Navštívili jsme také centrálu/dispečink mobilních asistenčních služeb.

12 Pohledem na Colosseum z okna autobusu směr letiště Řím se loučíme. A bientôt! neboli nashledanou na závěrečném setkání ve Francii v Paříži a Créteil,