Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_03_ Příprava na čtení (SADA ČÍSLO 1)
Advertisements

Návod jak pracovat s konceptem územního plánu města Liberec.
GOTICKÁ KULTURA.
Popis budovy / místnosti
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako doplňující výukový materiál pro žáky 3. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
VY_32_INOVACE_06 - Popis místnosti
Vzájemná poloha dvou kružnic
TI 7.1 NEJKRATŠÍ CESTY Nejkratší cesty - kap. 6. TI 7.2 Nejkratší cesty z jednoho uzlu Seznámíme se s následujícími pojmy: w-vzdálenost (vzdálenost na.
Anotace: Materiál je určen pro 4.ročník ZŠ .
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Řípová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Stavba dome č ku Mon č a a Honza Jemelkovi Zálesní Lhota 222 Č erven 2009 – zá ř í 2010.
Kompromis a konsenzus Vrchol umění jednat asertivně. PhDr. Pavel Motyčka, Ph. D. Etická výchova, o.p.s.
typologie obytné stavby 6. přednáška RODINNÉ DOMY I.
XII. Průsečnice rovin - užití
GOTIKA.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118,p.o. Vytvořeno: leden 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ VÝROBEK ZE DŘEVA KUCHYŇSKÉ PRKÉNKO 8.
Úspory energie a regenerace
Pozemní stavitelství Typologie Bytové domy Autor: Ing. Šoupal Kamil
Pasivní stavitelství jako ekonomický koncept. Východiska Výstavba a provoz budov je hltoun energetických zdrojů Každá budova má být v takovém stavu, aby.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Vzdělávací oblast: Český jazyk – sloh Autor: Vlasta Lindovská
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Měříme délku s různou přesností
Účel Základní spojení „dřeva“ – jednotlivých prvků krovu prostřednictvím správného vytvarování spojovaných prvků Tesařské vazby lze doplnit pro zvýšení.
obytné stavby 1.roč.APS FAST 8. Přednáška TYPOLOGIE BYTOVÉHO DOMU
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Zadání: Rozsah min. 7min a max. 10 min Celá práce je v jednotném duchu Animace všech objektů Připravené komentáře v poznámkách Žádný obrázek nesmí být.
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
Eva Šamánková, Architektura české renesance, Praha 1961, s Eva Šamánková, Architektura české renesance, Praha 1961, s. 51: také zámek v Rosicích.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Odraz světla Číslo DUM: III/2/FY/2/3/5 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Optika Autor: Ing.
Čtyřlístek – centrum pro osoby se zdravotním postižením Ostrava je příspěvkovou organizací statutárního města Ostravy, zřízenou k Poskytujeme.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada15 AnotaceRozdělení.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-19 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice Autor.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad zateplování staveb, jejich zásad a potřebného.
Informatika Seznámení s provozním řádem Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření září 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_23-06 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
NEJKRATŠÍ CESTY Nejkratší cesty - kap. 6.
Hrajeme si na architekty 4.skupina
Požární ochrana 2015 BJ13 - Speciální izolace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Umisťování staveb.
Kombinatorika VY_32_INOVACE_ ledna 2014
Bourací pravidla Bourání setů
Bezpečnost a hygiena práce u počítače
jedna z nejstarších her
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Stavitelé českých hradů
JAK SI UŽÍVÁME CHVILKY V 10. ODDĚLENÍ
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Stavíme hrady Vnímání.
Vlastnosti trojúhelníku
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
Transkript prezentace:

Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné stavby. Před vystavením hotové budovy se vždy domluv s vedoucím stavěného městečka: Má být přece postaveno společné město!  Stavět se bude na stolech, ne na „legových deskách“. K tomu se do připravených kelímků vezmou potřebné legové kostičky. Zdobení bude přirozeně probíhat ve městě.  Žádná samoobsluha v lego stavebnicích - setech! Když je jedna stavebnice postavena, prosíme o návrat krabice i s návodem.  Když se hledají legové kostičky, napřed se důkladně podívat a pak se ptát. Většinou naleznete díly sami rychleji!

Stavební pravidla  Důležité: Udržujte pořádek! Jinak může dojít k velkým zmatkům. Když už stavební kostky nebudou potřeba, vložte je do správných krabic a do správných přihrádek. Další účastník, který kostky hledá, bude mít radost, že je nachází na správném místě .  U staveb podle vlastní fantazie dbejte na následující:  Základy (16 x 16 bodů, max. 32 x 16 bodů)  Střechy jsou možné jen sedlové – lomené o dvou stranách. Není k dispozici tolik rohových dílků .  U řadových domů prosíme vsadit okna pouze vpředu a vzadu.  Stavění s překrýváním jednotlivých kostiček Lega® v řadách nad sebou vytváří pevnost a bezpečnost.  Prosíme, nevkládat ploché desky do domů: 1. zvenku to není vidět 2. jiní mohou ploché desky potřebovat pro jiné projekty.

Stavební pravidla  Nepoužívat ploché hladké desky (hladké dlaždice = ploché hladké desky bez vroubků), které by se připevnily na základovou desku (ani jako dekorace!), protože se pak velmi obtížně snímají.  V Lego® městě se nesmí jíst ani pít. K tomu máme stavební přestávky v jiné místnosti.  Nakonec: Hodně radosti při stavbě!