Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POLOVODIČE SVĚT ELEKTRONIKY.
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Trhlina ve džbánu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY

LÁSKA.
Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Rozdělení hlásek DUM 14/1.
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
* Mobilní telefon (hovorově mobil) je elektronické zařízení, které umožňuje uskutečňovat telefonní hovory jako normální telefon, jehož uživatel však není.
Pica pica Straka obecná.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
Představení e-learningového prostředí Moodle
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Automatická presentace se zvukem
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Alessandro Volta ( ).
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Skokan hn ě dý Rana temporaria. Popis Skokan hn ě dý má velký areál rozší ř ení, ž ije v Evrop ě od Pyrenejí a ž k Uralu v č etn ě Č R. Je rozší ř en.
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Elektronická komunikace
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Dopravní značky.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
VY_32_INOVACE_VkZ.8.14-Postižené dítě a jeho okolí název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník – Člověk a zdraví.
Pro 5. ro č ník základní školy 2. č ást – písmo a obrázek Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně.
Technologie.
Šikana a kyberšikana.
Jaký je naše tělo Kontrola
Jak ovlivňuje můj život současná technika?
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_05 TÉMA: VYNÁLEZY.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Člověk. Etapy lidského života Kostra a svaly Orgánové soustavy Zdraví
PhDr. Pavel Be ň o Tel nebo
Inf Sítě mobilních telefonů a GPS. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název:
V ZKAZY A POZNÁMKY X SMS Vojtěch Titěra, Ondřej Pokorný, David Kalčík, Adam Navrátil a Vít Kurdějovský.
MZŠ Dymokury Ing. Martina Š ť astná. 1. Kde hledat hotové aplikace a jak je vyu ž ít ve výuce 2. Práce se Smart Tools 3. Jak si upravit procvi.
Mateusz Wojnarowicz, Jan Lukovský. KYBERŠIKANA SEXTING P Ř ÍB Ě H KYBERSTALKING WEBCAM TROLLING KYBERGROOMING HOAX A PHISHING HESLA ZÁV Ě R
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Srde č n ě V á s v í t á me ve W.E.B. ▐ Pr ů kopník, 18 let zkušeností s v ě trnou energií ▐ Provozovatel v ě trných, fotovoltaických a vodních elektráren.
Přírodověda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Jeršovová.
Mobilní telefony a tablety
Elektronická a písemná komunikace
Dvořák, Greplová, Nikorjaková 1.A
Klávesnice skupiny kláves, klávesy
SKYPE AUTOR: KAREL ONDŘEJ.
Regulátory spojité VY_32_INOVACE_37_755
Počítačová síť.
EU – „Učíme se ze života pro život“
Transkript prezentace:

Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika. Natálie Horná Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.

Můj druhý návrh na znak

Život s dnešní technikou Umožní lepší život Ovlivňují naše podvědomí Technologii je ovlivňován dětský a dospělý život Můžeme se lépe dorozumívat

Lepší život s Mobily Umožnují komunikovat po síti Můžeme psát SMS a MMS SMS- Textové zprávy MMS- Zprávy s obrázky Mají foťák( můžeme fotit kdykoliv a kdekoliv) Bluetooth ( bezdrátová komunikace)

Máme jich samozřejmě více, ale to jsou ty nejduležitější Typy technik Mobilní telefony Tablety Laptopy Počítače Máme jich samozřejmě více, ale to jsou ty nejduležitější

Dokud se technika neobjevila, lidé si žili dobře a nehádali se Technologie- volnost Má také klady a zápory Dokud se technika neobjevila, lidé si žili dobře a nehádali se V dnešní době se lidé díky všemu hádají, protože nemají tu a tu elektronickou techniku a přicházejí o peníze, protože je chtějí např. počítače v dnešní době znamenají hodně a bez nich by se člověk neobešel, proto spotřebovávají hodně elektřiny( jsou neustále zapnuté) a elektřina je hodně drahá a to je důvod !

Apple Samsung Nokia