Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Ing. Stanislava Správková
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.

Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Prezentace turistické oblasti
Program dnešního setkání OPS ( )
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
REGIONÁLNÍ FUNKCE KNIHOVEN Pomoc nebo omezení ? Definice RF knihovny Funkce, v jejichž rámci krajská knihovna a další pověřené knihovny, poskytují základním.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
 Multimediální prezentace  Portály  Film  Spoty  Propagační materiály  Veletrhy, prezentační akce  Printová prezentace  Křehká krása, vybroušená.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
statutární náměstkyně hejtmana
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Závěrečná konference projektu
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Stanislava Správková
Zasedání RSK
I. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002

Marketing a propagace Cíl: zvýšení počtu turistů a počtu dnů strávených na Vysočině •Veletrhy CR v ČR (MADI, Holiday World, Regiontour) a v zahraničí (Holandsko, Německo, Rakousko) •Tvorba propagačních materiálů (Prázdniny na venkově, Hrady, zámky, tvrze, muzea na Vysočině, mapa Vysočiny, Turistické noviny Vysočiny - léto 2002, webové stránky), jejich cílená distribuce •Prezentační akce pro zahraniční touroperátory a novináře (prezentace ve Vídni, návštěva cestovních kanceláří z Belgie atd.) •Inzerce v odborném tisku apod.

Koncepce a projekty •Práce s Programem rozvoje kraje, sledování potřeby aktualizace PRKu •Zadání strategie rozvoje CR pro celý kraj, příprava produktů (balíčků služeb pro vhodné cílové skupiny) •Projekt na podporu venkovské turistiky, partnerství v projektech financovaných z programu CBC Phare •Projekt na tvorbu turistického značení pro motoristy (design a projekt na postupnou instalaci naváděcích tabulí) •Zahájení prací na informačním a rezervačním systému •Spolupráce na přípravě programových dokumentů pro využívání strukturálních fondů EU

Metodika a konzultace •Pomoc s přípravou a realizací projektů CR financovaných z předvstupních fondů EU •Poskytování metodické a konzultační pomoci obcím, městům, mikroregionům a dalším subjektům v oblasti poskytování služeb v CR •Informační kampaň při vyhlášení grantových programů kraje •Vzájemné konzultace se subjekty kraje z oblasti tvorby podpůrných programů kraje •Průběžné poskytování informací o příležitostech v oblasti CR (informace o dotačních titulech atd.) •Podpora vzdělávání pracovníků v CR (především infocenter)

Finanční podpora •Grantový program „Vítejte u nás“ - konzultace, sběr projektů, vyhodnocení, monitoring projektů •Tvorba dalších grantových programů, jejich administrace, monitoring projektů •Zprostředkovaná podpora získávání dotačních titulů z jiných než krajských zdrojů (posuzování a doporučování projektů atd.)

Kontakt •Oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina •Adresa: Benešova 13, Jihlava •Tel. Č. 066/ •Vedoucí oddělení: Ivana Mahelová,