D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Optimalizace modelováním procesu
ÚVOD DO AUTOMATIZACE.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Projektové řízení Modul č.1.
SKUPINA ALTA.
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Value Engineering a Risk Management v přípravě dopravních staveb Ing. František Benč, Ph.D. Zajištění kvality projektu při snížení.
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Distribuované ZOS kraje aneb příspěvek k úvahám o možnostech operačního řízení ZZS v rámci kraje MUDr. Ondřej Franěk, ZZS HMP – ÚSZS.
3. Životní cyklus a procesy projektu
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Outsourcing a Facility Management
European Computer Driving Licence Informační a poradenské centrum PEF.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Statistika a vyhodnocení formovací směsi.
0.0 Projekt Odborné vzdělávání pracovníků zemědělství v oblasti financí a procesů (opatření I.3.1) Podkladové materiály ke školení FINANCE.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Co je Design for Manufacture and Assembly?
Komplexní produktivní údržba (TPM)
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
Nový obchodně technický systém ČEPS, .a.s
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2009.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Model strategie marketingového mixu
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
Obor: Chemie a chemické technologie Chemik: Co se děje s hmotou při chemických reakcích? Chemický inženýr: Co se děje v aparátech, tj. reaktorech a separátorech?
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
Stalo se … příběh jednoho „průšvihu“ Ing.Tomáš Boubelík PhDr.Iva Moravcová Mgr.Oldřich Smola.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
1 Stavíme svět zítřka. Nové smluvní modely – urychlení investiční výstavby Doprava – investice do dopravní infrastruktury, Ing. Tomáš Koranda, HOCHTIEF.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Analýza procesů v oddělení mechanické konstrukce výrobního podniku
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje
Optimalizace výrobního procesu s využitím principů štíhlé výroby
Řízení projektu MaR a ASŘTP
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
ŘÍZENÍ PROCESU POČÍTAČEM
ORGANIZAČNÍ STRUKTURY
„Koncept“ – Koncepce dalšího vzdělávání
Transkript prezentace:

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační technologie – - servis - G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační technologie – - servis - založeno 1992 ve Freudenbergu (SRN) založeno 1992 ve Freudenbergu (SRN) GUT CZ, s.r.o. - slévárenská zařízení – - servis - GUT CZ, s.r.o. - slévárenská zařízení – - servis - založeno 1994 v Brně založeno 1994 v Brně

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Obor realizace slévárenských zařízení Zařízení pro separaci chromitu (vedoucí pozice na trhu) Mechanizované ruční formovny Vytloukací rošty s mechanickou regenerací Jaderny Dopravní systémy pro sypké hmoty a formy Nestandardní řešení

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Obor informační technologie MyLOGI ® - výrobní logistika a řídící konzola Shromažďování informací, jejich racionální zpracování a využití MyLOGI ® - výrobní logistika a řídící konzola Shromažďování informací, jejich racionální zpracování a využití Optimalizace modelováním procesu Virtuální ověření plánované koncepce před realizací Optimalizace modelováním procesu Virtuální ověření plánované koncepce před realizací ASSISTANT – systematická optimalizace Optimalizace bez postupu „pokus - chyba“ ASSISTANT – systematická optimalizace Optimalizace bez postupu „pokus - chyba“

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Obor servis Engineering Zhotovení projektů a studií, CAD-Servis Engineering Zhotovení projektů a studií, CAD-Servis Poradenství Posouzení rentability investice, optimalizace procesů Poradenství Posouzení rentability investice, optimalizace procesů Montáž a uvedení do provozu Kvalifikovaná montáž, školení a údržba Montáž a uvedení do provozu Kvalifikovaná montáž, školení a údržba

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Výběr z referenční listiny

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Komplexní řešení dodávek regeneračních systémů Kompletní dodávky na klíč Regenerace jednotných i směsových vratů Definice projektu – plánování projektu – realizace Inženýrsko-obchodní firma s rozsáhlým know-how Náskok díky neustálému technickému vývoji Koncepty zohledňující minimální provozní náklady

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Formovací linky Mechanizované ruční formovací linky (pro ST směsi) Transportní systémy Mísiče s příslušenstvím Polévací stanice bez nebo s dosoušením Vytloukací rošty včetně kabin Regenerace Řešení pro nové a stávající slévárny

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Zařízení pro separaci chromitu Separace chromitového a křemičitého písku Výhodná investice díky krátkodobé amortizaci 4 stupně (2x magnet, fluidizátor a síto) Čistota: <1% SiO 2 v Cr 2 O 3 resp. Cr 2 O 3 v SiO 2 Výkon na vstupu do zařízení 2,5 až 12,5 t / h Dodáváno v předmontovaném a otestovaném stavu Doposud instalováno 28 kusů

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Transportní systémy Pneumatická pulsní doprava (pro slév. písky) Speciální elevátory (pro směs hrud a písku) Pásová doprava Šnekové dopravníky Válečkové tratě Systémy závěsných tratí Pneumatická vysokotlaká doprava (pro odprašky)

D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Nestandardní řešení a vývoj Brusný regenerátor Intenzívní regenerace vhodná zejména pro směsové vratné směsi Brusný regenerátor Intenzívní regenerace vhodná zejména pro směsové vratné směsi Oddělené uvolňování vratné směsi a odlitku Oddělení tepelně vysoce a nízko zatížené vratné směsi Oddělené uvolňování vratné směsi a odlitku Oddělení tepelně vysoce a nízko zatížené vratné směsi On line vyhodnocování regenerátu Systém měření regenerátu On line vyhodnocování regenerátu Systém měření regenerátu „Uvolňování za vysokých teplot“ Eliminace pnutí v odlitku a efektivní využití zbytkového tepla „Uvolňování za vysokých teplot“ Eliminace pnutí v odlitku a efektivní využití zbytkového tepla