CSV – CENTRALNÍ SYSTÉM VÝLUK EURO-ŽEL – Žilina

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora personálních procesů v HR Vema Jaroslav Šmarda
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Železniční spojení Praha – Kladno s odbočkou na Letiště Václava Havla
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Mgr. Bc. Tereza Daňková Mgr. Bc. Václav Jarý
Studie proveditelnosti datového skladu KrÚ Vysočina - zhodnocení
| Rozvoj železniční sítě v Libereckém kraji Jiří HRUBOŇ KORID LK (CZ) This project is implemented through.
Integrovaný dopravní systém
Dopravní informace Plzeňského kraje Martin Schejbal Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Audit IT procesů ve FNOL
Řízení přístupových práv uživatelů
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
Projekt ELIŠKA Centrální registr řidičů
Informační systém pro sportovní klub TTC Znojmo
Činnost odboru centrální dokumentace v rámci SŽG Praha
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Statutárního města Liberec
Plánování interních auditů Ing. Šárka Kavková
REALIZACE PŘEVODU NA CENTRÁLNÍ SYSTÉM správních evidencí MV Zrušení okresních počítačů Nové funkcionality Nový přístup externích subjektů Čištění dat Školení.
CIS Cizinecký informační systém
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Využití procesního řízení při správě nemocničního informačního systému ve VFN Všeobecná fakultní nemocnice Jiří Haase 20. května 2003.
Realizační tým ICZ duben 2005
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Ukázka práce v ISKN Petr Kokeš Databáze ISKN Klientská stanice Databázový server Lokální databázový server Část aplikační logiky v DB Data Část.
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Spisová a archivní služba (SAS) – pořádek v písemnostech a dokumentech.
Sdílení dat ve veřejné správě Hradec Současný stav  V právním řádu neexistuje předpis, kterým by byla upravena jednotná pravidla pro sdílení.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
IS RŽP komunikace s okolím, komunikace centrální a lokální agendy
Personální systém na MF ČR
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽELEZNIČNÍ, a.s. Zkušenosti z použití TSI za subsystém Řízení a zabezpečení V ÝZKUMNÝ Ú STAV Ž ELEZNIČNÍ, a.s. Obsah:  Použité.
Organizace a řízení systému oceňování Richard Almy.
Přidělování kapacity, aktivace, problematika IS KADR Praha Ing. Miloš Futera Ph.D. Setkání s dopravci.
Informace o RailNetEurope, Přidělování kapacity dráhy Setkání s dopravci, Praha, Ing. Markéta Šlachtová.
Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Změna systému zpoplatnění Ředitelství SŽDC, Odbor jízdního řádu a kapacity dráhy, Oddělení.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Implementace TAF/TAP TSI, ERNCF u SŽDC Praha, Ing. Marek Neustadt Jednání s dopravci.
ISOŘ KADR Generální ředitelství, Odbor řízení provozu a organizování drážní dopravy, Oddělení marketingu, prodeje tras a statistiky - OneStopShop Přednášející:
Setkání s dopravciPraha | 26. listopadu Elektronické jízdní řády (ETD) Aktuální informace a stav vývoje Petr Vacek Setkání s dopravci, Praha, 26.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
IS KAPO Nezkonzumovaná kapacita Praha,
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Změny v objednávání mezinárodních tras
Informace o implementaci TAF/TAP TSI
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
2. Ročník konference v rámci projektu Železniční doprava pro kraje
Setkání s dopravci leden 2012
TIS – technický informační systém
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
IS KAPO WEB prostředí Martin Havránek Praha, –
Sankce za odřeknutí a nevyužití kapacity
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Setkání s dopravci, Praha, 25. a
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Rozvoj GIS na Karlovarském kraji
Změna systému zpoplatnění
GaP a správa úvazků.
Legislativa výlukové činnosti
4. železniční balíček a ERTMS/ETCS
Novinky v produktech OLTIS Group
Transkript prezentace:

CSV – CENTRALNÍ SYSTÉM VÝLUK EURO-ŽEL 2010 26. – 27. 5. 2010 Žilina Ing. Petr Foltýnek vedoucí realizačního týmu CID International, a.s.

PŘÍNOSY SYSTÉMU CSV Jednotný IS systém pro všechny organizační složky podílející se na výlukové činnosti Tvorba žádostí o rozkaz, rozkazů a jejich vazba na požadavky a plány výluk Tvorba požadavků a plánů výluk Vyhodnocování výlukových akcí (výluková statistika) Okamžitý přehled o všech výlukových rozkazech a plánech na železniční síti. Společný zdroj pro vedení výlukové statistiky pro všechny zainteresované organizační složky podílející se na výlukové činnosti Odstranění problému s nevyhovujícím HW na straně uživatelů (terminálové řešení)

LOGICKÉ ROZDĚLENÍ PROGRAMU CSV Centrální systém výluk Část tvorby výlukových rozkazů Část plánovaní výluk Komunikace na externí systémy

CENTRÁLNÍ SYSTÉM VÝLUK

CSV – TVORBA VÝLUKOVÝCH ROZKAZŮ

TYPY ROZKAZŮ ROV - Rozkaz o výluce ROV A - Rozkaz o výluce na jednokolejných tratích ROV B - Rozkaz o výluce na dvojkolejných a vícekolejných tratích, nabývá indexů A-L, dle kterých se nastavuje místo konání ROV C - Rozkaz o výluce pro změnu závislosti ZZ a SZ ROV E - Rozkaz o výluce pro výluky napětí trakčního vedení, nabývá indexů B, E, F, H, I, J, dle kterých se nastavuje místo konání VRPS - Výlukový rozkaz přednosty stanice

ŽÁDOST/ROZKAZ

MAPA

CSV – PLÁNOVÁNÍ VÝLUK

PLÁNY - TYP Roční – na období jednoho roku Střednědobé a střednědobé upřesněné – na období 60 dnů dopředu (upřesnění na 30 dnů dopředu) Druh a číslo výlukového rozkazu Přesné označení místa výluky, předvyplňování dle rozkazu Důvod výluky Požadovaný termín a dobu trvání výluky Krátkodobé – období jednoho týdne Jméno, příjmení a pracovní zařazení odpovědného zástupce objednatele výluky Další požadavky upřesnění

POŽADAVEK, PLÁN

PLÁNOVACÍ MAPA

REPORTY

DEPEŠE

DEPEŠE

On-Line SLUŽBY Systému CSV Specifikace Implementovány přes webové služby (xml) Autorizovaný přístup Jednoduché napojení jiných systému na toto rozhraní Aktuálně poskytované služby Elektronická podoba výlukových rozkazů Elektronická podoba výlukových požadavků a plánů

Centrální systém výluk CSV – externí systémy ISOŘ KADR – informační systém pro podporu prodeje kapacity dráhy objednávání tras vlaků DOMIN – databáze omezení infrastruktury dle TAF TSI ISOŘ CDS – centrální informační systém pro manažera železniční infrastruktury MIMOZA – informační systém pro evidenci a přípravu trasy pro dopravu mimořádných zásilek Centrální systém výluk a další

Technologické zkušenosti ISVO -Informační systém výluk objednatele DZVO – dopravní zabezpečení výluk obj. ISV -Informační systém výluk 1993/94 DZV – dopravní zabezpečení výluk CSV – centrální systém výluk 2008

Provozní údaje Modul tvorby rozkazů Modul plánování Počet uživatelů žádostí 2716 rozkazů 3203 Modul plánování požadavků 89966 plánů 88880 Počet uživatelů 320 uživatel

Děkuji za pozornost. Více informací: www.oltisgroup.cz www.cid.cz/clanek.m?Id=99 pfoltynek@cid.cz Děkuji za pozornost. OLTIS GROUP a.s. Hálkova 171/2 772 00 Olomouc