M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Věty vedlejší příslovečné úvod
Advertisements

…žiji podle Božích přikázání? …daruji peníze pro misii…?
Rozhovor s Bohem.
Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak.
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Ve zprávě je napsáno, že níže uvedený seznam přestupků zachycených bezpečnostními kamerami nepomohl a na výzvy a napomenutí zaměstnanců SBS reagoval p.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Kolja 9.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Co bylo úkolem Samuela? PŘEDÁVAT SLOVO OD HOSPODINA, POMÁHAT LIDEM ŘEŠIT OBTÍŽNÉ SITUACE 2. Co Izraelitům Samuel.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Napiš jméno krále a jeho manželky z dnešního příběhu. ACHAB A JEZABEL 2. Jak se žilo Izraelitům za vlády tohoto krále?
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Proč královna Jezabel usilovala Eliášovi o život? ELIÁŠ ZVÍTĚZIL NA BAALOVÝMI BOHY 2. Kam utekl Eliáš před královnou.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
které je stále třeba brát v úvahu !
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Dopis od Boha.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna
Autorka: Veronika Prouzová
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věty tázací VY_32_INOVACE_02 Sada 22 Základní škola T. G.
M A N Ž E L S K Á R E A L I T A Moje žena a já, chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Jezevčí vrch 2.díl.
Hurá do školy Michal Caska Je sedm hodin ráno Jdeš do školy Vezmeš si věci a jdeš.
Polsko
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
1. Šly z rána ke hrobu Marie Magdaléna a matka Jakuba a ještě jedna žena, sobě pro útěchu, mrtvému na památku, šly z rána ke hrobu dva dny po Velkém pátku.
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Byli Izraelité v babylonském zajetí stále? NE 2. Jaký byl perský král Kýros? DOBRÝ, CHOVAL PŘÍVĚTIVĚ, POMOHL IZRAELSKÉMU.
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Rozhovor s NÍM.
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
které je stále třeba brát v úvahu !
Rozhovor s NÍM.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

M O D L I T B A M U Ž E

PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet. Tak tě prosím,dovol, aby její tělo bylo prohozeno na jeden den s mým. AMEN

Bůh ve své nekonečné moudrosti splnil mužovo přání. Příštího rána se muž probudil jako žena.

Vstal, udělal pro svého druha snídani, nakrmil psa a kočku, probudil děti, připravil jim šaty do školy, dal jim snídani, zabalil obědy a odvezl je autem do školy.

Přišel domů, sebral věci na vyčištění, vzal je do čistírny a stavil se v bance, aby uložil peníze.

Šel na nákup k zelináři, k řezníkovi a do mlékárny. Pak jel domů, vyložil nákup, zaplatil účty a zapsal vše do účetní knihy.

Vyčistil bedýnku na kočičí výkaly a vykoupal psa.

To už byla jedna hodina a on spěchal, aby ustlal postele, vypral, utřel prach, zametl a vytřel podlahu v kuchyni.

Běžel do školy vyzvednout děti a po cestě domu se s nimi pohádal.

Připravil jim mléko a sušenky a postaral se, aby udělali domácí úkol.

Pak vyndal prkno na žehlení a při žehlení se díval na televizi.

V začal škrabat brambory a čistit zeleninu na salát, obalil vepřové řízky a nakrájel čerstvou fazoli na večeři. Večeři připravil, prostřel pro druha a děti. …

Po večeři nakrmil psa a kočku, uklidil kuchyň, pustil myčku na nádobí, poskládal prádlo, vykoupal děti, uložil je do postele a přečetl jim pohádky.

Ve byl vyčerpán, ale jeho každodenní povinnosti ještě neskončily. Šel do postele, kde se od něj očekávala soulož. Což zvládl, aniž si postěžoval…..

Dalšího rána, sotva se probudil, poklekl u postele a řekl………

Bože, nechápu, co jsem si představoval. Jak jsem se mýlil, když jsem záviděl své ženě, že si může být celý den doma. Prosím, snažně tě prosím, mohl bys to vrátit zpátky?

Bůh ve své nekonečné moudrosti odpověděl.

Milý synu, vidím, že sis vzal ponaučení a velmi rád bys všechno změnil tak, jak to bylo… musíš ale počkat 9měsíců.... Včera v noci jsi totiž otěhotněl……. Sikila