Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví www.unmz.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Zkušenosti Centra technické normalizace ČIA
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Revize Nového přístupu
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Začínáme s WiFi. WiFi technologie • b – rychlost až 11 Mb/s • g – rychlost až 54 Mb/s • h – rychlost až 54 Mb/s, pásmo 5 GHz (2004)
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
E-knihy E-čtečky Zkušenosti NTK Jana Římanová, Národní technická knihovna,
Bibliografické odkazy a citace změny oproti starší verzi normy ISO ČSN 690 Mgr. Zdeňka Firstová Univerzitní knihovna ZČU v Plzni
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka VY_32_INOVACE_06 Sada 12 Základní škola T. G.
NORMY 2011 Pavel Borek Zdroj: Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví (UNMZ Praha)
Požadavek na řešení „problému“ Řešení vlastními prostředky/řešení s podporou Přípravná fáze před rozhodnutím o podání žádosti o podporu Zpracování a podání.
„NOVÁ REGULACE EU PRO UVÁDĚNÍ VÝROBKŮ NA TRH - VÝZVA PRO ZAJIŠTĚNÍ IMPLEMENTACE“ 15.května 2008 Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní 1, Praha 1,
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
E-PK aktuální stav služeb DDS Markéta Hlasivcová Zuzana Švastová ÚIV - NPKK.
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
Představujeme službu Samepage
Elektronická daňová přiznání z WinFASu Ondřej Suk Skalský Dvůr
GEOPORTÁL ZEMĚMĚŘICKÉHO ÚŘADU
Odbor mezinárodních vztahů
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
ENVIRONMENTÁLNÍ INFORMATIKA A REPORTING C V Indikátory ŽP Normalizace.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Svaz strojírenské technologie PORADA OBCHODNÍCH ŘEDITELŮ SST Hustopeče
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Rok vydání Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Aktuální situace nejen v oblasti legislativy ÚNMZ
Talent marketingových komunikací
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Komerční využití systému ISDS
Kiosky a informační portál MPSV
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Bibliografické citace a metody citace Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára.
Předávání dat od provozovatelů LDS - shrnutí
AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Internet.  Celosvětový systém propojených počítačů  Funkce  Sdílení dat  Elektronická pošta.
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Odbor technické normalizace
Informace a Informatika. Terminologie Informatika – anglicky information science Zabývá se zpracováním informací nejen na počítačích. Informatika (počítačová.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Den ÚNMZ 10. února 2010 Ing. Karol Ružička.
Technická normalizace
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Odkazy Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Obvyklé pořadí údajů Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název.
Stručná prezentace výsledků z výzkumu PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY OČIMA ČESKÉ VEŘEJNOSTI Březen 2004 / Prezentace pro ISSS 2004 / Jan Tuček - ředitel STEM/MARK,
Způsoby odkazování Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Harvardský systém Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Název, podnázev Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Smlouvy; Báze ADR; On-line kurzy katalogizace Jana Militká NTM – – Katalogizace AACR2 …
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
e-PK aktuální stav služeb DDS
Jednou nohou v Bruselu – Česko a normalizace prevence kriminality
Technická grafika Normalizace.
Webový portál provozovatele dráhy
Technická normalizace
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Technická normalizace
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Transkript prezentace:

Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví

Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví ČSN online České technické normy na Internetu Ing.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Všechny ČSN pro každého, kdo je potřebuje a v okamžiku, kdy je potřebuje. Princip přístupu k ČSN pomocí ČSN online Firmy a fyzické podnikající a nepodnikající osoby Ceny Jak začít Není to složité, ale něco si o tom musím přečíst. Jak hledat v ČSN online Když „to nefunguje“ Ing.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Princip přístupu k ČSN pomocí ČSN online Seminář Nadace ABFIng.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Firmy a fyzické podnikající a nepodnikající osoby – dvě filosofie internetového přístupu Nadace ABFIng.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Ceny Ing.Jiří Křivánek Cena je stanovena za 12 měsíců. ČSN online pro firmy s více uživateli („na smlouvu“): 1000,-Kč za uživatele bez možnosti tisknout 3500,-Kč za uživatele, který si normu může vytisknout. ČSN online pro jednotlivě zaregistrované uživatele: 1000,-Kč za uživatele bez možnosti tisknout 1500,-Kč za uživatele s možností vytisknout 50 stránek 2500,-Kč za uživatele s možností vytisknout 200 stránek 3500,-Kč za uživatele, který si normu může vytisknout. ČSN online pro veřejné knihovny (přístup pro klienty ve studovně) a další smluvní místa ÚNMZ ,-Kč bez možnosti tisknout

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Není to složité, ale…...kdo je předem připravený, je na tom lépe. Ing.Jiří Křivánek Přečtěte si „Podmínky použití“ Přečtěte si „Otázky a odpovědi k ČSN online Přečtěte si „Jak začít“ Zvolte, který přístup k ČSN je pro vás vhodnější. Pošlete smlouvu nebo se zaregistrujte. Počkejte, až Vám dojde s heslem Nainstalujte na svůj počítač zásuvný modul FileOpen

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Jak hledat v ČSN online pro firmy Nadace ABFIng.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Jak hledat v ČSN online pro jednotlivce Nadace ABFIng.Jiří Křivánek

Symbol akce Jméno přednášejícího Datum Když „to nefunguje“ Časté dotazy a Jak začít Nadace ABFIng.Jiří Křivánek

Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví Děkuji za pozornost Ing.Křivánek Jiří