3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
ADAPTA Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců ohrožených restrukturalizací v Libereckém kraji CZ.1.04/1.2.05/ MUSÍTE DÁT VÝPOVĚĎ – POMŮŽEME.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Nechci sedět doma! Závěrečná konference projektu CZ.1.04/2.1.01/
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Krátké představení aktuálních výzev pro NNO zaměřených na podporu zaměstnanosti (3.3 a 2.1 OP LZZ) Seminář pro NNO Rumburk,
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
CZ.1.04/2.1.00/ RECEPT NA ÚSPĚCH Úvodní seminář
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Klíčová aktivita 03 Nejlepší učebnou je pracoviště Realizátor bfz o.p.s. Provaznická 425/ CHEB Individuální projekt města Chebu na změnu situace.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Motivační program spolupráce škol a zaměstnavatelů
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Transkript prezentace:

3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/91.00104 Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

3K –Krok Ke Kariéře Identifikace projektu: Cílem projektu je efektivně podpořit zaměstnanost absolventů/tek středních a vysokých škol, kteří po ukončení vzdělávacího procesu nemají požadovanou praxi, a proto jsou nezaměstnatelní. Obsahem projektu jsou klíčové aktivity, které pomohou odstranit bariéry při vstupu na trh práce. 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

Realizace projektu: Časová osa: 1. 12. 2012 – 30. 11 Realizace projektu: Časová osa: 1. 12. 2012 – 30. 11. 2014 Celkový počet cyklů: 5 Celkový počet účastníků/ic: 70 Místo realizace: region Louny Cílová skupina: Absolventi/tky škol – SŠ a VŠ - nezaměstnaní nebo jsou ohroženi na trhu práce 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

3K –Krok Ke Kariéře Realizační tým projektu: Vedoucí projektu: Ing. Ernest Illés Projektová manažerka: Mgr. Irena Blahoutová Finanční manažer: Bc. Martin Štíbr, DiS. Osobní asistentky: Bc. Radka Kadlecová Lucie Hajná Akvizitorka trhu práce: Bc. Eva Langová 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

3K –Krok Ke Kariéře Klíčové aktivity: Nábor cílové skupiny Motivační program Pracovní diagnostika Rekvalifikační program s praxí u zaměstnavatelů Zprostředkování zaměstnání – dotovaná místa s finanční podporou pro zaměstnavatele, volná pracovní místa Pracovní Workshopy se zaměstnavateli Poradenský program – individuální servis účastníkům/icím projektu Doprovodná opatření 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

3K –Krok Ke Kariéře Doprovodná opatření – benefity: Úhrada nákladů na cestovné Zajištění stravného v rámci vzdělávání Úhrada nákladů za lékařskou prohlídku zdravotní způsobilosti pro výkon práce Úhrada nákladů za vyhotovení výpisu z rejstříku trestů Rekvalifikační kurz zdarma Výukové materiály zdarma 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

3K –Krok Ke Kariéře Kontaktní centrum v Žatci: Podpora cílové skupiny v poskytování cíleného individuálního a informačního servisu Profesní a osobní poradenství prostřednictvím osobních asistentek Kontaktování zaměstnavatelské sféry a zprostředkování zaměstnání 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

Kontaktní centrum v Žatci Provozní doba: Pondělí – Pátek 08:00 – 14:00 Sídlo: Masarykova 745 438 01 Žatec Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR.

Realizátor: SELLI s.r.o. Masarykova 745 438 01 Žatec Telefon: 415 710 706, 602 118 831 E-mail: 3k@selli.cz www.selli.cz, www.3k.cz Kontaktní osoba: Mgr. Irena Blahoutová 3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104

NEVÁHEJTE A NASTARTUJTE SVŮJ PRVNÍ KROK KE KARIÉŘE  3K –Krok Ke Kariéře Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/91.00104