9. ‒ 10. 4. 2011 Koťata.  V šest hodin se u školky setkáváme s prvními nocležníky. Kubík a Tomáš Doubkovi se již nemohou dočkat a jsou u školky první.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jarní putování za dobrodružstvím
Advertisements

Týden Karolínky Tejkalové
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
Požehnaný věk, aneb stáří, má své velké výhody!!!
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Rok s kocourkem Matyášem

DobytíPusteven Úplné zatmění měsíce ,30 – 05,00 hod.
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Název: Jak správně psát VY_32_inovace_VT5_04 Oblast: Výpočetní technika Stručná anotace: Popis psaní jednoduchého dokumentu. Jak vytvářet odstavce. Výběr.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Velká Británie školní zájezd 24/9- 29/ Část třetí.
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Zájezd do Velké Británie den: GREENWICH + hrad HEVER.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
TEREZÍN – HORA ŘÍP 20.KVĚTNA Čekání na autobus se trošičku protáhlo, naštěstí to byl poslední zádrhel.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Zdravý spánek
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
MATEŘSKÁ ŠKOLA
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Čas minulý Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Olla jmenuji se Olla, ale říkají mi Čirunka taaakhle malinká jsem byla když si mě přivezli.
Přebudov června 2013 Družina princezen a rytířů v pohádkovém Přebudově.
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
B N N A Á E V D K E Í D M O Ř O E CH L B A K J.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
O máku a tak PowerPaint 2000, 800x600, zvuk Byla nebyla, jedna louka.
Pár vtípků.
Noc páťaku ANDREA TURKOVÁ. ÚVOD  Dne jsme spali ve škole. Šli jsme i do kina kosmos na Rio 2 v 3D.Byla to sranda měli jsme na očich 3Dbrýle.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Věk mezi 60 a 90 lety má velké výhody !!! NEVĚŘÍTE ???
Základní škola a Mateřská škola Řepníky,
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
22.dubna 2012 Dvacet sedm účastníků výpravy na náměstí v Berouně.
Napsala a vytvořila: Madlenka
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
39.1 Předložky NAD Z PO ZA KOLEM NA V K VEDLE PRO OD BEZ U PŘED PŘES O
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
Letní tábor Pumprnákl I. turnus. Naše tábořiště ve Vratěníně.
MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Výlet do Březnice Cestování za pohádkou.
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Sada 1 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

9. ‒ Koťata

 V šest hodin se u školky setkáváme s prvními nocležníky. Kubík a Tomáš Doubkovi se již nemohou dočkat a jsou u školky první. Chvilku po nich přichází i první holčičky ‒ Barunka, Agátka, Maruška se setrou Kristýnou, Kuba Lehár s Aničkou, Zuzanka, Simonka s Petruškou, Davídek s sebou vzal Honzíka, Matyáš Vojtu, Daneček Adama. Školka se nám pěkně plní, žádné slzičky při loučení s rodiči se nekoulí. Vypadá to, že si to všichni moc pěkně užijeme. Ještě chvilku čekáme na Bětušku a Terezku. Kolem sedmé hodiny počítáme stav a spolu s poslední Kájou je nás dohromady statečných nocležníků a tři učitelky, které netuší, co je čeká…

 S hračkami jsme si už vyhráli dost a je pomalu čas vyzkoušet něco dalšího. Čeká nás pyžamová párty. Tak honem do připravených nočních modelů a jdeme na to…

Pyžamová párty začíná, tančíme skoro jako naši rodiče na plese… A moc nás to baví.

 Po tancování ještě trocha šampaňského, otvírali „velcí kluci“ Tomášek a Adam… pravda, trochu se vylilo, špunty létaly vzduchem…  Na uklidnění slíbené stínové divadlo. Barunka se trochu bojí, ale když vidí, že se nic hrozného neděje, přidává se k nám. Divadlo hraje Adam a jde mu to moc dobře. Vypráví pohádku o motýlkovi. Nakonec to zkouší skoro všichni a malá Bětuška je také moc šikovná…

 Ještě pohádku před spaním, vyčistit zoubky a honem na kutě…

LOŽNICE Č. 1LOŽNICE Č. 2

 V první ložnici, kde spinkají naše holčičky, je již klid. Všichni sladce spí, bez slziček a stýskání, to Eva je krásně uspala… Klid je tu celou noc. Jen malá nehoda, ale to nic. Spíme klidně až do rána…

 Tady to tak idylicky nevypadá. Nějak se nám ještě nechce spát. Pouštíme ještě pohádku na CD a snažíme se tu bandu trochu zkrotit. Někdo pomalu usíná, někomu se ještě nechce, ale ve je i tady klid. Matyáše několikrát vracíme na matraci, ale je to marné… Stejně se hned zase skutálí na zem. Kubíček ze spaní křičí a naříká – ráno, když se ho ptáme, o čem se mu zdálo, víme, na čem jsme. Kubík celou noc honil tygra. Uff, to byla dřina… Taky bychom křičeli! V jednu hodinu se budí Matyáš a pláče, není to ale steskem, jen se mu ztratil Gromitek a nemůže ho najít. Šátráme ve tmě a naštěstí se nám povede ho najít dřív, než jsou všichni vzhůru. Zbytek noci je klid…

 Ráno úderem šesté se začíná ložnice č. 2 probouzet. Chvilku se snažíme kluky ještě tišit, ale je to marné, u Nováků se vstává časně. Ještě do půl sedmé zkoušíme ležet… Marně, vstáváme a začínáme chystat snídani. Teplý čaj, cereální kuličky do mléka… Ani ráno nikdo s pláčem nečeká na maminku. Hrajeme si a čekáme na rodiče, kteří se pomalu probouzí po plese…

 Ještě společná fotka, vyznamenání za statečnost a domů. Spinkání ve školce se nám moc líbilo a možná si ho ještě letos jednou zopakujeme. To když se nám podaří postavit tee pee….  Ahóóóóójjjjjj

Autorkou fotografií je E. Janáková Prezentaci připravila M. Záhumenská