Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ADOREG Ing. Jiří Lón květen 2008.
Advertisements

Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů na Střední škole informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97 Název projektu:
Čerpadlové skupiny a rozdělovače pro otopné okruhy
Aplikační příklady s nízkými pořizovacími náklady
Přehled KONKURENCE.
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Regulace a měření doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
TZ přednáška Otopné soustavy
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Tepelné čerpadlo aneb jak šetřit naši Zemi
Tepelné čerpadlo 3.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
SUPERBEL Projekt elektromobilu Škoda Superb. Partneři projektu Škoda Auto a.s. Vysoké učení technické v Brně, FEKT, CVIS Sdružení Elektromobily EVC group.
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
BYTOVÁ DRUŽSTVA 2010 Ing. Tomáš Kopecký, Lišov
Proudové chrániče.
Zážehový motor 1,4 l / 92 kW TSI
Problematika čerpadel s řízenými otáčkami oběžného kola
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Zkušenosti s malou pyrolýzou
Tepelná čerpadla třetí generace FUJITSU GENARAL LIMITED
Úspora energií v domácnostech - Tomáš Bílý -
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
Rekuperace pro rodinné domy a byty. Hana Zemanová 02/2011
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
MAKING MODERN LIVING POSSIBLE
Tepelná čerpadla třetí generace
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
Tepelná čerpadla třetí generace FUJITSU GENARAL LIMITED
RECUBOX © 2VV spol. s r.o. – RECUBOX Vysoká účinnost Kvalitní provedení Jednoduchá údržba.
Přednáška 11 Otopné soustavy Doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Integrovaná střední škola, Slaný
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptávka po zhotovení a montáži rustikálního krbu s vložkou s tepelným výměníkem ( max.15 kW) a připojením na standardní.
POROVNÁNÍ VYBRANÝCH SYSTÉMŮ KLIMATIZACE A VĚTRÁNÍ Z POHLEDU SPOTŘEBY ENERGIE A NÁVRATNOSTI 2VV s.r.o. 8/08.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Propojení zákona o integrované prevenci a zákona o hospodaření energií Ing. František Plecháč Státní energetická inspekce.
TZB21- Regulace otopných soustav
Regulace sítí Střední odborná škola Otrokovice
Směšovací armatury Střední odborná škola Otrokovice
Vytápění Termoregulační hlavice. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Centrum energeticky efektivních budov.  Díky nejnovějším trendům ohledně snižování energetické spotřeby budov, ať již z legislativních důvodů, ekonomických.
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
NÁZEV PROJEKTU:INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ NESOU NEJVYŠŠÍ ÚROK ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ AUTOR:ING. ZUZANA KERNDLOVÁ TEMATICKÁ SADA:ELEKTROENERGETIKA.
VY_32_INOVACE_EP_11 SADA Elektrické systémy. Ventilátor topení : -má za úkol vhánět do kabiny vozidla požadovaný poměr studeného a teplého vzduchu, tok.
Elektrické měřící přístroje VY_32_INOVACE_Tomalova_ Osciloskopy_mereni Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
Vytápění Otopné soustavy teplovzdušné. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní deska. Základní deska (anglicky mainboard či motherboard) představuje základní hardware většiny počítačů. Hlavním účelem základní desky je.
Vytápění Klimatizace. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Videoverifikace.
Návrh mobilní skříně pro výuku
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?
Dodavatelsko - odběratelské vztahy
Elektrické měřící přístroje
Teplovzdušné vytápění vypracovala: Ing
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Základní desky Anna Daňková
Výrobny a mikrozdroje Ing. Martin Kříž
IT solutions & Comfort Lindab, Ing. Petr Bruckner.
Základy chemických technologií
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE manuál

OBSAH Návrh jednotky Cenová nabídka Příslušenství k jednotce Objednávka jednotky Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením!

NÁVRH JEDNOTKY Pro návrh jednotky použijte návrhový software od firmy LMF: Se složitějším návrhem nebo záměnou za konkurenční jednotku Vám pomůže technická podpora.

CENOVÁ NABÍDKA Z hlediska ceny rozlišujeme u jednotky RKE pouze tyto základní parametry: velikost horizontální/ vertikální bez by-passu/ s by-passem

Uvedené ceny jsou ceníkové ceny v Kč bez DPH platné pro Českou republiku k 29.10.2009. Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením (modifikaci)!

UPOZORNĚNÍ Nezapomeňte, že integrovaný vodní výměník lze realizovat pouze pro velikosti 10 a výš! Jednotky s by-passem lze objednat pouze ve velikostech 10, 14, 19, 30, 40, 60!

CENOVÁ NABÍDKA Nově se připravují jednotky RKE na objednávku na firmě 2VV, kde probíhá přestavba základní jednotky (horizontální, typ A bez ohřevu) na požadovanou (integrovaný ohřívač, alternativní připojení). Cena výsledné jednotky je součtem ceny základní jednotky a použitého typu ohřívače (RKE.../SKE, RKE.../SKW). Tyto jednotky najdete v Heliosu snadno: v kmenových kartách zadáte číslo RKE - dodavatel 2VV. Opět nezáleží na typu ani na alternativním připojení!

RKE od 2VV Uvedené ceny jsou ceníkové ceny v Kč bez DPH platné pro Českou republiku k 29.10.2009. Z tabulky je zřejmé, že cena nezáleží na typu ani na alternativním připojením (modifikaci)!

RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ SKRi - klapka sání (obzvláště nutné pro jednotky s vodním ohřívačem a protimrazovou ochranou) SKRe - klapka výfuku (obzvláště nutné pro jednotky s vodním ohřívačem a protimrazovou ochranou) LF230 - servopohon na klapky (do nabídky vždy použijte tento typ servopohonu - ostatní typy servopohonů lze nabídnout po konzultaci s technickou podporou!) PCR - dálkový ovladač s displejem (umí regulovat integrovaný drátkový elektrický ohřívač (SKE), umí regulovat třícestný ventil ZV-3 (SKW) - umí v součinnosti s TEG a klapkami (servopohony LF230) protimrazovou ochranu - obsahuje integrované prostorové teplotní čidlo) CVU - pouze přepínač otáček (praktické použití pro jednotku bez ohřevu nebo v případě, že si bude zákazník regulovat ohřev sám - např. externí elektrický ohřívač nebo pokud chce zákazník řídit vodní ohřev pomocí směšovacího uzlu s ovladačem směšovacího uzlu)

RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ TEG - protimrazová ochrana (důležitá zejména pro jednotky s vodním ohřevem, aby nedošlo k zamrznutí vodního výměníku - lze jí však použít i pro jednotky s elektrickým ohřevem nebo bez ohřevu jako ochranu před zamrznutím výměníku - funguje pouze s ovladačem PCR) AMF0002465 - externí kanálové čidlo pro ovladač PCR (pokud by zákazníkovi nestačilo řídit jednotku na základě tepelného čidla integrovaného přímo v ovladači PCR) SAF - externí vodní výměník pro chlazení vzduchu (pouze pro studenou vodu!) MS-3 - směšovací box (obsahuje tři klapky: směšovací klapku je nutné vybavit servopohonem - nutno řídit externě, protože ovladač PCR neumí směšování ovládat, klapky sání a výfuku jsou propojené jednou tyčí - stačí je tedy vybavit jedním servopohonem - celkem tedy 2 servopohony na celý směšovací box) BCC - kruhový přechod (pouze kus plechu - přechod z hranatého vyústění na kruhové připojení) FTK - kapsový filtr (třída filtrace F6, F7 nebo F8 - náhrada za standardní filtr G4 - pouze pro velikosti 14 a výš) TPR - stříška pro vnější instalaci (další kus plechu, který jen o málo přesáhne samotnou jednotku - zajistí pouze to, že do jednotky shora nezateče voda)

SMĚŠOVACÍ BOX MS3 Klapka sání a klapka výfuku jsou propojené! Na celý box potřebujete dva servopohony.

STŘÍŠKA TPR

RKE - PŘÍSLUŠENSTVÍ Inteligentní regulaci RQU lze realizovat objednáním jednotky RKE, která má již tuto regulaci integrovanou a zapojenou (např. RKE FO). O této regulaci najdete více informací v prezentaci, kterou pro Vás připravujeme.

OBJEDNÁVKA JEDNOTKY Objednání jednotky proveďte dle manuálu (autor Ing. Lucie Rychnovská). Skladem jsou v současné době jednotky RKE/H (horizontální a bez by-passu) velikosti 10, 14, 19, 25, 30, 40. Elektrické a vodní ohřívače v daných velikostech a regulátory PCR.

Děkuji Vám za pozornost. Multi-VAC, spol. s r. o. 23.11.2009