KTV Pržno - květen 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
Školení starostů obcí ORP České Budějovice Magistrát města České Budějovice
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
POVODŇOVÉ PLÁNY Ing. Jiří Baloun
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Prezentace pečovatelské služby
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
PRŽNO KTV ČERVEN.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Povodňová ochrana Ing. Eva Valterová odbor životního prostředí a zemědělství oddělení vodního hospodářství tajemník krajské povodňové komise KRAJSKÝ ÚŘAD.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Hydrologický předpovědní systém pobočky ČHMÚ České Budějovice
N. Petrovičová, A. M. Šimková, T. lányiová, M. MATUŠKOVÁ
KTV PRŽNO Říjen 2015.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
Transkript prezentace:

KTV Pržno - květen 2010

Co přináší květen ... ZŠ a MŠ Pržno oznamuje Rozhodnutí hetmana MS kraje Povodňové informace Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného na červen Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky Sběrný dvůr v roce 2010 Pozvánka na zájezd Restaurace U lípy - pozvánka

Co přináší květen ... Povodňové zpravodajství Aktualizováno 19.5. v 5:00hod Nařízení hejtmana kraje Oznámení ZŠ aMŠ Pržno

ZŠ a MŠ Pržno - OZNÁMENÍ Oznamujeme žákům a rodičům, že ředitelské volno končí ve středu 19.5.2010 a vyučování v základní škole i provoz v mateřské škole a školní družině opět začnou ve čtvrtek 20.5.2010. Ředitelství školy

MORAVSKOSLEZSKY KRAJ 1/2010 Rozhodnutí hejtmana Moravskoslezského kraje o vyhlášení stavu nebezpečí I. Stav nebezpečí vyhlašuji v souladu s § 3 odstavcem 3 zákona č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů pro část území Moravskoslezského kraje vymezenou následujícími obcemi s rozšířenou působností a jejich správním územím: Bohumín, Český Těšín, Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí, Havířov, Hlučín, Jablunkov, Karviná, Kravaře, Nový Jičín, Orlová, Ostrava, Třinec.

Důvodem vyhlášení krizového stavu jsou povodně na vodních tocích protékajících územím výše uvedených obcí s rozšířenou působností. Na základě stavu, kdy není již možné odvrátit bezprostřední ohrožení žívota, zdraví, majetku a životního prostředí běžnou činností správních úřadů a složek integrovaného záchranného systému, jsem rozhodl o vyhlášení stavu nebezpečí na dobu od 18. 5. 2010 čas 21.30 hod. do 17. 6. 2010 čas 21.30 hod.

a) pracovní výpomoc a povinnost poskytnout věcné prostředky, II. Krizová opatření a jejich rozsah K překonání krizového stavu a k řešení krizové situace ukládám a nařizuji podle § 14 odstavcůl 5 a 6 zákona č. 240/2000 Sb., tato krizová opatření: a) pracovní výpomoc a povinnost poskytnout věcné prostředky, b) bezodkladné provádění staveb, stavebních prací, terénních zmírnění nebo odvrácení ohrožení, c) hlášení přechodné změny pobytu osob, d) zajistit přednostní zásobování dětských a zdravotnických a jednotek požární ochrany, popřípadě dalších složek integrovaného záchranného systému. Ing. Jaroslav Palas, hejtman kraje

Povodňová komise obce Pržno Vyhlásila v pondělí 17.5. 2010 I. stupeň povodňové aktivity V případě potřeby volejte na tel. číslo 723 303 237 Informace o stavu toků: http://www.pod.cz/portal/sap/cz/

Povodňová komise obce Pržno aktuálně 19.5. 13:30 hod. Situace je stabilizovaná. V případě požadavků na čerpání vody, nebo jiné pomoci volejte: 723 303 237 - starosta 602 335 073 - p. Opěla

Stavy hladiny na řece Ostravici AKTUÁLNÍ STAV 19.5. 13:30 hod. Ve Frýdku-Místku: 18.5. - 15.40 hod. ,výška hl. - 451cm 18.5. - 20.40 hod. výška hl. - 444cm 19.5. - 5.00 hod. výška hladiny - 406 cm 19.5.- 8.00 hod. výška hladiny - 391 cm 19.5. - 13.30 hod. výška hladiny - 372 cm 1. SPA Šance: 18.5. - 15.40 hod., výška hladiny 311 cm, 18.5. - 20.40 hod., výška hladiny 300 cm 19.5. - 5.00 hod. , výška hladiny 277 cm 19.5. - 8.00 hod. , výška hladiny 278 cm 19.5. - 13.40 hod. výška hladiny - 268 cm 3.SPA Pržno: horní konec, nad mostem - Objemy a průtoky vody se snižují

Co znamenají jednotlivé stupně SPA První stupeň povodňové aktivity - stav bdělosti I SPA nastává při nebezpečí povodně a zaniká, pominou-li příčiny takového nebezpečí vyžaduje věnovat zvýšenou pozornost vodnímu toku ( vývoji situace) zahajuje činnost hlídková služba zahajuje činnost hlásná služba Druhý stupeň povodňové aktivity - stav pohotovosti II SPA vyhlašuje se v případě, že nebezpečí povodně přerůstá v povodeň aktivizují se povodňové orgány uvádějí se do pohotovosti prostředky na zabezpečovací práce provádí se opatření ke zmírnění průběhu povodně podle povodňového plánu Třetí stupeň povodňové aktivity - stav ohrožení III SPA vyhlašuje se při nebezpečí vzniku škod většího rozsahu, ohrožení životů a majetku pokračuje provádění zabezpečovacích prácí provádí se záchranné práce nebo evakuace

Povodňová komise obce Pržno informuje 19.5. ( 13:30 hod.) Povodňová komise obce Ostravice ani Krizový štáb ve F.n.O. zatím neuvádí žádné informace ohledně nutnosti případné evakuace!!! Zachovávejte KLID!!! Průběžně Vás budeme informovat. Informace na tel: 723 303 237 - starosta

Přehled povodňové situace v okolních obcích Ostravice 18.5.2010 12,30 hodin Obecní úřad. Zpráva o stavu povodňové aktivity obce Ostravice Vyhlášený stupeň 3. stupeň povodňové aktivity – stav ohrožení – stále trvá. Přehrada Šance vypouští cca 100 m3/s. Přidáme-li přítoky levých a pravých potoků odhaduje se v lokalitě Bezručův most průtok cca 110 – 130 m3/s. Komise rozhodla o zahájení prací na protipovodňové hrázi v lokalitě u splavu ( TJ Sokol Ostravice ), za použití dostupného materiálu ( asfaltový reciklát ) + pytle. Práce budou provádět členové SDH Ostravice. Místní toky mírně poklesly, avšak nadále zaplavují některé území obce, půda je silně promáčená. Další jednání povodňové komise je svolána na 14.00 hod. na OÚ Ostravice. Ing.Miroslav Mališ starosta obce Ostravice

Přehled povodňové situace v okolních obcích Čeladná. V obci Čeladná po včerejší noci a části dnešního dne nenastala žádná výraznější změna, resp. nedošlo ke zhoršení stávajícího stavu. V současné době aktuálně obec Čeladná řeší ve spolupráci se  Správou silnic MSK a místním sborem hasičů údržbu komunikace č. III /483 ve směru na Podolánky, kdy je snaha o vytažení strženého svodidla z vodního toku a zabránění tak vzniku další – větší škody na komunikaci, která již začíná  vypadat jako v r. 1997.  Z tohoto důvodu také i nadále zůstávají v klubovně seniorů v DPS klienti terapeutické komunity  Renarkon z Podolánek, aby neriskovali přesun do lokality v Podolánkách, když není zajištěno, že komunikace nebude natolik poškozena,¨že nebude sjízdná. Místní hasiči a správa toků tak pracují na pročištění propustů v jednotlivých zasažených lokalitách. Věra Golová, místostarostka obce Čeladná

Přehled povodňové situace v okolních obcích Frýdlant nad Ostravicí, v 08:00 hod zasedala povodňová komise, která na základě zjištěných stavů rozhodla ponechat na místních tocích 2 stupeň povodňové aktivity a na řece Ostravici nadále rovněž ponechat 2 stupeň povodňové aktivity. Stav na místních tocích – nastal mírný pokles. Na řece Ostravici – setrvalý stav. V současné době, tj. ve 13:00 hod je situace na území města Frýdlant nad Ostravicí zhruba stejná jako v ranních hodinách. Mosty a komunikace jsou průjezdné. Pokud by došlo ke změnám, budou občané o těchto změnách informováni. Ing. Jiří Mořkovský, starosta města předseda povodňové komise

Přehled povodňové situace v obci Pržno 12:40 hod Povodňová komise Pržno sděluje, že současný stav na místních tocích (Plavařský potok, Rzavý potok, Mlýnský náhon) je stabilizovaný. Oproti včerejšku voda opadla, nejsou zaznamenány zvýšené průtoky. Řeka Ostravice se nad Frýdlantským mostem ( vpravo) mírně rozlévá (v bermě), avšak nad jezem se vrací zpět do koryta. V úrovni nad železničním mostem se mírně rozlévá na levou stranu (v bermě). Problémy jsou pouze se spodní vodou. Částečně je zatopeno chatoviště U Pytlácké bašty max. cca 30-40 cm). Průběžně provádíme čerpání zatopených sklepů. Petr Blokša, starosta obce Pržno předseda povodňové komise

OZNÁMENÍ Ředitelství ZŠ a MŠ Pržno vyhlašuje pro žáky a děti ZŠ a MŠ z důvodů povodňové situace a stavu ohrožení ředitelské volno na dny 18.5.a 19.5.2010. Stravné na tyto dny je odhlášeno. V případě, že se situace nezmění, bude ředitelské volno prodlouženo o další dva dny. Proto Vás prosíme, sledujte aktuální informace na webových stránkách školy a kabelové televizi obce. Mgr. Dagmar Sedlářová ředitelka školy

Májoví oslavenci paní Věra Žídková 70 let paní Zdeňka Vachalová 50 let pan Jiří Moravec 50 let pan Lubomír Dorotík 50 let Zdraví a štěstí Vám přejeme OÚ Pržno

Den matek Milé maminky a babičky, druhou neděli v květnu slavíme Den matek, proto si děti Základní školy a Mateřské školy v Pržně připravily pod vedením svých pedagogů pro Vás k Vašemu svátku tradiční dárek – kulturní vystoupení, které se bude konat ve čtvrtek 6. května v 15.30 hodin v tělocvičně školy. Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás Mgr.Dagmar Sedlářová, ředitelka školy

65. výročí osvobození Výročí osvobození našeho národa a vítězství nad fašismem si připomeneme dne 5. května 2010 v 13.30 hodin u památníku obětí 2. světové války před kostelem v Pržně. Zveme občany k účasti na vzpomínkovému aktu  na tyto významné dny našeho národa OÚ Pržno

Sbor dobrovolných hasičů Pržno Vás srdečně zve na soutěž požárních družstev 11. Frýdlantského okrsku v požárním sportu. Koná se v sobotu 8. května 2010 od 9.00 hodin na hřišti SK Pržno.

Co najdete na úřední desce Nařízení - Krajské veterinární správy pro MS kraj č.3/2009 Nařízení státní veterinární správy - očkování skotu, koz Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení Státní veterinární správy Nařízení Krajské veterinární správy pro Moravskoslezský kraj č. 9/2009 ze dne 18.12.2009 Veřejná vyhláška – Zásady územního rozvoje MSK Usnesení o dražební vyhlášce Vyhláška-vyměření daně z nemovitostí na rok 2010 Nabídka pozemků k pronájmu – Pozemkový fond ČR Oznámení o době a místě konání voleb do Parlamentu ČR Závěrečný účet obce Pržno za rok 2009 Rozhodnutí hejtmana MS kraje

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno ČERVEN Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc červen 2010 bude vybíráno dne 25.5. 2010 od 6.30 - 15.00 hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

Svoz odpadů v květnu Plasty - ve čtvrtek 13. a 27.5. Papír - ve středu 26.5. Sklo - v pátek 21.5. Odvoz popelnic (TKO ) - ve středu 5. a 19.5.

Klub seniorů - květnové pozvánky Slavnostní setkání ke Dni matek Klub seniorů zve své členy na slavnostní setkání ke Dni matek, které se koná v pondělí 3. května 2010 v 16.00 hodin v zasedací místnosti bývalé MŠ. Plavání seniorů Návštěva bazénu v Giff aréně- „Kotelna“- ve Frýdlantu n.O. se koná v úterý 11. května 2010 od 10.00 do 11.00 hodin. Odjezd vlakem v 9.33 hodin. Zváni jsou jako vždy nejen členové. Filmové představení K návštěvě filmového představení „Bobule 2“ v KD Baška jste zváni ve středu 12. května 2010 od 10.00 hodin. Vstupné činí 30,- Kč. Odjezd vlakem v 9.15 hod. Jste zváni.

Klub seniorů - pozvánka na zájezd Klub seniorů při KSK Obecního úřadu Pržno připravuje celodenní autobusový zájezd do Vinného sklepa u Křiváků v Modré u Velehradu, spojený s návštěvou Buchlovického zámku. Zájezd se uskuteční ve čtvrtek 27. května 2010. Odjezd je v 6.30 hodin - zastávky: parkoviště u kostela, hostinec U Adamců, u kravína. Cena zájezdu činí : členové klubu 220,- Kč, ostatní 250,- Kč. V ceně je zahrnuta doprava, oběd a večeře. Přihlášky přijímá: p. L. Kaňáková - tel. 728 938 935 p. Z. Zemanová - tel. 776 877 099 Počet účastníků je již naplněn!

SK Pržno - oddíl kopané Příští utkání: 15.5. 2010 v 16:30 Vojkovice - SK Pržno 0:1 (0:1) Příští utkání: 15.5. 2010 v 16:30 SK Pržno - Smilovice B Květnová utkání: 22.5. 2010 V O L N O 29.5. 2010 od 17.00 Pržno - Řepiště B 5.6. 2010 od 17.00 Pržno - Paskov

Konat se bude před OÚ v sobotu 8. května v 8. 30 hod. a v úterý 11 Konat se bude před OÚ v sobotu 8.května v 8.30 hod. a v úterý 11. května v 15.00 hodin. Cena : 100,- Kč Pro psy vakcinované proti vzteklině pravidelně 1x za rok bude vakcinace na 2 roky, pro ostatní vakcinované kombinovanou vakcínou bude na 1 rok.

Jak uložit odpad na sběrný dvůr? Občan si vždy před návštěvou SD vyzvedne na OU žádanku, do které bude vypsán druh odpadu a objem ( os. automobil, přívěsný vozík, apod.). Vydávání žádanek se bude provádět pouze v úředních dnech!!! Žádanka musí být potvrzena OÚ Pržno! Zaměstnanci SD převezmou pouze odpad zapsaný v žádance potvrzené pracovníkem OÚ Pržno. Každé č.p. či bytová jednotka v Pržně (ne jednotlivé osoby) má k dispozici 2 vývozy ročně zdarma (os. automobil + přívěsný vozík 1 x 2 m) . Uložení VOO nad povolené množství bude zpoplatněno takto: a) pneumatika os. automobil 35,- Kč b) pneumatika velká nákl. automobil 65,- Kč c) velkoobjemový odpad - ruční vozík 20,- Kč d) velkoobjemový odpad - přívěs os. auto 60,- Kč e) velkoobjemový odpad - vlek traktor, nákl. auto 200,- Kč f) nebezpečné odpady CELOROČNĚ zdarma g) el. přístroje - TV, lednice, pračky - kompletní CELOROČNĚ zdarma h) el. přístroje - TV, lednice, pračky - nekompletní 100,- Kč Toto opatření OÚ Pržno přijalo z důvodu zneužívání celoročního bezplatného systému odběru odpadů některými občany a souvisejícího velkého zvýšení výdajů z rozpočtu obce. oú

Sběrný dvůr po povodni Občané postižení zaplavením sklepů při povodni, mohou po vyzvednutí žádanky odevzdat bezplatně odpad do SD nad rámec stanoveného limitu. Petr Blokša, starosta

14. ročník turisticko-poznávacího zájezdu obce Pržno - SLOVENSKÝ RÁJ Termín: 14.-16.5. 2010 Cena: 1500 Kč , dítě do 6. let 800 Kč V ceně je zahrnuto: doprava, 2x ubytování, 2x snídaně, parkovné Pátek 14.5. Odjezd z Pržna v 6 hod ráno, v 6.20 hod z Místku z býv.autobus. n. Turistika v okolí Donoval ( jedna skupina ), zastávka skanzen Vlkolinec, zastávka Donovaly-pohádkové Habakuky, bobová dráha,lanovka, oběd individuálně, odpoledne termální koupaliště Vrbov 18 hod ubytování v obci Hrabušice, turist. ubytovna, volejbal, oheň Sobota 15.5. Snídaně v 7 hod zastávka Dobšinská ledová jeskyně turistika ve Slovenském ráji ( jedna skupina ),prohlídka historického města Levoča, termální koupaliště Vrbov, 18 hod návrat do ubytovny Neděle 16.5. Snídaně 7 hod možná turistika ve Slovenském ráji ( jedna skupina ) návštěva Spišského hradu, termální koupaliště Vrbov, 16 hod odjezd domů Prosíme zájemce ať se do 25.4.2010 přihlásí a zaplatí u Ludmily Kovářové, tel 604274848 nebo Milušky Skulinové tel.604 623 967

Pržňanka oznamuje Vážení přátelé, milí Pržňané, jelikož z vážných důvodů nelze uskutečnit náš letošní májový koncert k svátku maminek, posíláme Vám alespoň pozdrav formou videozáznamu ze zkoušky našeho pěveckého souboru s přáním všeho nejlepšího. Váš pěvecký soubor „Pržňanka“. Záznam můžete shlédnout od 14.5. do 20.5. 2010, vždy od 17.00 hod.

Poděkování Ráda bych touto cestou poděkovala všem dětem a pedagogickému sboru ZŠ a MŠ v Pržně za krásný a veselý dárek pro nás maminky a babičky ke DNI MATEK. Ve čtvrtek 6. května 2010 jsme mohli shlédnout v tělocvičně ZŠ Pržno pestrou přehlídku písní, básní, pohádek a tanečků , které si děti pro nás připravily. Odměnou pro všechny byla rozzářená očka všech dětí, které mamince připravily srdíčko s obrázkem. Všichni přítomní odcházeli z besídky v dobré náladě, maminky a babičky s kytičkou a srdíčkem . Za školskou komisi Marie Radová - předsedkyně

Restaurace Pod lípou pozvánka V SOBOTU 22.5. 2010 V 19.hod. COUNTRY BÁL Se skupinou RAIN DROPS Restaurace „U LÍPY“zve všechny příznivce country muziky na divokou tancovačku. Vstupné a rezervace míst za 60kč u personálu. Těšíme se opět na skvělý večer. B.P.L