KTV Pržno Prosinec 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
BŘEZEN 2007 KTV PRŽNO Březen – za kamna vlezem, duben – ještě tam budem, máj – vyženem kozy v háj.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
Transkript prezentace:

KTV Pržno Prosinec 2008

Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Hostinec „U Adamců“- zabíjačkové hody Pozvánka - vystoupení Pržňanky AZ kov komaxit s.r.o.- nabídka práce Předplatné obědů- ZŠ a MŠ Pržno Nabídka pojištění - p. Janeček OÚ Pržno - výzva k územnímu plánu Rozšíření služeb - manikúra, pedikúra Oznámení o změně cen vodného, stočného Nabídka služeb - vývozy žump a septiků

Naši jubilanti paní Gertruda Mravcová 87 let paní Mária Polková 75 let pan Peter Polák 60 let pan Jan Staník 55 let Přejeme Vám hodně zdraví a osobní spokojenosti do dalších let. OÚ Pržno

Hostinec „U Adamců“ - pozvánka Srdečně Vás zveme ke každoročnímu posezení při hudbě Energypárty U DOMÁCÍCH ZABIJAČKOVÝCH SPECIALIT S VAŘONKOU V sobotu 6. 12. 2008 v  “HOSTINCI U ADAMCŮ“

Co najdete na úřední desce Nařízení - Krajské veterin. správy pro MS kraj Nařízení - Krajské veterinární správy pro MS kraj Nařízení státní veterinární správy - očkování skotu, koz Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 6/2008 Obec Pržno - Výzva k předkládání žádostí o změny ÚP Pozemkový fond ČR – nabídka na pronájem pozemků

„VEMTE VŠECHNY SOUSEDY NA VÁNOČNÍ KOLEDY, BLÍŽÍ SE NOC VÁBIVÁ, PRŽŇANKA VÁM ZAZPÍVÁ“ Tímto veršem zveme všechny milovníky lidových písní na vánoční vystoupení pěveckého souboru „PRŽŇANKA“, které se bude konat v neděli 14.12. 2008 od 15.00 hodin v tělocvičně ZŠ a MŠ Pržno. Přijďte mezi nás, srdečně zve pěvecký soubor „PRŽŇANKA“

Pojištění vozidel - Janeček Zdeněk Zdarma k povinnému ručení živelní pojištění na vlastní vozidlo pojištění pro případ pobytu v nemocnici úhrada poplatku 60 Kč/den NOVINKA (vztahuje se na pobyt v nemocnici z důvodu úrazu i z důvodu nemoci) nadstandardní asistenční služby infolinka 800 105 105 - i pro hlášení pojistných událostí Výhody povinného ručení u KOOPERATIVY výrazná sleva 75% na celoroční kartu cestovního pojištění (vy zaplatíte jen 600,-Kč) sleva 100 Kč za platbu SIPO/SINK na první lhůtní pojistné možnost uplatnění slevy 250 Kč na majetkové pojištění a 5% slevy na havarijní pojištění kontakt: 603 938 765 - p. Janeček Zdeněk

Pojištění vozidel - Janeček Zdeněk Mimořádné sazby pro tuto akci a)motocykl a tříkolka do 400kg se zdvihem - do 50 cm3 včetně 162,-Kč ročně - nad 50 cm3 407,-Kč ročně - nad 350 cm3 do 500 cm3 1.105,-Kč ročně - nad 500 cm3 1.487,-Kč ročně b)osobní automobil - do 1 000 cm3 1.930,-Kč ročn - nad 1 000 cm3 do 1 350 cm3 včetně 2.246,-Kč ročně - nad 1 350 cm3 do 1 400 cm3 včetně 3.155,-Kč ročně - nad 1 400 cm3 do 1 850 cm3 včetně 3.341,-Kč ročně - nad 1 850 cm3 do 2 500 cm3 včetně 5.288,-Kč ročně - nad 2 500 cm3 7.376,-Kč ročně Mimořadné sazby platí pro všechna motorová vozidla

Obec Pržno - výzva Obec Pržno vyzývá vlastníky pozemků ( právnické i fyzické osoby) v k.ú. Pržno, k podávání žádostí o změny Územního plánu obce Pržno. Žádosti mohou vlastníci předkládat v období: od 5. listopadu 2008 do 10. prosince 2008 do 12.00 hodin, a to osobně nebo poštou na adresu : Obec Pržno Pržno 50 739 11 Frýdlant nad Ostravicí Žádosti budou podávány na formuláři - Žádost o změnu územního plánu, spolu se všemi požadovanými přílohami. Neúplné žádosti nebudou zařazeny k projednávání Zastupitelstvu obce Pržno na zasedání v prosinci 2008. Podané žádosti, které budou schváleny zastupitelstvem obce se stanou součástí průzkumů a rozborů , jakožto podkladů pro zpracování nového územního plánu. Své podněty a připomínky mohou předkládat také občané obce Pržno. Další informace obdržíte na tel.č. 558 677 252 nebo 723 303 237

Rozšíření nabídky služeb v obci Dne 8.12. 2008 otevírá paní Dana Švecová v budově bývalé mateřské školky provozovnu: Pedikúra je prováděna suchou metodou vysokootáčkovou frézou. Tato metoda je vhodná i pro diabetiky, protože u ní nehrozí poranění nohou. Otevírací doba Po -Pá 8:00 - 12:00 13:00 - 18:00 Je možné se i telefonicky objednat na tel.č. 603 906 950 Manikúra, pedikúra, modeláž nehtů

Nabídka práce Az kov-komaxit,s.r.o.,Pržno přijme do trvalého pracovního poměru muže nebo ženu na profesi lakýrník a zámečník. Nevyučené zaučíme Kontakt: Ing. Ivo Stýskala Volejte tel: 558 676 299

Svoz odpadů v prosinci Plasty - ve čtvrtek 11. a 23. prosince Papír - ve středu 3. a 31. prosince Sklo - v pátek 19. prosince Odvoz popelnic (TKO ) - 3., 17 .a 31. prosince

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc leden 2009 bude vybíráno dne 15.12. 2008 od 6.30 - 15.00 hodin   v kanceláři mateřské školy Pržno.

Klub seniorů - pozvánka Klub seniorů zve své členy na pravidelné setkání spojené s Konat se bude v pondělí 1.12 .2008 od 15.00 hodin v budově staré MŠ. Srdečně zve Výbor KS MIKULÁŠSKOU NADÍLKOU

Oznámení o změně cen vodného a stočného od 1.1. 2009 Na základě usnesení představenstva SmVaK a.s. byly v souladu s platnou legislativou schváleny nové ceny vodného a stočného s účinností od 1. ledna 2009 takto: voda pitná - vodné 28,62 kč vč. DPH / m3 voda odvedená - stočné 25,92 vč. DPH/ m3 Nové ceny budou uplatněny vůči odběratelům po prvním odečtu měřitel následujících po 1.1.2009