Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov, příspěvková organizace, Opavská 49, Krnov Tento projekt je spolufinancován Evropským.
STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY Letohrad a okolí Mgr. Blanka Vohníková
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Projektem k rozvoji sociálního partnerství Karviná Listopad 2002.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
Úvodní stránka.
Evropský projekt koordinovaného vzdělávání učitelů odborných škol KOORDINOVANÉ VZDĚLÁVÁNÍ ODBORNÝCH UČITELŮ Cílem projektu je zvýšit kvalifikaci pedagogického.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Soustava vzdělávání po základní škole. základní škola odborné vzdělávání poskytují odborné vzdělání cílem je příprava na povolání všeobecné vzdělávání.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Střední škola a Mateřská škola, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: ,
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Střední odborné učiliště, Liběchov Autoevaluace školy.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Opravář zemědělských strojů
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Šaratice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Přehled středních škol v Jihlavě a okolí
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Programátor CNC strojů
v centrum celoživotního vzdělávání
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
SOŠ a SOU Šumperk SOŠ a SOU Šumperk.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
PŘEDMĚTOVÁ KOMISE Č.6 odborné automobilní předměty.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Moje budoucnost.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice © 2011.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011.
Změna názvu a loga školy od Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí.
EVROPSKÝ PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ VYHODNOCENÍ PROJEKTU.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Výsledky dotazníkovÝCH šetření
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou s právní subjektivitou, která více jak 50 let zabezpečuje v regionu výuku studijních oborů spjatých s automobilovým průmyslem. Dlouhodobě dosahuje špičkových výsledků, o čemž svědčí umisťování jejích žáků na předních místech v celorepublikových soutěžích středních škol a učilišť s automobilovými obory. Areál SOŠ a SOU automobilního zahrnuje budovu školy s 18 učebnami, z toho 5 odborných pro výuku jazyků, fyziky, technologie a výpočetní techniky. Dále je vybudován přednáškový sál, učebna automobilové techniky, učebna pro přípravu řidičů, učebna diagnostiky a učebny vlastní autoškoly pro výcvik řidičů skupin M, A, B, C, T, E. V areálu školy je vlastní domov mládeže s 56 pokoji a kapacitou cca 150 lůžek, s tělocvičnou a sportovním areálem. Současně je zde umístěna kuchyň a jídelna. Praktický výcvik probíhá ve vlastním rozsáhlém areálu. Výraznou specifikou je úzká spolupráce se "Škodou Mladá Boleslav" a dalšími podnikatelskými subjekty, které se zabývají prodejem a opravami motorových vozidel. Žáci se při výuce vedle cvičné práce podílejí na opravách a diagnostice vozidel od malých motocyklů přes osobní auta až po nákladní automobily. Součástí výuky jsou, podle oborů, svářečský nebo řidičský průkaz.

Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí

Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí

Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí