SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Městská knihovna Sedlčany
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Provozovatel: Rodinné centrum PASTELKA o.s.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Vzdělávání v Troji.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
A NKETNÍ ŠETŘENÍ PRO OBYVATELE REGIONU MAS K PŘÍPRAVĚ NOVÉ ROZVOJOVÉ STRATEGIE SBLÍŽENI POLITIKOU - VÝCHOVA K AKTIVNÍMU OBČANSTVÍ A LOKÁLNÍ.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Komunitní a otevřená škola
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Třebíč – duben 2014 – Sdružení Tereza a ZŠ Kpt. Jaroše.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
„MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Čistá Vysočina Bc. Jana Böhmová Čistá Vysočina Historie  Hledání komunitní aktivity v rámci mezinárodní kampaně Den Země.  Vycházení ze.
Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/ realizace: září 2014 – červenec 2015.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Spolupráci na dobré věci.
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
Městská knihovna Sedlčany
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Kariérové poradenství a podnikavost
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. dubna 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ PŘÍPRAVNÝ TÝM ing. Miriam Kupková předsedkyně o.s. Stonožka Líbeznice Ladislava Megerová tajemnice o. s. Bašť se baví Mgr. Štěpánka Pokorná předsedkyně o. s. Bašť se baví Stonožka Líbeznice ....abyste se ani chvíli nenudili

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ CÍLE AKCE l setkání obyvatelů regionu MAS Nad Prahou jeden den na jednom místě prezentace MAS Nad Prahou prezentace subjektů působících v regionu - obcí, školek, škol, neziskových organizací, spolků, podnikatelů i jednotlivců program pro všechny věkové kategorie

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ CÍLE AKCE oslovit a zajistit účast co nejširší veřejnosti umožnit návštěvníkům akce lépe poznat život v regionu nabídnout prostor k vytvoření vazeb mezi jednotlivými subjekty působícími v daném regionu získat cenné informace o existenci a činnosti subjektů, které lze využít v každodenním životě navazování nových a prohlubování již existujících sousedských vztahů

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ PROPAGACE AKCE RADIO DECHOVKA - RadioPraha s.r.o. (Mediální partner a partner MAS Nad Prahou) plakáty na vývěskách obcí regionu a u dalších subjektů v regionu informace v obecních zpravodajích a dalších tiskovinách vycházejících v regionu web banner na webových stránkách obcí a dalších subjektů v regionu emailová prezentace akce

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4 SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ YARD RESORT Multifunkční areál v Předboji Bývalá zemědělská usedlost obklopená golfovým hřištěm a rybníkem se zahradou

Hlavní podium pro kulturní vystoupení ZŠ, ZUŠ a MŠ apod. SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ SÝPKA kapacita 150 osob Hlavní podium pro kulturní vystoupení ZŠ, ZUŠ a MŠ apod. divadelní představení přednáška o historii regionu

Program nejen pro seniory SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ KAVÁRNA kapacita 40 osob Program nejen pro seniory Přednášky o zdravém životním stylu, novém Občanském zákoníku a další zajímavá témata

Výtvarné workshopy pro děti i dospělé Sochání s Jiřím Genzerem SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ SÝPKA - PŘÍZEMÍ, ZUMBA BAR, DÍLNA kapacita 200 osob Výtvarné workshopy pro děti i dospělé Sochání s Jiřím Genzerem Zahrajte si stolní tenis (o. s. Pinec Bašť) Golfový trenažér Večerní tančírna

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4 SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ TĚLOCVIČNA kapacita 30 osob Taneční workshopy se skupinou Andělky Judo Bašť Cvičení rodičů s dětmi se Zdeňkou Staňkovou Zábavné cvičení pro předškoláky s Irenou Šulcovou

Strollering s Irenou Šulcovou o. s. Kynologie Bašť SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ DVŮR A ZAHRADA Strollering s Irenou Šulcovou o. s. Kynologie Bašť Letečtí modeláři Sedlec Hrátky v parku s o. s. Klub Stromeček Měšice Obecní policie Líbeznice Canisterapie – Sirius Třebíč, o. s. Šlapací auta Berg

Výstava výtvarných prací dětí z MŠ, ZŠ a ZUŠ na téma Život Nad Prahou SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ KONÍRNA Výstavní prostor Výstava výtvarných prací dětí z MŠ, ZŠ a ZUŠ na téma Život Nad Prahou Prezentace obcí regionu MAS Nad Prahou

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ ZAPOJENÍ PARTNERŮ MAS NAD PRAHOU spolupráce na propagaci akce zapojení partnerů do programu akce pomoc dobrovolníků výtvarná díla pro výstavu Život Nad Prahou financování večerního programu

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU 27. 4. 2014 YARD RESORT PŘEDBOJ TĚŠÍME SE NA VÁS 27. 4. 2014 Stonožka Líbeznice ….abyste se ani chvíli nenudili