VÍCE OVOCE, VÍCE CHUTI, VÍCE AKTIVITY!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Solární systémy pro aktivní topení
M O N O S A C H A R I DY.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
„Český spotřebitel a potraviny – zpráva ze sociologického výzkumu“
DIABETES MELLITUS A STRAVOVÁNÍ
Mapa zájmu - plány.
© NSZM ČR1 Zdravé město C H R U D I M Fórum, 11. dubna 2011.
Dana Gabrovská Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
NUTRILITE – Kroměříž.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Sacharidy.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
UGO.
ŠLEHANÉ HMOTY S POUŽITÍM RYCHLOŠLEHACÍCH PŘÍPRAVKŮ 2
VY_52_INOVACE_ZBP1_5564VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
ZDRAVÉ MLSÁNÍ Ivana Paletová
SPIŽNÍ SKŘÍNĚ Ivana Paletová TĚSTOVINY - celozrnné - bezvaječné - semolinové - kuskus RÝŽE - jasmínová - natural - basmati - parboiled - divoká.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
VY_52_INOVACE_ZBP1_3464VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Zdroj obrazového materiálu
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Příroda, kvalita a zdraví k sobě patří!
NÁPOJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_564_ Výkup mléka Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola,
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV55 Název školy.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_568_ Výroba sýrů a jogurtů 2 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Výchova ke zdraví TEMA: Zdravá snídaně a.
Potrava
Mléko Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
OBILOVINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: obiloviny, charakteristika, složení, pšenice, žito, ječmen,
PYRAMIDA VÝŽIVY aneb NAUČME SE SPRÁVNĚ JÍST Obrázek 1.
VŠCHT Praha Ústav konzervace potravin
Mléčné výrobky. Vejce Vypracoval: Lukáš Karlík
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
Cukr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová . Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Veronika Březková Masarykův onkologický ústav Poradna pro výživu
Žít zdravě Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
NÁPOJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Vratislav Janda ředitel pro korporátní záležitosti Nestlé ČR
JOGURTY I Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název projektu: Moderní škola
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_569 Výroba sýrů a jogurtů -Test Název školy: Masarykova střední škola zemědělská.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_III.Vu_ZDRAVÁ.
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
POZVEDNĚTE SVÉ PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

VÍCE OVOCE, VÍCE CHUTI, VÍCE AKTIVITY! Hollandia Karlovy Vary, a.s. si Vám dovoluje představit inovovaný Jogurt AKTIVNÍ 200g Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

Příchutě JOGURT AKTIVNÍ Na základě posledních trendů ve výrobě mléčných výrobků a ohlasů našich zákazníků, jsme upravili recepturu a design Aktivních jogurtů. Na konci produkčního roku 2010 přišel ten správný čas ke změně designu a vylepšení receptury řady produktů pro naše zákazníky, kteří hledají vysokou přidanou hodnotu pro zdravý a aktivní životní styl! Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

NOVÝ OBAL A RECEPTURA Nový obal lépe odráží kvalitu a vyváženou chuť výrobků. Obsah živých jogurtových kultur, probiotických kultur BiFi ®, cereálií, vitamínů a stopových prvků přináší zákazníkům vysokou přidanou hodnotu pro zdravý a aktivní životní styl! Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

JAHODA S CEREÁLIEMI Jogurt krémový s probiotickou kulturou - jahody s cereáliemi, obohacený vitamínem A, vitamínem C, vitamínem E a zinkem. Složení: mléko, ovocná složka s cereáliemi 20 % (cukr, jahody 30 %, cereálie 12,5 % (špaldová krupice, pšeničný šrot, ovesné vločky, žitné otruby), glukozo- fruktozový sirup, aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura s přídavkem probiotické kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte. Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

ČERNÉ TŘEŠNĚ Jogurt krémový s probiotickou kulturou - černé třešně, obohacený vitamínem A, vitamínem E a selenem. Složení: mléko, ovocná složka 20 % (třešně 45 %, cukr, glukozo-fruktozový sirup, aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura s přídavkem probiotické kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte. Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

MANGO S CEREÁLIEMI Jogurt krémový s probiotickou kulturou - mango, cereálie, obohacený vitamínem A, vitamínem C, vitamínem E a zinkem. Složení: mléko, ovocná složka s cereáliemi 20 % (cukr, mango 23 %, cereálie 11,5 % (pšenice špalda, pšeničný šrot, ovesné vločky, žitné otruby), glukozo-fruktozový sirup, aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura s přídavkem probiotické kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte. Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

Jogurt krémový s probiotickou kulturou - MALINY S MEDUŇKOU Jogurt krémový s probiotickou kulturou - maliny, meduňka, ginkgo biloba, obohacený vitamínem A, vitamínem C, vitamínem E a zinkem. Složení: mléko, ovocná složka 20 % (maliny 40 %, cukr, glukozo-fruktozový sirup, koncentrovaná citronová šťáva, meduňkový extrakt 0,5 %, ginkgo extrakt, aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura s přídavkem probiotické kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte. Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

LOGISTICKÁ DATA NÁZEV VÝROBKU PŘÍCHUŤ HMOTNOST OBSAH TUKU INTERNÍ Č. HOLL EAN KS EAN KRT KS V 1 KRT KRT VE VRSTVĚ NA 1 PAL VRSTEV NA 1 PAL KS NA 1 PAL Hollandia jogurt AKTIVNÍ JAHODA S CEREÁLIEMI jahoda s cereáliemi 200g nejméně 2,8% 130011200 8594001173006 8594001173112 20 8 10 1600 Hollandia jogurt AKTIVNÍ ČERNÁ TŘEŠEŇ černá třešeň 130009200 8594001173037 8594001173136 Hollandia jogurt AKTIVNÍ MALINA-MEDUŇKA malina-meduňka 130003200 8594001173020 8594001173129 Hollandia jogurt AKTIVNÍ MANGO S CEREÁLIEMI mango s cereáliemi 130017200 8594001173013 8594001173143 Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz

PODPORA PRODEJE Věrnostní klub pro zákazníky značky Hollandia s více než 35.000 členy … Po registraci na stránkách www.hollandiaclub.eu sbírají členové klubu víčka od produktů Hollandia, která budou recyklována. Tato víčka, zasílaná na českou nebo slovenskou kancelář klubu, budou převedena na virtuální peníze – GROŠE. S nimi členové nakupují v klubovém e-shopu nebo u partnerů klubu dle motta: Vyberte si z více než 500.000 položek u partnerů klubu a my za Vás zaplatíme přesně to co skutečně potřebujete a po čem toužíte. Navíc probíhají i pravidelné HRY, BONUSY, AKCE pro členy klubu! V roce 2011 budeme oficiálními partnery české i slovenské hokejové reprezentace a budeme hrát o parádní hokejové ceny spojené s národními A-týmy! Ve druhé polovině roku potom společně oslavíme 20 let od založení společnosti HOLLANDIA Karlovy Vary, a.s. Více informací najdete včas na www.hollandiaclub.eu Hollandia Karlovy Vary, a.s., Krásné Údolí č.p. 151, 364 01 Toužim| www.hollandia.cz | www.hollandiaclub.cz | www.bezlepkova.cz | www.agro-otocin.cz | www.nasekravicky.cz